Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Dün bunun gibi iki tane test yaptım ikisi de farklı farklı markaydı. Ama bunlar erken gebelik testi. Bu sabah normal test aldım onda tek çizgi oldu
Erken gebelik testi 20 betaya kadar ölçeniliyor normal kaset testlerde çıkmadı için en az 60 hcg olmadı lazım demekki daha yeni bi gebelik ama bu teste göre hamilesin canım en garanti kan ver öğren
Erken gebelik testi 20 betaya kadar ölçeniliyor normal kaset testlerde çıkmadı için en az 60 hcg olmadı lazım demekki daha yeni bi gebelik ama bu teste göre hamilesin canım en garanti kan ver öğren
Buraya eklediğim testler hep başka tarihlere ait testler ama ne Zaman böyle çıksa kan veriyorum ve sonuç hep negatif. Bu konuda bi bilgisi olan var mı acaba bütün testler mi sıkıntılı
Buraya eklediğim testler hep başka tarihlere ait testler ama ne Zaman böyle çıksa kan veriyorum ve sonuç hep negatif. Bu konuda bi bilgisi olan var mı acaba bütün testler mi sıkıntılı