Canım çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin en kötüsü bu olsun baska dertler vermesin Allah sevdiceğine acil şifalar sanada bol sabılar canım
Çok geçmiş olsun
off ya senn yerinde olmayı asla istemezdim cok cok gecmiş olsun oncelikle .lutfen birbrnizi kırmayın o da siz de gerginsiniz ister istemez alttan almak onemli biz hiç tartısmıyoruz alttan aldıgımız için 5 aydır tık yok Allah nazardan saklasın.Artık sıkma canını erkek arkdsn iyi olacak inşallh cok cok gecmiş olsun tekrardan
Ecrinn..neler okudum böylee...Allah sabır versin, şifa versn yavrummm.. sakın kendini suçlama, olur böyle kavgalar, askerde bizde de çok olurdu yani bu insanların mizacıyla ilgili, lütfen kendini suçlama, düzelir her şey eskisi gibi olur, hep onun yanında olduğunu zaten hissettirmişsindir eminim, Allah yardımcınz olsun canm benm yaa
canım maşşallahallah nazardan korusun...iyiymiş şükür iki gündür konuşuyoruz dün çıkmış hastaneden doktor çıkabilirsin demiş ama kontrole gdcekmiş sürekli az önce gene konuştuk sesi iyi geliyo çok şükür bzmde beş.yılımız cnm allahım kötü gözden esirgesin...denizlinin ilçesinde yapıyo şuan askerimmm...
sizede maş canm...Allah bir daha yaşatmasın inş...birbirinizi kırmayın üzmeyn en önemlisi o
aminnn kimseye yaşatmasn herşeyim o bnm yaa kıymetini anladım artkbu arada tanışmadk biz canım bnm adım ecrin senin ki ne?ve askerin nerde yapıyo
evet cnm tanışmamıştk bnde eda memnun oldum...Ben istanbuldayım svglmde artvinde yapıyor askerliğini...
evet cnm tanışmamıştk bnde eda memnun oldum...senle. aynı devreyiz Ben istanbuldayım svglmde artvinde yapıyor askerliğini...
allah kolaylık versin canım bnde memnun oldum...şu askerliğin düşme meselesinde gelişme warmı ?bide şey sorcam şu kaç yıldr beraber oldunu gösteren çizelgeyi nasl yaptn sorabilr mym? ben bulamadm da
amin canım hepimize ..askerlik düşme meselesi en son şu noktada bayramdan sonra meclisten geçerse bizimkiler 12 ayını doldurur doldurmaz gelecekler yani kasım sonu...Ama şubata sarkma ihtimalide var...Bakalım kısmet..
Canım o kaç yıldır beraber olduğjmuz değil üst kısma öyle yazdım o askerden gelme süresi oda şafaksayar yani bi siteden yapılıyor baya uzun amabnde taaa 10 ay önce yapmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?