Dün Barış Çakır'a ameliyat oldum..

kelebeketkim gün gün yaşadığın süreci bizimle paylaştığın için çok teşekkür süpersin : ) ağrın oluyor mu yoksa sadece burnundaki tampondan dolayı rahatsızlık mı duyuyorsun??? bi de morluk hiç olmadı sanırım çünkü çok iyi görünüyorsun normalde de kolay morarmayan bi cildin mi var merak ettim doğrusu
Agri tamamen tampon kaynakli, insani kafayi siyirma noktasina getiriyor resmen saatleri sayiyorum bir an once yarin olsun da tampon ciksin diye. Aslinda cildim hassas, kolay kizarir morarir. Baris beyin no-mor teknigi nedeniyle morlugum olmadi diye dusunuyorum.

Ya gizem hatiploğlunu gördümde instagramda kadının burnunun sağ tarafı biraz çökmüş mü yoksa ışıktanmı oluyor ?

Bugun tamponlarim cikarildi. Ilk basta nefes alabiliyordum ama sonra yine tikandim. Tabii bu da normal surecin bir parcasiymis. Burun ici burun goz yanak her yer sismis durumda sonucta. Halsizligim hala devam ediyor. Yatiyorum yani. Bu benimle mi alakali yoksa herkes mi boyle oluyor bilmiyorum ama kafamda beton var sanki. 1.5 yil once vertigo bas donmesi atagi gecirmistim, o beni 1 ay boyunca yatirmisti..yuruyemiyordum dengem kayipti vs. Ameliyat sonrasinda da gozlerimi actigimda basim dönüyordu vertigo atagi geciricem sandim hatta hemen dramamine serum verdiler. Kafam hep yastikta o sebeple:KK43: baris bey ilgisi yoktur onunla, sen kafani rahatlat sakin ol dedi ama insan kendini bilir nihayetinde.bi yandan da vertigo ilaclarima mi devam etsem bilemiyorum. Bugunden bir foto gelsin. Burun minnos cikmis baya ama aslinda oldukca sis durumda. Önden hala patates gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne kadar kolay geçtiğini düşünsende bi ameliyat geçirdin bi haftayı atlat bakalım... şikayetlerin devam ederse bi nöroloj dr.una danış istersen (vertigoyla noroloji ilgileniyordu dimi :110: ) ben burnunun güzel olacağına inanıyorum bu his belki de B. Çakırın yaptığı ameliyatları beğenmemden kaynaklıdır belki de bi iyi dilektir ama güzel olacak güzel:KK9:....çabuk çabuk iyileş iyileşirken bizi bilgilendirmeyi unutma...:KK15:

Pazartesi gunu ankaradaki kbb doktorumu arayip durumu anlaticam ona gore bi ilac tedavisine baslarim artik. Ay hangi birseyler ugrasacagimi sasirdim burnumla mi, vertigomla mi

Merhaba 27 mayısta ameliyat oldum suan ödemelerim hala duruyo fakat şekli kötü değil ama alçı ve tampon çıktı aynaya baktığımda gülüşgülüşum degismisti sanki dudagim aşağı inmiş gibi tabiri caizse aynaya bakıp guldugumde avatar gibi görüyodum kendimi:)suan 21 gün oldu sanırım hala var ama azaliyo sanki ödemlerden oluyo mesela üst damagima tam burun bitimine elimi damak kismima sokuyorum orda bi şişlik var ödem var o geçince duzelicek sanırım biraz zaman gerekiyomus ama beklicez mecbur canım

Merhaba 27 mayısta ameliyat oldum suan ödemelerim hala duruyo fakat şekli kötü değil ama alçı ve tampon çıktı aynaya baktığımda gülüşgülüşum degismisti sanki dudagim aşağı inmiş gibi tabiri caizse aynaya bakıp guldugumde avatar gibi görüyodum kendimi:)suan 21 gün oldu sanırım hala var ama azaliyo sanki ödemlerden oluyo mesela üst damagima tam burun bitimine elimi damak kismima sokuyorum orda bi şişlik var ödem var o geçince duzelicek sanırım biraz zaman gerekiyomus ama beklicez mecbur canım

Valla gulunce ben de uzaylidan hallice gorunuyorum. Bahsettigin yerde benim de bir sislik var hatta dudagimin alti da damaga yakin olan yer mosmor. Atel cikinca da dudak burun mesafesi beni rahatsız edicek eminim ama yapicak bisiy yok şu durumda.

