- Konu Sahibi asiksanvursaza
-
bi komşumuzun abisi kız kardeşinin kızıyla evlendi neden böyle yapıyorsunuz dediğimizde verdikleri cevap şok etti anlayın a........ kimse görmesin malımızı kimse yemesin
bune yani insan kardeşine nasıl bakar pes malı için miş vay ne günlere kaldık
bense onunla evliligi kafama oturtamıorm.ma olumlu yönleride var fkt bana zaman tanımadı bişi söleyn ne yapaym ben yaaa aklm karstı
Acıkcası üzüldüm durumuna belkide dşündüm demek buydu. yani cok asıkmıs belli onunki cok zor.. konustklarını duyunca daha ii anladm. yıllardr içnde büyüttü bi hayrla tbi mahvoldu. şmdi gidip hata yapmasndan korkuorm
İlerleyen mesajlarda "Ben de istemem böyle bir durumu" demişsiniz fakat yukarıdaki yazdıklarınız , olumlu yönlerini değerlendirişiniz ve "Bana zaman tanımadı" deyişinize bakılırsa o ısrar eder ve çevreden destek görürseniz kabul edeceksiniz... Ortada "abi gibi görme durumu" olsa neden "Ama olumlu yönleri de var" diyesiniz, onun teklifte bulunmasını garipsiyorsunuz bir yandan da onu potansiyel eş adayı olarak tartıyorsunuz kafanızda... Garip...
Ne hata yapabilir? Siz "sağlam bir duruşla" reddederseniz, gider başkasına aşık olur... "Olumlu özelliklerin"den başkası faydalanır, bu hata mı?
"Bir hayırla mahvoldu, çok aşık, çok zor " dediğiniz kadar da büyük bir aşk göremedim ben... "Yüzüne söyleyemedim, msnde söyledim" ne demek yahu... Bir dahaki konuşmanızda "Sen aşktan ne anlarsın" deyip gitmek de ne? Bana "çiğ" geldi hareketleri... Sizin "Bana zaman tanımadı" demeniz de ilgisinden etkilendiğinizi, bu durumun kadınlık gururunuzu okşadığını düşündürdü bana... Bunda bir gariplik yok, tüm bunlara rağmen "Ben onu abi gibi görüyordum, ona o gözle bakmıyorum" demeniz, söz konusu kişinin yakın akrabanız olması garip...
hepiniz haklısınız akraba evlligi hele hele amca oglu bende asssla karsıyıımm. olumlu özellk derken sncta bi kadını mutlu edeer cok hemde. ama bu ben olmıcam
Öyle valla yaa:) napcam ben yaaa
kuzenlerimle kardeş gibiyizdir, küçükken beraber oynadık, 4ü de erkek, onlarla arabacılık oynardıkkardeş gibidir kuzenler
yani bazı insanlar uzak şehirde oluyor kırk yılda bir görüyor falan, ama yine de kötü bence ya..
sen zaten istemiyorsun değil mi? o zaman tamam.
dediğin gibi aile içinde yüzyüze bakıyorsun o yüzden zor bir durum. kuzenin olgunca davranmamış bencesöyledi de ne oldu ki, sen farkında bile değilmişsin, senden bi yeşil ışık almış olsa hadi denedi umut bağladı derim de, yok yani ..
ona da belirt bunu, biz akrabayız aynı ortamda bulunacağız, bunu bir şekilde düzeltin bu konuyu konuşun bence, nasıl davranmanz gerektiğini yani. öbür türlü hiç konuşmasan ailelerin de dikkatini çekecek, ki bunu öğrenmeleri seni iyice gerer sıkıntıya sokar, sakın belli etmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?