dün gece düşündüm de....

• Konu Sahibi Konu Sahibi talin
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sıkıntılar yaşanıyor bi şekilde canım ama ben yanımdakilerle mutluyum ve şükrediyorum,şu an maddiyatçı değilim , sağlıklı olalım kimseye muhtaç olmayım yeter, çocuğum olmadan önce hep daha fazlasını istedim arabamı satmak zorunda kaldık üzüldüm, şimdi tek istediğim sağlık öbürleri bi şekilde geliyo gidiyo tekrar geliyo....

tabiyiki hepimiz üzücü,sıkıcı durumlar yaşıyoruz
ama bir şekilde hepsi geçiyor işte
ve ben şuna inanıyorum ki hep dert yandıkça,şükretmedikçe daha da kötüsü geliyor başımıza:1no2:
yüce rabbim herşeyin hayırlı olanını versin hepimizea.s.

dün iş arkadaşımla ayva tatlısı tarifi arıyorduk, çalıştığımız yerde yapmak için..
heryerde farklı tarif vardı.. kadınlar kulubune sorsak ya dedi. hangi bölüme diye sorunca bir derdim vara soralım dedi bir çok siteye bakınca bunu dert edindik acaba su miktarı ne kadar diye sonrasında ikimizde bastık kahkahayı bu kadar basit birşeyi kafaya takıntı yapabildiğimiz için.. bir derdim var bölümü dolup taşıyor. düşündümde şuan hiç derdim yok. Allah kimseye dert vermesin inşallah.. hayat çok güzel..

Ben dertleri olanların yazdıklarını okuduğumdan beri hep şükrediyorum halime. Şükürler olsun hiç bir derdim yokmuş benim. Aman nazar değmesin:)

dün iş arkadaşımla ayva tatlısı tarifi arıyorduk, çalıştığımız yerde yapmak için..
heryerde farklı tarif vardı.. kadınlar kulubune sorsak ya dedi. hangi bölüme diye sorunca bir derdim vara soralım dedi bir çok siteye bakınca bunu dert edindik acaba su miktarı ne kadar diye sonrasında ikimizde bastık kahkahayı bu kadar basit birşeyi kafaya takıntı yapabildiğimiz için.. bir derdim var bölümü dolup taşıyor. düşündümde şuan hiç derdim yok. Allah kimseye dert vermesin inşallah.. hayat çok güzel..

evet bir derdim var bölümü derdi olanlarla dolup taşıyor maalesef
çoğu dert de dert sayılmayacak şeyler üstelik
kimse şükretmeyi bilmiyor,kimse mutlu olmak istemiyormuş gibi
ne tuhaf
hayata sıkı sıkı sarılmak varken ne gerek var bu inada,bu karamsarlığa
anlamıyorum doğrusu:sm_confused:

Belki de mutlu olmanın en iyi yolu bizden daha zor durumda insanları görmek.Elimşzde olan şeylerin aslında ne kadar değerli olduğunu farketmek.Çoğu zaman kaybetmeyince anlayamıyoruz.

hayat bazen acımasız gerçekten
kızımı morgtan aldığımda ellerimle yıkayıp kefenlediğim gün hayatım yıkılmıştı.bir daha hiç mutlu olamıyacakmış ve gülmeyecekmişim gibi hissediyordum.anlatılmaz tarif edilmez duygulardı.sonra birden kızmın ikizi efe çıka geldi.zaten vardı ama durumu kötü ve göremiyordum.bebeğim iyileşti bana hayat pınarı gibi geldi.kokluyorum sanki doyamıyacakmış gibi sarılıyorum.evet sol yanımın ağrısını,sol yanımın acısı duruyor tabiki ama efemde yaşamaya bilirdi.şükrediyorum efsunumu sardım hayattayken kokladım nasip olmaya bilirdi.belki acısı daha derin oldu ama şükür o benim kokumu ben onun kokusunu duydum.ciğerlerime kadar çektim.bunada şükrediyorum.etmekte lazım çünkü kötününde kötüsü var mutlaka biliyorum.hayata yaşamaya sıkı sıkı tutunmak lazım evet acılarda mutluluklarda bizim sevgiyle mutlulukla kalın

gerçektende şükretmek çok önemli bişey allah şükrettikçe daha fazlasını veriyo verdiği rızka şükrediyosun daha fazla rızk veriyo verdiği sağlığa şükrediyosun daha fazla sağlık veriyo. bi arkadaşımız bize ufacık bi hediye verdiğinde teşekkür etmekten bi hal oluyoruz ama bize asıl herşeyimizi veren rabbimize şükretmeyi ihmal ediyoruz günün koşuşturmacası içinde.. çok şükür allahıma herşey için.. aldığım her nefes kalbimin her atışı için..

