Siz çok hassassınız kaybınız da etkisi var, ama lütfen akıllı davranın, gerçekten terapiye ihtiyacınız var, büyük travmalar yaşamışsınız.
Hiç suçunuz olmadığı bir olayda dayak yedim ama hak ettim gibi bir psikoloji içindesiniz. Sağlıklı olmayan bir gebelik nedeniyle yaşadığınız kaybınız da tuzu biberi olmuş.
Tanıklar dinlenip deliller toplandıysa çekişmeli devam etsin dava yapacak bir şey yok.
Bu adamdan uzak durun bugün de ailesinin yaptıklarından etkilenmişsiniz, benim için ailesine yüz çevirmiş, ailesiyle görüşmüyor falan diye düşünüyorsunuz ama bal gibi de görüşüyor. Kızdan haberleri bile varmış, herhalde o kızla görüşürken anlaşmalı boşanalım bitsin yeniden evleniriz diye düşündü, bir şekilde o kızla da bitince sizi yokluyor. Ailesiyle görüşmese maile gelmezlerdi, en fazla şu olmuştır boşanma öncesi ben karımla barışacağım sizi bir daha görmeyeceğim falan demiştir. O kudurmalar ondan.
Ailenize sıkı sıkı sarılın, yaşımız çok genç daha istiyorsanız anne de olursunuz. Kayba bu kadar sıkı tutunmanız geleceğiniz için de iyi değil. İnançlıysanız bu dünyada nasibi yokmuş, melek olmuş.