Dün birkez daha yanıldım..

Zor bir durum, sanırım kuzenim benim karşıma böyle çıksa sinirden kendime hakim olamaz bir tane patlatırdım suratının ortasına. Her aşka saygı duyamıyorum. Çok sinirleniyorum akrabaların birbirine başka gözle bakmasına ne yapayım?

canım anlıyorum duyguların karışmış ama şunu anlamıyorum neden düşünüyosun neden zaman istiyosun içinde birşeyler mi var ona karşı abilik sevgisi varsa sadece duygularını ilk anda demeliydin başkası üzülmesin diye istemediğin hiç bişey yapma yanlışta olsa doğruda olsa kararın onu üzücekte olsa içinden geldiği gibi yap bu senin hayatın

zor bi durum benimde kuzenim karşıma böyle çıksa bende şok olurum utanırım cnm bak onun sana gönlü düşmüş olabilir ama sen onu istemiyorsan onunla olmak zorunda değilsin istiyorum veya istemiyorum açık açık söyle kapansın konu erteleme yani zaten sen hyr dersen eğer umudunu keser seni unutur sana söylemediği ve umut beslediği için bu kadar beklemiş olsa gerek akraba evliliği benim amcamın kızıyla halamın oğlu evli görücü üsülü 2 tane çocukları var çok ta mutlular yani olmaz değil
olan da var tuaf görmemek lazım yinede sen bilirsin son olarak çok uzatma kesin kararını söyle olsun bitsin kapansın konu bence ben olsam böyle yaparım

yani kız dayısıyla evlendi:26: aman Allahım ne günlere kaldık. 6 milyarlık nüfuslu koca dünyada insanlarımıızn yaptıgına bak

tabiki EVLENMEMELİSİN !!

insan kuzeniyle evlenir mi ya..

kuzen demek kardeş yarısı demektir...

Akraba evlliklerine sonuna kadar KARŞIYIM !!!

bense onunla evliligi kafama oturtamıorm.ma olumlu yönleride var fkt bana zaman tanımadı bişi söleyn ne yapaym ben yaaa aklm karstı

İlerleyen mesajlarda "Ben de istemem böyle bir durumu" demişsiniz fakat yukarıdaki yazdıklarınız , olumlu yönlerini değerlendirişiniz ve "Bana zaman tanımadı" deyişinize bakılırsa o ısrar eder ve çevreden destek görürseniz kabul edeceksiniz... Ortada "abi gibi görme durumu" olsa neden "Ama olumlu yönleri de var" diyesiniz, onun teklifte bulunmasını garipsiyorsunuz bir yandan da onu potansiyel eş adayı olarak tartıyorsunuz kafanızda... Garip...

Ne hata yapabilir? Siz "sağlam bir duruşla" reddederseniz, gider başkasına aşık olur... "Olumlu özelliklerin"den başkası faydalanır, bu hata mı?

"Bir hayırla mahvoldu, çok aşık, çok zor " dediğiniz kadar da büyük bir aşk göremedim ben... "Yüzüne söyleyemedim, msnde söyledim" ne demek yahu... Bir dahaki konuşmanızda "Sen aşktan ne anlarsın" deyip gitmek de ne? Bana "çiğ" geldi hareketleri... Sizin "Bana zaman tanımadı" demeniz de ilgisinden etkilendiğinizi, bu durumun kadınlık gururunuzu okşadığını düşündürdü bana... Bunda bir gariplik yok, tüm bunlara rağmen "Ben onu abi gibi görüyordum, ona o gözle bakmıyorum" demeniz, söz konusu kişinin yakın akrabanız olması garip...

Kardeş çocukları da kardeştir bana göre... Kuzen bnm abimdir, ablamdır vs...

İnsanın aklı almıyo, içi nasıl alsın ıyy

canım ben ilk söledigi anda bunun katiyyen olmayacagını belirttim.. tabiki begenlmek hos deilmi fakat ona olumlu davranmadm hiç ısrarla bi düşün dedigi içn dedmki soktaym titeiyorum yazamıorum sna yarn görüşürüz dedm cktm. zaman tanımadı derken oda şuydu illa karar ver dedi ben yok dedm dşün dedi yarn konusuruz dedm herkes severekmi evlenio dedi. yani karmakarısık oldu kafam beklemedigimemi yanayım amcamn oglu oldugunamı!tbiki baskasınu bulcak yani bende ona söledm işin ciddiyetini. sadece üzüldm oda nie yazdklarını görsenz hak verrdnz burda sasknlıktran devrik cümleler kuruorm anlatamıorm tam anlamyla

hepiniz haklısınız akraba evlligi hele hele amca oglu bende asssla karsıyıımm. olumlu özellk derken sncta bi kadını mutlu edeer cok hemde. ama bu ben olmıcam

hepiniz haklısınız akraba evlligi hele hele amca oglu bende asssla karsıyıımm. olumlu özellk derken sncta bi kadını mutlu edeer cok hemde. ama bu ben olmıcam

akraba evliliklerin hem iyi yanlari var hemde kotu.. aile'den aile'ye degisir ama kavga potansiyeli daha cok gibime geliyor, bilemiyrm belki yaniliyrm

konusmamak kolay mı? aileler bilmiyor babam demeyecekmi aranız cok iyidi neden konusmuyorsun diye.. burda bazen cok kolay sanılıyo dertler ama okdr kolay deil bazı şeyler heleki ailesi iç içe yasayanlar içn

kuzenlerimle kardeş gibiyizdir, küçükken beraber oynadık, 4ü de erkek, onlarla arabacılık oynardık kardeş gibidir kuzenler

yani bazı insanlar uzak şehirde oluyor kırk yılda bir görüyor falan, ama yine de kötü bence ya..

sen zaten istemiyorsun değil mi? o zaman tamam.

dediğin gibi aile içinde yüzyüze bakıyorsun o yüzden zor bir durum. kuzenin olgunca davranmamış bence söyledi de ne oldu ki, sen farkında bile değilmişsin, senden bi yeşil ışık almış olsa hadi denedi umut bağladı derim de, yok yani ..

ona da belirt bunu, biz akrabayız aynı ortamda bulunacağız, bunu bir şekilde düzeltin bu konuyu konuşun bence, nasıl davranmanz gerektiğini yani. öbür türlü hiç konuşmasan ailelerin de dikkatini çekecek, ki bunu öğrenmeleri seni iyice gerer sıkıntıya sokar, sakın belli etmeyin

Son düzenleme:

Evet canım bende belli olsn istemiorum. konustuk bunu asla şüphen olmasn dedi. yakında evlendirirler zatenonu ozaman dahada rahatlarm sncta eşini aldatacak yada hala bnde kalacak bi aklı yok olmaz tanıyorum onu gecer bugnlerde.

Ailenizde akraba evliliği olabildiği için kuzeninizin size gönül vermesi gayet doğal.
Belki beklemediğin bir teklif olduğu için bocalamış olabilirsin ama aile geleneklerinize
aykırı olmadığına göre anlaşabileceğinize inanırsanız evlenebilirsiniz.
Ancak, akraba evliliğinin hiç yaşanmadığı ailelerde bu durum taşları yerinden oynatır.

akraba evliliklerinde,özellikle baba tarafı,1.dereceden akrabaların evlenmesinde %50 engelli çocuk olma riski var.sakın evet demeyin.herşeyi düşünün.bunun ilerisi de var.uzmanlar uyarıyo.bile bile böyle bir evlilik yapmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…