DÜN GECE ASKERİMDEN EN KÖTÜ HABER ALDIĞIM ANN..!!AYRILIK bu kadar yıkamazdı eminim:(

saol cnm bnm saol allah kimse başına vermesin zaten yani çok zor gerçektenÇ

hilalcim çok saol canm yaa ama çok zor bişey yıkıldım resmen kaç gündür hele o gün haberi alınca mahwoldum ama şükür bunada daha kötüsü olmamış ...kendimi suçladm ama olan oldu yapcak bişi yok bundan sonra daha dikkatli olcaz inş.kendide diyo"cnm sıkkın olunca farketmedm dio"ikimizde abarttık ortada bişi yokken kırdık ama allahm bi daha yaşatmasn...

sizede maş canm...Allah bir daha yaşatmasın inş...birbirinizi kırmayın üzmeyn en önemlisi o

aminnn kimseye yaşatmasn herşeyim o bnm yaa kıymetini anladım artk bu arada tanışmadk biz canım bnm adım ecrin senin ki ne?ve askerin nerde yapıyo

evet cnm tanışmamıştk bnde eda memnun oldum...senle. aynı devreyiz Ben istanbuldayım svglmde artvinde yapıyor askerliğini...

Son düzenleme:
evet cnm tanışmamıştk bnde eda memnun oldum...Ben istanbuldayım svglmde artvinde yapıyor askerliğini...

allah kolaylık versin canım bnde memnun oldum...şu askerliğin düşme meselesinde gelişme warmı ?bide şey sorcam şu kaç yıldr beraber oldunu gösteren çizelgeyi nasl yaptn sorabilr mym? ben bulamadm da

allah kolaylık versin canım bnde memnun oldum...şu askerliğin düşme meselesinde gelişme warmı ?bide şey sorcam şu kaç yıldr beraber oldunu gösteren çizelgeyi nasl yaptn sorabilr mym? ben bulamadm da

amin canım hepimize ..askerlik düşme meselesi en son şu noktada bayramdan sonra meclisten geçerse bizimkiler 12 ayını doldurur doldurmaz gelecekler yani kasım sonu...Ama şubata sarkma ihtimalide var...Bakalım kısmet..
Canım o kaç yıldır beraber olduğjmuz değil üst kısma öyle yazdım o askerden gelme süresi oda şafaksayar yani bi siteden yapılıyor baya uzun ama bnde taaa 10 ay önce yapmıştım

anladım canım ya benmki hawa degişimine gelecekti de alaydaki komutanlarda 1 ayın war düştü askerlik asker açığı olduğundan dolayı gönderemicez demişler de bende dedim senin dediğin gibide bilmiyorum wala öle dediler dedi ortada resmi yazı yok karar yok bu nasıl kesin konuşma anlamadm yaa...merak etmiştm de uzunsa yapcak bişi yok cnm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…