şükürler olsun
dertsiz insan yok
şükür saglıklıyız şükür ailemiz yanımızda

hayatı sorunlarla kabul etmek gerekiyor.
çok sorunlar yaşadım onlardan kurtulmaya
çalıştıkca çoğladılar sanki
onları sınav gibi görüyom
yoksa dertsiz insan yok

Eline yüreğine sağlık arkadaşım :1hug:

Hem okudum,hem hayatımın analizini yaptım resmen fisfisfis

Sana tesekkürler , Allah'a şükürler olsun :Saruboceq:

a.s.

bazen hayatımızın analizini yapmak gerçekten çok tuhaf ama aynı zamanda da şükretmeye vesile oluyor bizim için
çok şükür hayatımın kıymetini biliyoruma.s.

talin ne kadar güzel anlatmissin duygularini..ve bizlere herseye ragmen sükretmeyi hatirlattigin icin de cok tesekkür ediyorum sana...
bende buldum kendime dair biseyler;
annemle babam arasinda birsürü problem olmasina ragmen cok sukurki hala annem ve babam var...
yine ben esimle problemler yasasamda cok sukur hala kendime güvenebiliyorum ve hic birseyim olmasada ayaklarimin üzerinde durabilecek manevi gücümün oldugunun farkindayim...
vee gurbette olsamda sükür ki hersekilde ailemle görüsebiliyorum...

ohhh ben bu bunalim animda azda olsa rahatladi icim...a.s.

Sevgili talin ne kadar güzel anlatmışsın ya. İnan benim gibi çöle çöpe can sıkıp haftalarca ruh gibi dolaşan biri için inan ki bir ders oldu. Çok teşekkür ederim insan kimi zaman silkelenip kendine gelmeli halimize şükürler olsun.

ne kadar güzel anlatmışsın......
Şükürler olsun rabbime... Herşeye rağmen....

talin ne kadar güzel anlatmissin duygularini..ve bizlere herseye ragmen sükretmeyi hatirlattigin icin de cok tesekkür ediyorum sana...
bende buldum kendime dair biseyler;
annemle babam arasinda birsürü problem olmasina ragmen cok sukurki hala annem ve babam var...
yine ben esimle problemler yasasamda cok sukur hala kendime güvenebiliyorum ve hic birseyim olmasada ayaklarimin üzerinde durabilecek manevi gücümün oldugunun farkindayim...
vee gurbette olsamda sükür ki hersekilde ailemle görüsebiliyorum...

ohhh ben bu bunalim animda azda olsa rahatladi icim...a.s.

Sevgili talin ne kadar güzel anlatmışsın ya. İnan benim gibi çöle çöpe can sıkıp haftalarca ruh gibi dolaşan biri için inan ki bir ders oldu. Çok teşekkür ederim insan kimi zaman silkelenip kendine gelmeli halimize şükürler olsun.

ne kadar güzel anlatmışsın......
Şükürler olsun rabbime... Herşeye rağmen....

teşekkür ederim kızlar
burada hepimiz çoğu şeyi hatırlatmada birbirimize vesile oluyoruz işte
ne mutlu bize
iyi ki kk var:teytey:
sevgilera.s.

herkesin az ya da çok derdi var ama burda onları paylaşma, başkalarından fikir alma ve çözüm bulma şansı da var.. ya derdimizi paylaşamıyo olsaydık, içimizde tutuyo olsaydık? o zaman o derdin yükü on kat artmaz mıydı.. buna da bi şükredelim mi :)

bugün eşimin zaatürre olduğunu öğrendik kızlar
ve ciğerleri gerçekten kötü durumdaymış,bayağı ilerlemiş anlayacağınız
zor bir tadavi sürecine girdik:çok üzgünüm:

düşündüm düşündüm nasıl bir avuntu bulayım kendime diye

beni çok seven bir eşim var ya,zaatürre de olsa ne yazar dedim kendi kendime
sevgi her engeli aşmıyor mu ?evel allah bunu da beraber yenicez inşallaha.s.

çok geçmiş olsun ablacım..
şimdi gördüm...bayagı 1ay olmuş ama şimdi nasıl ...
inşallah iyidir...
:1hug:

sevgili talin çok güzel demişsin yüreğine sağlık.
herşeyi cevaplamışsın ama ''kaynanam herşeye karıştığı için üzüldüm,üzüldüm,üzüldüm'' cümlesine iyi bi taraf bulamamışsın. bulur musun, ihtiyacım varsenağlama

Back
X