- 12 Ocak 2015
- 6.013
- 10.922
- 198
Acaba onun gibi bir hatun olsa kasada nasıl bir mücadele verirlerdiAllah kurtardı beni :)))

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Acaba onun gibi bir hatun olsa kasada nasıl bir mücadele verirlerdiAllah kurtardı beni :)))
annemin bi lafı var yüz karası yüze vurulmaz der hep :) muatap olmaya degmez ben odedim ve odedigim gün cüzdanımın bi kosesinden hic bilmedigim bir para cıktı rabbim gönderdi bana o parayı :) yeterki insan kalbini temiz tutsunKiz kıza takılmış gibi say :)
Bende asla cimri degilim ama bu şekilde yapmasi zaten karakterini ortaya koymuş.
Annen kadir gecesi dogurmus galiba en bastan gormusun bütün pislikleri dua et :)
Ben olsam o aksam mesaj atar yüzüne vururdum. Paran olmasa gelme demi hadi geldin gorgusuz gibi yiyip icme orda. Gec sayilmazsin yine icimde kaldi diyerek mesajj atabilirsin :)
annemin bi lafı var yüz karası yüze vurulmaz der hep :) muatap olmaya degmez ben odedim ve odedigim gün cüzdanımın bi kosesinden hic bilmedigim bir para cıktı rabbim gönderdi bana o parayı :) yeterki insan kalbini temiz tutsun
yani onun ayıbı terbiyesizligi o mana da söyledim :)Yüz karalık bir durum değil bu ama neyse hayırlısı :)
dün biri vardı tanısmak isteyen malum artık evlenmek istedigim icin görüsmek isteyenlerle tanısma fırsatı veriyorum.Gittim oturduk adam cok sessiz utangacım vs dedi ok dedim bişeyler ictik ben bir tek kahve ictim karsımdaki masallah hic bos durmadı sürekli bişeyler icti hesap odemiycektin ne ictin okadar :)))) isin esprisi tabiki helali hos olsunneyse kalkalım dedik adam geriden geriden gelio anladım hesabı odemek istemiyor hemen kasaya yanastım hesabı odedim kısık bi sesle verseydim dedi tabi bu arada ben coktan cüzdanımı icinden de paramı cıkarmıstım ve odedim tesekkür bile etmedi.Bu durum beni okadar ırıte etti ki.Tanımayı düsünüyordum ama bu olay karsısında elektrk alamadım dedim görüsmeyi kestim :)
Asla cimri degilim hesabını bile yapmam ama 31 yasındayım ilk tanısmada bi bayana hesap odettiren bir erkek de gördüm hep mi bana denk gelir boyle secilmişler :))) sizin fikirlerinizi merak ediyorum![]()
o salakla kımse evlenmez hem salak hem cımrıdün biri vardı tanısmak isteyen malum artık evlenmek istedigim icin görüsmek isteyenlerle tanısma fırsatı veriyorum.Gittim oturduk adam cok sessiz utangacım vs dedi ok dedim bişeyler ictik ben bir tek kahve ictim karsımdaki masallah hic bos durmadı sürekli bişeyler icti hesap odemiycektin ne ictin okadar :)))) isin esprisi tabiki helali hos olsunneyse kalkalım dedik adam geriden geriden gelio anladım hesabı odemek istemiyor hemen kasaya yanastım hesabı odedim kısık bi sesle verseydim dedi tabi bu arada ben coktan cüzdanımı icinden de paramı cıkarmıstım ve odedim tesekkür bile etmedi.Bu durum beni okadar ırıte etti ki.Tanımayı düsünüyordum ama bu olay karsısında elektrk alamadım dedim görüsmeyi kestim :)
Asla cimri degilim hesabını bile yapmam ama 31 yasındayım ilk tanısmada bi bayana hesap odettiren bir erkek de gördüm hep mi bana denk gelir boyle secilmişler :))) sizin fikirlerinizi merak ediyorum![]()
aynen yaa centilmenlik cömertlik adamlık budur ki...Yanliz degilsin. Bende böylesini gördüm, hatta ayri ayri hesap lütfen diyeni de yasadim yemekte.. O an mal gibi kaldim tanismak istedigim kisi öyle diyince.
Bana da acayip itici gelir böyle erkekler. Ki "erkek" mi desem "erkekcik" mi bilemedim.
