dün bir yaşıma daha girdim bakalım daha neler görcez :))

Kiz kıza takılmış gibi say :)
Bende asla cimri degilim ama bu şekilde yapmasi zaten karakterini ortaya koymuş.
Annen kadir gecesi dogurmus galiba en bastan gormusun bütün pislikleri dua et :)
Ben olsam o aksam mesaj atar yüzüne vururdum. Paran olmasa gelme demi hadi geldin gorgusuz gibi yiyip icme orda. Gec sayilmazsin yine icimde kaldi diyerek mesajj atabilirsin :)

Kiz kıza takılmış gibi say :)
Bende asla cimri degilim ama bu şekilde yapmasi zaten karakterini ortaya koymuş.
Annen kadir gecesi dogurmus galiba en bastan gormusun bütün pislikleri dua et :)
Ben olsam o aksam mesaj atar yüzüne vururdum. Paran olmasa gelme demi hadi geldin gorgusuz gibi yiyip icme orda. Gec sayilmazsin yine icimde kaldi diyerek mesajj atabilirsin :)
annemin bi lafı var yüz karası yüze vurulmaz der hep :) muatap olmaya degmez ben odedim ve odedigim gün cüzdanımın bi kosesinden hic bilmedigim bir para cıktı rabbim gönderdi bana o parayı :) yeterki insan kalbini temiz tutsun

annemin bi lafı var yüz karası yüze vurulmaz der hep :) muatap olmaya degmez ben odedim ve odedigim gün cüzdanımın bi kosesinden hic bilmedigim bir para cıktı rabbim gönderdi bana o parayı :) yeterki insan kalbini temiz tutsun

Yüz karalık bir durum değil bu ama neyse hayırlısı :)

Benim kuzenimde bir kizla gorusmustu bu denyo kuzenim hesabi kiza odetmis ve kiz reddetti tabi sebebinide soyledi hesabi bana odetmen benim gozumde seni bitirdi dedi;)

dün biri vardı tanısmak isteyen malum artık evlenmek istedigim icin görüsmek isteyenlerle tanısma fırsatı veriyorum.Gittim oturduk adam cok sessiz utangacım vs dedi ok dedim bişeyler ictik ben bir tek kahve ictim karsımdaki masallah hic bos durmadı sürekli bişeyler icti hesap odemiycektin ne ictin okadar :)))) isin esprisi tabiki helali hos olsun :KK70: neyse kalkalım dedik adam geriden geriden gelio anladım hesabı odemek istemiyor hemen kasaya yanastım hesabı odedim kısık bi sesle verseydim dedi tabi bu arada ben coktan cüzdanımı icinden de paramı cıkarmıstım ve odedim tesekkür bile etmedi.Bu durum beni okadar ırıte etti ki.Tanımayı düsünüyordum ama bu olay karsısında elektrk alamadım dedim görüsmeyi kestim :)
Asla cimri degilim hesabını bile yapmam ama 31 yasındayım ilk tanısmada bi bayana hesap odettiren bir erkek de gördüm hep mi bana denk gelir boyle secilmişler :))) sizin fikirlerinizi merak ediyorum :KK36:
dün biri vardı tanısmak isteyen malum artık evlenmek istedigim icin görüsmek isteyenlerle tanısma fırsatı veriyorum.Gittim oturduk adam cok sessiz utangacım vs dedi ok dedim bişeyler ictik ben bir tek kahve ictim karsımdaki masallah hic bos durmadı sürekli bişeyler icti hesap odemiycektin ne ictin okadar :)))) isin esprisi tabiki helali hos olsun :KK70: neyse kalkalım dedik adam geriden geriden gelio anladım hesabı odemek istemiyor hemen kasaya yanastım hesabı odedim kısık bi sesle verseydim dedi tabi bu arada ben coktan cüzdanımı icinden de paramı cıkarmıstım ve odedim tesekkür bile etmedi.Bu durum beni okadar ırıte etti ki.Tanımayı düsünüyordum ama bu olay karsısında elektrk alamadım dedim görüsmeyi kestim :)
Asla cimri degilim hesabını bile yapmam ama 31 yasındayım ilk tanısmada bi bayana hesap odettiren bir erkek de gördüm hep mi bana denk gelir boyle secilmişler :))) sizin fikirlerinizi merak ediyorum :KK36:
o salakla kımse evlenmez hem salak hem cımrı

• Beğen
Reactions: lra
Yanliz degilsin. Bende böylesini gördüm, hatta ayri ayri hesap lütfen diyeni de yasadim yemekte.. O an mal gibi kaldim tanismak istedigim kisi öyle diyince. 

