Dün Barış Çakır'a ameliyat oldum..

melisandra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2010
42
14
88
Herkese merhabalar. Regl mi olucam ameliyatım mı ertelenicek şu mu olucak bu mu olucak derken dün ameliyat oldum nihayetinde. Burnum kalın derili olduğu için aman aman bir beklentim yoktu zaten, yine de ne biliyim kemeri gitsin, düşük olan ucu düzelsin istiyordum. Aslında ameliyat tarihi netleştikten sonra yahu burnumda bişiy yok yaptırmasam mı diye vazgeçecek bile oldum ama akıcak kan damarda durmuyormuş :) Barış bey ilk görüşmede de, ameliyat öncesi 2.görüşmede de dudak dolgusundan bahsetti. Dudak dolgusu gerekiyor dedi, hal böyle olunca çıkacak sonuçtan endişe duyuyorum. Şimdi bile baktığımda gülme hareketi yaptığımda uzaylıdan hallice bir görüntüm oluşuyor. Hem önden hem yandan durum berbat. Burun ucu iner mi, dudak burun arasındaki mesafe düzelir mi deneyimli arkadaşların yorumlarını bekliyorum. Zira bugün ameliyattan sonraki ilk günüm ve ben moralman çökmüş durumdayım. Ömrüm boyunca gülerken sorun yaşarsam, insan içine çıkmaya çekinirsem diye düşünmekten kafayı yemek üzereyim :(( 32 yıllık burnumu özlicem sanırım :(
Eki Görüntüle 1847934 Eki Görüntüle 1847936 Eki Görüntüle 1847937

Geçmiş olsun.... çektiğiniz fotoğraftan durumunuz iyi görünüyor doğal bir burun olmuş belli...ben henüz olmadım ama yaptıranların fotoğraflarından gördüğüm kadarıyla burun ucu ameliyatın ilk günlerindeki gibi kalkık durmuyor muhakkak inecektir.Barış beye ameliyat olmayı ben de çok istiyorum fakat maalesef bütçem uygun değil.

Geçmiş olsun.Monalin bozuk.Bu normal burun ameliyatı olmadım ona rağmen olanların psikolojisini tahmin ediyoruz.Sizi üzen nedir?Burnunuz fotolarda iyi görünüyor beklentiniz hangi yöndeydi?Biraz daha kalkık mı küçük kü? Barış beyin yahtığı tasarıma benziyormu burnunuz?bende vazgeçmek üzereyim çok her açıdan pahalı maddi manevi ağır yük.Ama sizinki başarılı duruyor.

Geçmiş olsun.Monalin bozuk.Bu normal burun ameliyatı olmadım ona rağmen olanların psikolojisini tahmin ediyoruz.Sizi üzen nedir?Burnunuz fotolarda iyi görünüyor beklentiniz hangi yöndeydi?Biraz daha kalkık mı küçük kü? Barış beyin yahtığı tasarıma benziyormu burnunuz?bende vazgeçmek üzereyim çok her açıdan pahalı maddi manevi ağır yük.Ama sizinki başarılı duruyor.

aslında bi beklentim yoktu. dediğim gibi kemeri gitsin ucu düzelsin istiyordum. barış beye şöyle böyle bir burun istiyorum bile demedim, herşeyi ona bıraktım. korktuğum nokta ucu kalkık kalırsa üst dudağı yukarı çekmesi. cidden çok kötü bir görüntü oluyor. poff..

Geçmiş olsun.... çektiğiniz fotoğraftan durumunuz iyi görünüyor doğal bir burun olmuş belli...ben henüz olmadım ama yaptıranların fotoğraflarından gördüğüm kadarıyla burun ucu ameliyatın ilk günlerindeki gibi kalkık durmuyor muhakkak inecektir.Barış beye ameliyat olmayı ben de çok istiyorum fakat maalesef bütçem uygun değil.

benim bütçemin de uygun olduğu söylenemez devlet memuruyum sonuçta. 3 yıl kredi ödicem :D

Herkese merhabalar. Regl mi olucam ameliyatım mı ertelenicek şu mu olucak bu mu olucak derken dün ameliyat oldum nihayetinde. Burnum kalın derili olduğu için aman aman bir beklentim yoktu zaten, yine de ne biliyim kemeri gitsin, düşük olan ucu düzelsin istiyordum. Aslında ameliyat tarihi netleştikten sonra yahu burnumda bişiy yok yaptırmasam mı diye vazgeçecek bile oldum ama akıcak kan damarda durmuyormuş :) Barış bey ilk görüşmede de, ameliyat öncesi 2.görüşmede de dudak dolgusundan bahsetti. Dudak dolgusu gerekiyor dedi, hal böyle olunca çıkacak sonuçtan endişe duyuyorum. Şimdi bile baktığımda gülme hareketi yaptığımda uzaylıdan hallice bir görüntüm oluşuyor. Hem önden hem yandan durum berbat. Burun ucu iner mi, dudak burun arasındaki mesafe düzelir mi deneyimli arkadaşların yorumlarını bekliyorum. Zira bugün ameliyattan sonraki ilk günüm ve ben moralman çökmüş durumdayım. Ömrüm boyunca gülerken sorun yaşarsam, insan içine çıkmaya çekinirsem diye düşünmekten kafayı yemek üzereyim :KK43:( 32 yıllık burnumu özlicem sanırım :KK43:
Eki Görüntüle 1847934 Eki Görüntüle 1847936 Eki Görüntüle 1847967 Eki Görüntüle 1847937
Geçmiş olsun çok güzel duruyor bence eski burnunuzu hiç özlemeyeceksiniz dudak dolgusu kalıcı ise yaptırmaya değer ama sanırım 6 ay da bir yenilemek gerekiyor 1 yıl dolmadan karar vermeyin naçizane düşüncem