Bana göre adam dedigin pasa pasa ödeyecek hesabi, hatta ve hatta bayana hissettirmeden. Gitsin lavoba bahanesiyle, ödesin gelsin.
dün biri vardı tanısmak isteyen malum artık evlenmek istedigim icin görüsmek isteyenlerle tanısma fırsatı veriyorum.Gittim oturduk adam cok sessiz utangacım vs dedi ok dedim bişeyler ictik ben bir tek kahve ictim karsımdaki masallah hic bos durmadı sürekli bişeyler icti hesap odemiycektin ne ictin okadar :)))) isin esprisi tabiki helali hos olsunneyse kalkalım dedik adam geriden geriden gelio anladım hesabı odemek istemiyor hemen kasaya yanastım hesabı odedim kısık bi sesle verseydim dedi tabi bu arada ben coktan cüzdanımı icinden de paramı cıkarmıstım ve odedim tesekkür bile etmedi.Bu durum beni okadar ırıte etti ki.Tanımayı düsünüyordum ama bu olay karsısında elektrk alamadım dedim görüsmeyi kestim :)
boyle adamla evlendinizmiBenim koca kisisi de evlenmeden önce bana hesap odetirdi
Birgün kardeşini tanistirmaya getirdi onun hesabini da ben odedim kıllarıni kipirdatmadilar
Hatta bigün bir mağazadan alışveriş yaptık bana ona ikimizde aynı para vardı yine ben odemistim![]()
boyle adamla evlendinizmi![]()
:)))))Evet
adamın tum parasini ailesi einden alıyormuş durumlari çok kotuymus
Şimdi de ben alıyorum![]()
Kaç kaç kaç :) arkana bilr bakma :)dün biri vardı tanısmak isteyen malum artık evlenmek istedigim icin görüsmek isteyenlerle tanısma fırsatı veriyorum.Gittim oturduk adam cok sessiz utangacım vs dedi ok dedim bişeyler ictik ben bir tek kahve ictim karsımdaki masallah hic bos durmadı sürekli bişeyler icti hesap odemiycektin ne ictin okadar :)))) isin esprisi tabiki helali hos olsunneyse kalkalım dedik adam geriden geriden gelio anladım hesabı odemek istemiyor hemen kasaya yanastım hesabı odedim kısık bi sesle verseydim dedi tabi bu arada ben coktan cüzdanımı icinden de paramı cıkarmıstım ve odedim tesekkür bile etmedi.Bu durum beni okadar ırıte etti ki.Tanımayı düsünüyordum ama bu olay karsısında elektrk alamadım dedim görüsmeyi kestim :)
Ah canımm arkana bakmadan kaç. :)))) Bi erkeğe en yakıştıramadığım şey. Ben eşimle sevgiliyken oaramız yok diye haftalarca görüşemediğimizi bilirm. Bende var nolcak desemde asla kabul etmezdi. İçten içe hoşumada giderdi. Ne biliyim bu işin kuralı böyledir ya. Tabiki yeri geldimi beraberde ödersiniz yada gerçekten parası yoksa sende ödersin ama senin anlattığın tipi anladım ben. Hiç sevmem öle tipleri. Sonuçta nolursa olsun ilk görüşme. Paran yoksada insan borç alır arkadaşından yada buluşmayı erteler. Ama ilk görüşmede cidden olmaz yaaa ne biliyim benmi fenayım acabadün biri vardı tanısmak isteyen malum artık evlenmek istedigim icin görüsmek isteyenlerle tanısma fırsatı veriyorum.Gittim oturduk adam cok sessiz utangacım vs dedi ok dedim bişeyler ictik ben bir tek kahve ictim karsımdaki masallah hic bos durmadı sürekli bişeyler icti hesap odemiycektin ne ictin okadar :)))) isin esprisi tabiki helali hos olsunneyse kalkalım dedik adam geriden geriden gelio anladım hesabı odemek istemiyor hemen kasaya yanastım hesabı odedim kısık bi sesle verseydim dedi tabi bu arada ben coktan cüzdanımı icinden de paramı cıkarmıstım ve odedim tesekkür bile etmedi.Bu durum beni okadar ırıte etti ki.Tanımayı düsünüyordum ama bu olay karsısında elektrk alamadım dedim görüsmeyi kestim :)