Bana da acayip itici gelir böyle erkekler. Ki "erkek" mi desem "erkekcik" mi bilemedim. 

Bana göre adam dedigin pasa pasa ödeyecek hesabi, hatta ve hatta bayana hissettirmeden. Gitsin lavoba bahanesiyle, ödesin gelsin.  

Yanliz degilsin. Bende böylesini gördüm, hatta ayri ayri hesap lütfen diyeni de yasadim yemekte.. O an mal gibi kaldim tanismak istedigim kisi öyle diyince. 

Bana da acayip itici gelir böyle erkekler. Ki "erkek" mi desem "erkekcik" mi bilemedim. 

Bana göre adam dedigin pasa pasa ödeyecek hesabi, hatta ve hatta bayana hissettirmeden. Gitsin lavoba bahanesiyle, ödesin gelsin.  
aynen yaa centilmenlik cömertlik adamlık budur ki...

Bana çok eski bi anımı hatırlattın. :D Bi akşam kuzenin doğumgünününde eğlenmişiz uzun saatler kalabalık şekilde, iş hesap ödemeye geldi. Dolu dolu Bi hesap var. Erken ayrılanlar kendi hesaplarını ödeyip gittiler. Biz birkaç kişi kaldık. Çok da samimi olmadığınız iki erkek arkadaş biz geri kalanların hesabını ödemeye kalktı. Biz de dedik ki biz kendi hesabımızı öderiz. Siz sadece kendinizinkini ödeyin. Ortamdaki gürültü sağolsun bunlar biz hepsini öderiz anlamış herhalde. Ve ödemeden gittiler. :D Onlarınki de bize kaldı. :D daha doğrusu çoğu kuzenime kaldı.

Neyse işte, yerinde olsam bir daha selam bile vermezdim. :D

Benim koca kisisi de evlenmeden önce bana hesap odetirdi :KK34:
Birgün kardeşini tanistirmaya getirdi onun hesabini da ben odedim kıllarıni kipirdatmadilar
Hatta bigün bir mağazadan alışveriş yaptık bana ona ikimizde aynı para vardı yine ben odemistim :olamaz::olamaz:

Benim koca kisisi de evlenmeden önce bana hesap odetirdi :KK34:
Birgün kardeşini tanistirmaya getirdi onun hesabini da ben odedim kıllarıni kipirdatmadilar
Hatta bigün bir mağazadan alışveriş yaptık bana ona ikimizde aynı para vardı yine ben odemistim :olamaz::olamaz:
boyle adamla evlendinizmi :KK57:

Ben böyle durumlarda sebebin açıkça söylenmesinden yanayım.
Aracı varsa aracıya mutlaka söyleyin.Onlar da bilsinler,bir daha tavsiye etmeden önce 2 kere düşünsünler veya kişiyi uyarsınlar.
Eğer sebep sorarsa doğrudan kendisine de söylenebilir.İnsanlar hatalarını bilsinler,daha dikkatli olsunlar diye.

Kaç kaç kaç :) arkana bilr bakma :)

Cimrilikten, anneci erkekten öte durum çok itici.. :kusmuk:

Ah canımm arkana bakmadan kaç. :)))) Bi erkeğe en yakıştıramadığım şey. Ben eşimle sevgiliyken oaramız yok diye haftalarca görüşemediğimizi bilirm. Bende var nolcak desemde asla kabul etmezdi. İçten içe hoşumada giderdi. Ne biliyim bu işin kuralı böyledir ya. Tabiki yeri geldimi beraberde ödersiniz yada gerçekten parası yoksa sende ödersin ama senin anlattığın tipi anladım ben. Hiç sevmem öle tipleri. Sonuçta nolursa olsun ilk görüşme. Paran yoksada insan borç alır arkadaşından yada buluşmayı erteler. Ama ilk görüşmede cidden olmaz yaaa ne biliyim benmi fenayım acaba

• Beğen
Reactions: lra
Back
X