- 3 Mayıs 2019
- 327
- 715
- 103
- 31
- Konu Sahibi TheCapricorn
-
İyi geçmiş olsunDün bahsetmiştim size durumumdan . Oğlumu alıp anneme girmiştim . eşim geldi annemlere alkol sorunu için doktora randevu almış bana son bir şans ver bi daha alkol yüzünden yatak ıslatma olursa söz istediğin gibi anlaşmalı boşanacağım dedi dün çok direttim ayrılmak için . Alkol bağımlısı değilim ben ayda en fazla 3 kez içiyorum içince böyle oluyor doktora randevu aldım dedi son bi şans verdim bir kez daha olursa ancak mahkemede çıkarım karşısıına
Hayır niye öyle diyorsun ayda sadece 3 kere isiyorAltina iseyen adami ne yapacaksin ..rezillik yahu
Aaa ops sınırlama var yazio o kısıtlayan üyelerde mi oluodu bilmiodum:) bende sitede şuan sorun var heralde diodumDün açtığınız konuyu göremedik, profil sınırlamasını nereden biliyorsun sayın yeni üye
Hayırlısı olsun diyelimDün bahsetmiştim size durumumdan . Oğlumu alıp anneme girmiştim . eşim geldi annemlere alkol sorunu için doktora randevu almış bana son bir şans ver bi daha alkol yüzünden yatak ıslatma olursa söz istediğin gibi anlaşmalı boşanacağım dedi dün çok direttim ayrılmak için . Alkol bağımlısı değilim ben ayda en fazla 3 kez içiyorum içince böyle oluyor doktora randevu aldım dedi son bi şans verdim bir kez daha olursa ancak mahkemede çıkarım karşısıına
Hayır, ayarlardan kendimiz kisitlayabiliyoruzAaa ops sınırlama var yazio o kısıtlayan üyelerde mi oluodu bilmiodum:) bende sitede şuan sorun var heralde diodum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?