Malesef suan yok ama oldukça rahatsız edici bı durum gülmek istemiyorum yok böyle bişey iki üç ayı bulur yada daha fazla diyenler var bide dudagim daha dolgundu inceldi sanki ya

Herkese merhabalar. Regl mi olucam ameliyatım mı ertelenicek şu mu olucak bu mu olucak derken dün ameliyat oldum nihayetinde. Burnum kalın derili olduğu için aman aman bir beklentim yoktu zaten, yine de ne biliyim kemeri gitsin, düşük olan ucu düzelsin istiyordum. Aslında ameliyat tarihi netleştikten sonra yahu burnumda bişiy yok yaptırmasam mı diye vazgeçecek bile oldum ama akıcak kan damarda durmuyormuş :) Barış bey ilk görüşmede de, ameliyat öncesi 2.görüşmede de dudak dolgusundan bahsetti. Dudak dolgusu gerekiyor dedi, hal böyle olunca çıkacak sonuçtan endişe duyuyorum. Şimdi bile baktığımda gülme hareketi yaptığımda uzaylıdan hallice bir görüntüm oluşuyor. Hem önden hem yandan durum berbat. Burun ucu iner mi, dudak burun arasındaki mesafe düzelir mi deneyimli arkadaşların yorumlarını bekliyorum. Zira bugün ameliyattan sonraki ilk günüm ve ben moralman çökmüş durumdayım. Ömrüm boyunca gülerken sorun yaşarsam, insan içine çıkmaya çekinirsem diye düşünmekten kafayı yemek üzereyim :KK43:( 32 yıllık burnumu özlicem sanırım :KK43:
Eki Görüntüle 1847934 Eki Görüntüle 1847936 Eki Görüntüle 1847967 Eki Görüntüle 1847937
Alçın çıktımı?şişliklerin inmiştir artak.Bizimle fotoğraf paylaşırmısın.

Herkese merhabalar. Regl mi olucam ameliyatım mı ertelenicek şu mu olucak bu mu olucak derken dün ameliyat oldum nihayetinde. Burnum kalın derili olduğu için aman aman bir beklentim yoktu zaten, yine de ne biliyim kemeri gitsin, düşük olan ucu düzelsin istiyordum. Aslında ameliyat tarihi netleştikten sonra yahu burnumda bişiy yok yaptırmasam mı diye vazgeçecek bile oldum ama akıcak kan damarda durmuyormuş :) Barış bey ilk görüşmede de, ameliyat öncesi 2.görüşmede de dudak dolgusundan bahsetti. Dudak dolgusu gerekiyor dedi, hal böyle olunca çıkacak sonuçtan endişe duyuyorum. Şimdi bile baktığımda gülme hareketi yaptığımda uzaylıdan hallice bir görüntüm oluşuyor. Hem önden hem yandan durum berbat. Burun ucu iner mi, dudak burun arasındaki mesafe düzelir mi deneyimli arkadaşların yorumlarını bekliyorum. Zira bugün ameliyattan sonraki ilk günüm ve ben moralman çökmüş durumdayım. Ömrüm boyunca gülerken sorun yaşarsam, insan içine çıkmaya çekinirsem diye düşünmekten kafayı yemek üzereyim :KK43:( 32 yıllık burnumu özlicem sanırım :KK43:
Eki Görüntüle 1847934 Eki Görüntüle 1847936 Eki Görüntüle 1847967 Eki Görüntüle 1847937
Fyatt be odedinizzz

