Dün birkez daha yanıldım..

asiksanvursaza

Dayan gönlüm..
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2011
343
4
46
İstanbul
Çok derdim var gibi görüldü farkındayım ama burdada anlatmasam catlar ölürüm.. Kızlar bana amcamn oglu kardeş gibi büyüdk biz. o benden 5yas büyük. gecen gün muhabbetmz süperken yine farkettmki bana uzak mesafeli duruo. snra dediki ya cnm sıkkın dedi. sordm neyn var die. birine vurgunum yıllardır ama beni reddeder die korkuorm dedi. ısrar ettm km die bişe demedi. derken dün bana dediki sana bişi dicem ben.. evet dedm.. o kişi sensn dedi.. snnle evlenmek istiyrm dedi.. Şoooook oldum ben şooook!!! kızlarr anlatamam abi dedigm insan banaaa dioki bnmle evlenrmsn!!! şoku atlatmadan ısrar edio bana ya evet de ya hayr die ben tbi aglama krizine girdm.. beklemedgm için. snra dedmki yarn konusalm.. Yarn oldu ve sordu yne bana dşndünmü die. dedmki kafamda halen oturtamadm seni şoku.. işte sen ne anlarsn aşktanda bilmem ne dedi kızdı gtti kzlar. bense onunla evliligi kafama oturtamıorm.ma olumlu yönleride var fkt bana zaman tanımadı bişi söleyn ne yapaym ben yaaa aklm karstı

canım niye kafan karışıyo sende de ona karşı ilgimi var acaba bence olmaz deyip kestirip ata bilirdin öz amcanın oğlumu ailen neder bizde akraba evliliği yoktur nerelisiniz çok yakın akraba evliliklerinde hem çocuk sağlıksız doğuyor diye biliyorum yine de sen bilirsin ama aranızdaki bi tarttışmadan akraba olduğunuz için her iki tarafında ailesi zarar görür iyi düşün insan tek kendi için yaşamıyor

yani suan beklememenin sokundayım.. atlatamadm sacmalayabilirim.. kızlar bzde akraba evliligi cok yaygn ama birinci derece pek olmaz. bunu gectmde bana resmen asıkmıs yıllardr her anımı anlattı bana surda sunu yaptn burda bunu fln. yani dikkat etmş ben farknda deilken herseynnn.. insanın kuzeni bile olsa ilgi hoşta dier türlü aklmda hiçbişey yok.. zaten reddettgm için cktı gtti geri dönüşü yok die

Ben sonra konuşuruz denmesini bile anlayamıyorum ki.Amca oğlu bu kardeşten bir farkı yok.Tamam bu tarz evlilik yapan insanlar var yine de benim aklım mantığım almıyor bu işi.Dışarıda binlerce kız,erkek var en yakının olan bir insana bu tarz bir yaklaşım çok saçma.Sizde akraba evliliği var mı yok mu bilmem de zaten abi gibi görüyormuşsunuz sırf bir teklif yüzünden acaba bile demeyin bana kalırsa.​

Pardon Canım Neyi Düşüneceksin ?
Düşünmek Kabul Etmenin Yarısıdır Unutma !!

Acıkcası üzüldüm durumuna belkide dşündüm demek buydu. yani cok asıkmıs belli onunki cok zor.. konustklarını duyunca daha ii anladm. yıllardr içnde büyüttü bi hayrla tbi mahvoldu. şmdi gidip hata yapmasndan korkuorm

egerki abi gibi görseydin o sana duygularini söylediginde, düsünmeden red ederdin. derdinki direk ben seni abi gibi görüyorum, ne sen demis ol ne de ben duymus olayim. ama seni bu kadar karmasaya sürükledigine göre sendede var birseyler demekki tek tarafli degil. bence hemen cevap beklemesi de normal, cünkü amcanin ogluymus bunca senedir tanimissindir. duygular ya vardir ya yoktur. ama bence dikkat de etmelisin cünkü bir anlik evet benimde duygularim var dersin sonra olmadiginin farkina varirsin bu sefer ailelerde küser tartismalar cikar zararli sen cikarsin canim. duygularini ona göre tart, akraba olunca bambaska. Allahtan bizde akraba evliligi yok :66::64:

Oda zate farknda amcamn kızısın kardes gibi görmen dogal bnde öle sanıodm ama farkednce kendmden utandm dedi.. cok üzgünüm keskeee asla olmasaydı böle bişe nasl bakcam yüzüne artk onun

madem şok oldun direk hayır dicektin.neden zaman istedin hayır diceksen ney için süre tanıcaktı sana :44:

Son düzenleme:
bi komşumuzun abisi kız kardeşinin kızıyla evlendi neden böyle yapıyorsunuz dediğimizde verdikleri cevap şok etti anlayın a........ kimse görmesin malımızı kimse yemesin
bune yani insan kardeşine nasıl bakar pes malı için miş vay ne günlere kaldık

bi komşumuzun abisi kız kardeşinin kızıyla evlendi neden böyle yapıyorsunuz dediğimizde verdikleri cevap şok etti anlayın a........ kimse görmesin malımızı kimse yemesin

yuh artk yaa... ben asa akraba evllgi istememmm sadece sordular varmı szde o tarz evllk die evet var ddm

yalnz abisi kz kardesnn kızıyla evlendyse yegeni olmuomu yaa yanls belrtmişsnzz

düşüncek bişiy yok 1.derece akraba olmaz bu iş hem doğacak çocuk için hemde kuzen ken bir anda koca olma fikri filan ters yani:45:

Düşüncesizlik işte..
Sendeki kardeşlik duygusunu öldürdü değil mi?
Hiç aklında yokken seni de düşünmeye zorlamış..
Bu iş olur veya olmaz bilemem ama artık onun yüzüne bakarken kuzenden öte sana göz koymuş bi adam profili görüceksin :98:

Back
X