Dün Barış Çakır'a ameliyat oldum..

Hayir 27sinde cikicak alci. Bugun sislikler biraz daha indi ama tabii burun kenarlari ve burun hala patates gibi
MERABA BENDE BARIŞ ÇAKIR A MUAYENE OLACAĞIM BURNUNUZ NASIL OLDU REVİZYON OLACAK BENİM SELÇUK İNANLI VE GÜNCEL ÖZTÜRK DE İYİ DİYORLAR KARARSIZ KALDIM

Evet malesef bende duydugumda sok olmustum. Oyle burunlar kaskati oluyor konusurken yada burun ucuna dokunuldugunda hareket etmiyor. Hatta bir arkadasim burnumun aktigini bile fark etmiyorum diyordu. Doktor secimi cok onemli bu isi hakkiyla yapan doktorlara gitmek lazim ama onlarda cok pahali. Bende arastiriyorum yillardir ve neredeyse vazgecme noktasina geldim.

ALİ MURAT AKKUŞ u deneyin derim .. Barış bey in izinden giden , burun ucunu bozmayan , poligonlara dikkat eden bir doktor. Kendisi superman gibi , hastayı inanılmaz ferahlatıyor. Fiyat olarakta Barış bey in yarı fiyatına ameliyat olabilirsiniz.

benim bütçemin de uygun olduğu söylenemez devlet memuruyum sonuçta. 3 yıl kredi ödicem :KK70:
Ben de memurum ama değil 3 yıl 5 yıl ödesem yetişemem Barış Bey'in işlerine bayılıyorum gerçekten benim deha diyebileceğim doktorlardan. Ve fakat dehasıyla ücreti doğru orantılı ne yazık ki.. Siz Ne kadar ödediniz sorması ayıp..

Back
X