Hayir 27sinde cikicak alci. Bugun sislikler biraz daha indi ama tabii burun kenarlari ve burun hala patates gibi
Eki Görüntüle 1849357
Çok geçmiş olsun fakat bugün daha iyi görünüyorsunuz şişlikler geçer zamanla patates yorumu hoştu ama şiş desek daha iyi gibi:))) Alçı çıkınca barış beyle selfie atarsınız inşallah:)))

Hayir 27sinde cikicak alci. Bugun sislikler biraz daha indi ama tabii burun kenarlari ve burun hala patates gibi
Eki Görüntüle 1849357
Oncelikle gecmisler olsun, emin olun burnunuz simdiden gayet hos gorunuyor. Sislikleri kafaniza takmayin birkac arkadasimdan duyduguma gore ilk bir ay hatta ameliyattan bir hafta kadar once tuz kisitlamasi yapmak sislikleri azaltmaya yardimci oluyormus. Gercekten cok sanslisiniz butce ayirabilsem gozumu kirpmadan gidip ameliyat masasina yatacagim tek doktor Baris Cakir. Dudak mesafesine gelince malesef burun ucu dusuk olanlarda ameliyattan sonra dudak bir parca yukari cekilmek zorunda kaliyor. Ama dedigim gibi cok sanslisiniz cunki bazi doktorlar burun-dudak bagini kesiyormus ve bu yuzden ameliyattan sonra robotik hareketsiz hatta hissiz burunlar oluyormus. Demekki doktorunuz burun-dudak arasindaki baglara boyle bir mudahale yapmamis. Umarim tum bu sıkıntılarinizi unutturacak sahane bi buruna kavusursunuz

Oncelikle gecmisler olsun, emin olun burnunuz simdiden gayet hos gorunuyor. Sislikleri kafaniza takmayin birkac arkadasimdan duyduguma gore ilk bir ay hatta ameliyattan bir hafta kadar once tuz kisitlamasi yapmak sislikleri azaltmaya yardimci oluyormus. Gercekten cok sanslisiniz butce ayirabilsem gozumu kirpmadan gidip ameliyat masasina yatacagim tek doktor Baris Cakir. Dudak mesafesine gelince malesef burun ucu dusuk olanlarda ameliyattan sonra dudak bir parca yukari cekilmek zorunda kaliyor. Ama dedigim gibi cok sanslisiniz cunki bazi doktorlar burun-dudak bagini kesiyormus ve bu yuzden ameliyattan sonra robotik hareketsiz hatta hissiz burunlar oluyormus. Demekki doktorunuz burun-dudak arasindaki baglara boyle bir mudahale yapmamis. Umarim tum bu sıkıntılarinizi unutturacak sahane bi buruna kavusursunuz
Şu an şoktayım dudak burun bağını kesenler mi varmış? Korkunç bişey hastaya sormadan bunu yapmaları normal değil. Bir kobay değiliz sonuçta ya. Vazgeçeceğim bu ameliyattan neredeyse soğudum artık ister istemez araştırıyorum sadece.

Şu an şoktayım dudak burun bağını kesenler mi varmış? Korkunç bişey hastaya sormadan bunu yapmaları normal değil. Bir kobay değiliz sonuçta ya. Vazgeçeceğim bu ameliyattan neredeyse soğudum artık ister istemez araştırıyorum sadece.
Evet malesef bende duydugumda sok olmustum. Oyle burunlar kaskati oluyor konusurken yada burun ucuna dokunuldugunda hareket etmiyor. Hatta bir arkadasim burnumun aktigini bile fark etmiyorum diyordu. Doktor secimi cok onemli bu isi hakkiyla yapan doktorlara gitmek lazim ama onlarda cok pahali. Bende arastiriyorum yillardir ve neredeyse vazgecme noktasina geldim.

Back
X