- 19 Şubat 2010
- 9.066
- 5.689
- 398
Beni bir kere yasadıgım sehrın en iyi mekanlarından birine birisi davet etmiştidün biri vardı tanısmak isteyen malum artık evlenmek istedigim icin görüsmek isteyenlerle tanısma fırsatı veriyorum.Gittim oturduk adam cok sessiz utangacım vs dedi ok dedim bişeyler ictik ben bir tek kahve ictim karsımdaki masallah hic bos durmadı sürekli bişeyler icti hesap odemiycektin ne ictin okadar :)))) isin esprisi tabiki helali hos olsunneyse kalkalım dedik adam geriden geriden gelio anladım hesabı odemek istemiyor hemen kasaya yanastım hesabı odedim kısık bi sesle verseydim dedi tabi bu arada ben coktan cüzdanımı icinden de paramı cıkarmıstım ve odedim tesekkür bile etmedi.Bu durum beni okadar ırıte etti ki.Tanımayı düsünüyordum ama bu olay karsısında elektrk alamadım dedim görüsmeyi kestim :)
Asla cimri degilim hesabını bile yapmam ama 31 yasındayım ilk tanısmada bi bayana hesap odettiren bir erkek de gördüm hep mi bana denk gelir boyle secilmişler :))) sizin fikirlerinizi merak ediyorum![]()
Benimle uzun süredir iletişim kurmaya calısan bır cocuktu
Ben de tip olarak begenırdım , neyse bulustuk
Kendisi yüksek muhendis ve Çalıştığı firmada da md yard idi:))))))))))))))))))
mekan cıkısında ececim ya ben cüzdanımı unutmusum sanırım hesabı sen öder misin dedi , ben de safmışım ödedim , snr yeniden benımle bulusmak ıstedı ben direkt soğuduğum için bulusmadım.
Bir kere daha basıma geldı , bir otelin barına gtmiştik orda da hesabı bana kitledi birisi :)))))))))))))))
şimdiki zamanımda olsam ay canım yaaa bende de yok ki napıcaz falan derdim:)
bu bilerek yağılmıs bırsey bırdaha bulusma bence