Gayet doğal ve hoş olmuşsun cnm eski burnunun nesini özleyeceksin gayet müthiş olmuş üst dudagim benim de ince açık renk parlatıcı sür bence yeni burnun hiç yapılı gibi deil

Ilk günler daha kalkik duruyor burun ucu. Ayrıca senin gayet iyi duruyor bence boşuna sıkıntı yapıyorsun. Benimde üst dudagim ınce yok gibi ☺ hiç bir sorun olmadı ilk gün bandajdan dolayı domuzcuk gibiydi 1 haftada indi normale döndü. Üst dudagim da yukarı çekme olmadı

Herkese merhabalar. Regl mi olucam ameliyatım mı ertelenicek şu mu olucak bu mu olucak derken dün ameliyat oldum nihayetinde. Burnum kalın derili olduğu için aman aman bir beklentim yoktu zaten, yine de ne biliyim kemeri gitsin, düşük olan ucu düzelsin istiyordum. Aslında ameliyat tarihi netleştikten sonra yahu burnumda bişiy yok yaptırmasam mı diye vazgeçecek bile oldum ama akıcak kan damarda durmuyormuş :) Barış bey ilk görüşmede de, ameliyat öncesi 2.görüşmede de dudak dolgusundan bahsetti. Dudak dolgusu gerekiyor dedi, hal böyle olunca çıkacak sonuçtan endişe duyuyorum. Şimdi bile baktığımda gülme hareketi yaptığımda uzaylıdan hallice bir görüntüm oluşuyor. Hem önden hem yandan durum berbat. Burun ucu iner mi, dudak burun arasındaki mesafe düzelir mi deneyimli arkadaşların yorumlarını bekliyorum. Zira bugün ameliyattan sonraki ilk günüm ve ben moralman çökmüş durumdayım. Ömrüm boyunca gülerken sorun yaşarsam, insan içine çıkmaya çekinirsem diye düşünmekten kafayı yemek üzereyim :KK43:( 32 yıllık burnumu özlicem sanırım :KK43:
Eki Görüntüle 1847934
Canım öncelikle çok geçmiş olsun dudağın çok ince olduğu için gerekli görmüş doktorun bence doğru bir karar vermiş daha iyi duracak burnun dudağında birlikte burundakı alçı ve diğer aparatlar yüzünden burnun şuan çok kalkık geliyor olabilir fazla takma zamana bırak

Eki Görüntüle 1847934 Eki Görüntüle 1847936 Eki Görüntüle 1847967 Eki Görüntüle 1847937

bence şu an güzel görünüyor burnunuz. benim de dudaklarım ince ve bandajlarım çıktığı zaman epey bi yadırgamıştım kendimi, sonra burun ucun toparlanmaya başladı ve yeni görüntüme alıştım. Absürd bir durum yokmuş aslında. yıllardır aynaya baktığımız organda değişiklik olunca insan afallıyo tabii. özetle içiniz rahat olsun, burun sabır işi beklemek gerek. iyileşme sürecinde foto paylaşırsanız mutlu oluruz. ;)

Ya sabahlari uyandigimda iyi oluyorum..ögleden sonra cok kotulesiyorum. Hele bugun artik dayanilmaz haldeyim tamponlar yuzunden. Sanki burnumu delip beynime ulasicak o tamponlar oyle hissediyorum. Bugun 3.gun ve domuz gibi sismis sekilde uyandim. Goz kapaklarim yanaklarim ust dudak heryerim sismis durumda. son birkac saattir de acayip bi haldeyim carpintim filan var poffff:KK43:

Son düzenleyen: Moderatör:
Ameliyattan once kac kez gorusebildiniz Baris beyle? Bebde olmayi dusunuyorum revizyon olacagim ama cok yogun ilgilenmezse diye endiseliyim...

Barış beyi aradınızmı şişlik hakkında?ya da o sizi aradımı ilgileniyorlarmı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bariş beyi ilk randevuda, ameliyattan önceki görüşmede ve ameliyata girmeden önce gördüm. Yoğun bir insan, aman aman bir ilgi beklememek lazım..ilk gorusmede pek elektrik alamamistim ama diger gorusmelerde gayet sicakkanliydi. Ameliyat sonrasi birsey olursa asistanina ulasabiliyoruz..ekstrem bi durum olursa doktora danisir zaten. Yarin tamponlarimi cikarttirmak icin gidicem bakalim. Sislik 3.gün herkeste olan bir durummuş ameliyat olan herkes ayni durumu yasiyor yani.

kelebeketkim gün gün yaşadığın süreci bizimle paylaştığın için çok teşekkür süpersin : ) ağrın oluyor mu yoksa sadece burnundaki tampondan dolayı rahatsızlık mı duyuyorsun??? bi de morluk hiç olmadı sanırım çünkü çok iyi görünüyorsun normalde de kolay morarmayan bi cildin mi var merak ettim doğrusu

Back
X