dün bir yaşıma daha girdim bakalım daha neler görcez :))

dün biri vardı tanısmak isteyen malum artık evlenmek istedigim icin görüsmek isteyenlerle tanısma fırsatı veriyorum.Gittim oturduk adam cok sessiz utangacım vs dedi ok dedim bişeyler ictik ben bir tek kahve ictim karsımdaki masallah hic bos durmadı sürekli bişeyler icti hesap odemiycektin ne ictin okadar :)))) isin esprisi tabiki helali hos olsun :KK70: neyse kalkalım dedik adam geriden geriden gelio anladım hesabı odemek istemiyor hemen kasaya yanastım hesabı odedim kısık bi sesle verseydim dedi tabi bu arada ben coktan cüzdanımı icinden de paramı cıkarmıstım ve odedim tesekkür bile etmedi.Bu durum beni okadar ırıte etti ki.Tanımayı düsünüyordum ama bu olay karsısında elektrk alamadım dedim görüsmeyi kestim :)
Asla cimri degilim hesabını bile yapmam ama 31 yasındayım ilk tanısmada bi bayana hesap odettiren bir erkek de gördüm hep mi bana denk gelir boyle secilmişler :))) sizin fikirlerinizi merak ediyorum :KK36:
Sende benim gibisin başkası adına utanıp ödemişsin uzun bir ilişki olur da bazen sen ödersin veya Ada'm arkadaş olur ilk buluşmada ödenir mi

Kendimi yerinize koydum da o sinirle "genç adamsın lazım olur" diyip cebine 3-5 lira ilistirirdim sanırım.
Hayretler icindeyim..
:oha:

dün biri vardı tanısmak isteyen malum artık evlenmek istedigim icin görüsmek isteyenlerle tanısma fırsatı veriyorum.Gittim oturduk adam cok sessiz utangacım vs dedi ok dedim bişeyler ictik ben bir tek kahve ictim karsımdaki masallah hic bos durmadı sürekli bişeyler icti hesap odemiycektin ne ictin okadar :)))) isin esprisi tabiki helali hos olsun :KK70: neyse kalkalım dedik adam geriden geriden gelio anladım hesabı odemek istemiyor hemen kasaya yanastım hesabı odedim kısık bi sesle verseydim dedi tabi bu arada ben coktan cüzdanımı icinden de paramı cıkarmıstım ve odedim tesekkür bile etmedi.Bu durum beni okadar ırıte etti ki.Tanımayı düsünüyordum ama bu olay karsısında elektrk alamadım dedim görüsmeyi kestim :)
Asla cimri degilim hesabını bile yapmam ama 31 yasındayım ilk tanısmada bi bayana hesap odettiren bir erkek de gördüm hep mi bana denk gelir boyle secilmişler :))) sizin fikirlerinizi merak ediyorum :KK36:

Ben olsam, ödemeyeceğini anlayınca alman hesabı yapardım..
"benim sadece bir kahve vardı.." deyip, kahve parasını ödeyip "hadi byeee.." derdim..
Ben ne utanacağım.. O utansın..! Böylelerine müstahak.!

.

Ben olsam, ödemeyeceğini anlayınca alman hesabı yapardım..
"benim sadece bir kahve vardı.." deyip, kahve parasını ödeyip "hadi byeee.." derdim..
Ben ne utanacağım.. O utansın..! Böylelerine müstahak.!

.
En mantiklisi odemeyecekse niye o kadar yiyip icti!

Okullarda erkeklere centilmenlik, cömertlik dersi falan verilsin.:KK51:

anlamadığım niye o kadar içmiş durmadan kar mı zıkkım olsun

İyi de sen neden odedın kı bı kahve ıcmıssın .Hesap gelınce lavaboya gıdıyorum deseydın.Tanısmaya gel beleşcı gıbı ıc sonra kız ödesın..Hemen kosarak uzaklas:):):)

Çekingen hali bu
Çekingen olmasaydı yiyemediklerini paket yaptırırdı wcye gidiyorum deyip topuklardı.:rapci:
Allahtan çekingen :KK53:
Degilmi allahtan yaa:-) en sinir oldum erkek tiplerinden (cimri-yuzsuz)piiissss gulermisin aglarmisin ya kotu tecrube olmus konu sahibi icin..

hesabı ödetmesinden ziyade, başta pısırık oluşu hiç hoşuma gitmedi, utangaç ve kısık sesle ben verseydim hesabı durumları.

Back
X