dun eve geldigimde kapıda cicekler buldum

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yazık ya..
Yapmayın bence böyle..
Sadece sizin sevgi kırıntılarınızla bile umut besleyecek birine,ya kestirip atın olmaz deyin ya da bir şans verin..:sm_confused:
Kendi yerinize koyun,siz birine bu kadar çok aşık olsanız,gönlünü yapmak için çabalasanız o "elektirik alamaıyorum ne yapıcam vah vah" dese iyi olur mu?
Madem istemiyorsunuz tamamen bitirin..:delphin:

Yazık ya..
Yapmayın bence böyle..
Sadece sizin sevgi kırıntılarınızla bile umut besleyecek birine,ya kestirip atın olmaz deyin ya da bir şans verin..:sm_confused:
Kendi yerinize koyun,siz birine bu kadar çok aşık olsanız,gönlünü yapmak için çabalasanız o "elektirik alamaıyorum ne yapıcam vah vah" dese iyi olur mu?

katılıyorum...
ve ben benim için yapılan güzelliklerin böyle kapımın önüne bırakılmasını ya da iş yerime gelmesini değil yanımdayken olmasını isterim...
o adam yanımda olmalı, karşımda...

Yazık ya..
Yapmayın bence böyle..

Bence de istemiyosunuz madem bitirin o halde...:1rolleyes:
Bak simdi acidim cocuga...:çok üzgünüm:

Bence de istemiyosunuz madem bitirin o halde...:1rolleyes:
Bak simdi acidim cocuga...:çok üzgünüm:

Ben de üzüldüm be Tatliş..:delphin:
Bir de erkeklere kızarız,oyun oynuyorlar diye..
Bak böyle adam 40 yılda bir denk gelir..
Sevmediğini bile bile çiçekler,güzel sözcükler..benneyaptımki
Demek ki çok düzgün bir adammış,bence arkadaş da bıraksın da adam da kendi yolunu çizsin,kendisini seven,mutluluk veren biri ile beraber olsun..:asigim:

Yazık ya..
Yapmayın bence böyle..

sans veriyorum su anda ikimize
yuzune karsi bisey dedigim yok
belki tanidikca olabilir diyorum, henuz tam tanıyamadım ki

ben ona mutsuzluk vermiyorum
erkekler ne oldugu ne guzel sozle ne de lafla anlasilir
o beni secti, ben onun hayatinda hic karsilasmadigi hayalindeki insanim, ruyasinda gormus beni zaten onceden, soyledigi bu
ben de su an onu tanımaya calisiyorum
yanlis birsey yaptigimi dusunmuyorum sahsen, hemen sevgi gosterilerinde bulunacak degilim kendimden emin olmadan
zaman bıraktım
neden beni suclayici tavir icerisine girdiniz anlayamadim dogrusu
ben bu insani uzecek birsey yapmadim, kendisi baskasini degil beni istedigini, bekleyecegini soyledi
kalbinde ben varken ben git desem de gitmez zaten gitmiyor

aslında fikirler cok uyusuyor, hatta konusurken benim soyleyecegim cumleyi agzimdan aliyor, o konusurken sanki ben konusuyormusum gibi hissediyorum

ama ah iste elektrik neden yok ya

senin hayatinda var mi biri canım?

elektrik de zamanla olur belki gülüm,diyorum ya benim çok oldu elektrik almayıp sonradan bağlandığım sevdiğim.bak ne güzel anlaşıormuşsunuz,vardı benim hayatımda biri ama galiba tamamen bitti,bizim sorunumuz da anlaşamamaktı.ve farklıydık birbirimizden.sevgilisinden ayrılanlar kulübü diye bi topic var,orda paylaşıyoruz bu tür şeyleri sen de gel bekleriz a.s.

Ben de üzüldüm be Tatliş..:delphin:
Bir de erkeklere kızarız,oyun oynuyorlar diye..
Bak böyle adam 40 yılda bir denk gelir..
Sevmediğini bile bile çiçekler,güzel sözcükler..benneyaptımki
Demek ki çok düzgün bir adammış,bence arkadaş da bıraksın da adam da kendi yolunu çizsin,kendisini seven,mutluluk veren biri ile beraber olsun..:asigim:

Vay be a$ka bak:çok üzgünüm:
arayan bulamaz bulanda kiymet derler ya o hesap...:1no2:
Vah bana vahlar bana, kor talihim benimbenneyaptımki

sans veriyorum su anda ikimize
yuzune karsi bisey dedigim yok
belki tanidikca olabilir diyorum, henuz tam tanıyamadım ki

Hee pardon pardon ben yanlış anlamışım o zaman..
Sandım ki siz çıkıp çıkmamakta kararsız kaldığınız birinden çiçek gelmiş,siz de çiçekler güzel ama adamdan elektirik alamıyorum diye dertlendiniz..:delphin:
Meğer siz görüştüğünüz birinden çiçek almışsınız..hihoyyyt
Şans verdiğinize göre..
Eeee o zaman hayırlı olsun inşallah:lepi:

Gurbaa aldin mi lafini anacim bak zenginler zengin alirmis:pbenneyaptımki

Hee pardon pardon ben yanlış anlamışım o zaman..
Sandım ki siz çıkıp çıkmamakta kararsız kaldığınız birinden çiçek gelmiş,siz de çiçekler güzel ama adamdan elektirik alamıyorum diye dertlendiniz..:delphin:
Meğer siz görüştüğünüz birinden çiçek almışsınız..hihoyyyt
Şans verdiğinize göre..
Eeee o zaman hayırlı olsun inşallah:lepi:

e tabiki sans veriyorum, birbirimizi tanıyalım dedim ben, kestrip atmak olmazdı nedensiz
kendisi de henuz sevgili olmadigimizi biliyori bunu acikca konustum zaten
simdilik asik degilim bunu demek istedim
burda bisuru kisi ilk basta elektrik almadigini sonra asik oldugunu hatta evlendigini yazmisti cesitli konularda ve cok normal bisey
cunku birseyler paylasmadan asik olunmaz zaten, olunsa da sirf dis gorunusedir
bana neden bu kadar tepki gosterildi anlamadim o yuzden

kiymet bilmiyorsun demis bazilari
yani su anda kalbimi kazanmaya calisiyorsa , benim sevgilim olmayi hakediyor veya birbirimize uygunuz demek degildir
her ilgi gosterene atlamamak kiymet bilmemek mi oluyor simdi

zaten burda bazi bayanlar yazdilar esleri flort doneminde cok asik tavirlar sergilemisler, cok romantiklikler yapmislar ama meger onlarin kisiligi aslinda romantik falan degilmis, sadece romantizme bakarak ben karar vermem sahsen, evlilik romantizm le yurumuyor malumunuz

akisne cok kadir kiymet bilen biriyimdir, o da zaten bunu anladigi icin bu kadar pesimde

hayırlısı cnm hakkında inş hersey güzel olurrrrrrr ne deyim

canım guzel bı jest
walla bende basta elektrık almamıstım ama sımdı hoslanıorum senınde ole olabılır
ee hadı hayırlısı

Back
X