Dün evi terketmiştim

TheCapricorn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2019
327
715
103
31
Dün bahsetmiştim size durumumdan . Oğlumu alıp anneme girmiştim . eşim geldi annemlere alkol sorunu için doktora randevu almış bana son bir şans ver bi daha alkol yüzünden yatak ıslatma olursa söz istediğin gibi anlaşmalı boşanacağım dedi dün çok direttim ayrılmak için . Alkol bağımlısı değilim ben ayda en fazla 3 kez içiyorum içince böyle oluyor doktora randevu aldım dedi son bi şans verdim bir kez daha olursa ancak mahkemede çıkarım karşısıına

İyi geçmiş olsun

sakin inanip hemen eve donmeyin,biraz seyredin bakalim degisecekmii eve donerseniz butun sozler unutulurrr ..gecede altina bez baglasin ciddi ciddi sorunu var demekki esinizin kabul etmesede..

Sen eve dönmeden doktora gitsin tedavi olsun ondan sonra kabul et edeceksen. Merhamet edip dönersen şimdi, bir daha zor dönüşün olur.

Bagimli demek ki
Akrabamin esi boyle 20 senedir ictikce her yeri pisliyor tedavi de gordu ama olmadi olmuyor bosanmadi da oyle temizleyip duruyor cok zor yani umarim duzelir.

Benim canım halamın eşi de öyleydi. Alkolik herif içtikçe altına işiyordu. Halam her gün yatak sil havalandir kurut derdindeydi. Öyle de öldü gitti. Çok zor. Sürekli evlerinde idrar kokusu vardı. Halacim da dünyalar meleği kadın hayat boyu bunları çekti. Keşke birkaç ay ayrı kalsaydınız.

Hayırlısı olsun diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…