Dün gece sigaraları kırdım

Oglak kizi

✝️
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2015
4.405
6.191
158
Dün gece evdeki bütün sigaraları kırdım, amacım eşim pazar günü evdeyken ona ilk günü atlatıp bıraktırmak, başka türlü bırakmayacak, sabah kalktım ve lanet olsun yaa Of yaa diye sesler geliyor sigaraların başında durmuş, ne yapıcam bugünü nasıl atlattırırım, yalancı bir zevk uğruna erkenden yaşlanması ve hastalıklarla uğraşmasını istemiyorum

Bu sızın verebileceğiniz bir karar degıl, bırı sigaralarımı kırsa bırakman gerek saglıgın ıcın en dogrusu bu dese neler yaparım bilmiyorum.
Esınız isterse bırakır ki bence biraz sonra gidip sigara alacak ve ıcecek
Her zaman güzel konuştum bekledim kendisi yapsın, hak veriyor bana ama adım atamıyor korkuyor, eroin bağımlısı korkar ya o gün gelecek diye öyle bir korku, bende böyle bir yol deniyim dedim, bende yeni bıraktım ve içerek benide düşünmüyor.

Daha önce bırak dediniz mi? Sizin karar almanızla olmaz o iş. Kendi istemeli. Ben de eşim bıraksın istiyorum ve azaltma yoluna girdik. Bir tarih istedi benden o andan itibaren içmeyeceği yönünde anlaştık. Yine sorun yaşarsa uzman yardımı almalı. Böyle kırdım ettimle yol alamazsınız ki.
Her zaman bırak dedim ikimizde içiyorduk o zamanlar, ben bıraktım o kaldı, bırakmayada niyeti yok, beni de tehlikeye atıyor eve paket getirip sürekli içip, yazık günah sağlığa ve paraya yaa

Her zaman güzel konuştum bekledim kendisi yapsın, hak veriyor bana ama adım atamıyor korkuyor, eroin bağımlısı korkar ya o gün gelecek diye öyle bir korku, bende böyle bir yol deniyim dedim, bende yeni bıraktım ve içerek benide düşünmüyor.
İste dedıgım gıbı sızın istemenizle olacak is degıl bu, sigara ıcmesı sızı dusunmedıgı anlamına da gelmiyor zaten. Sızın iradeniz gucludur bırakmıssınızdır onun iradesi gucsuzdur ister ama bırakamaz.
Sigara konusundaki baskıya kendi adıma cok karsıyım, yetiskin bir kadınım zararlarını bılerek kullanıyorum birileri beni bu konuda uyarırsa bozarım.
Bu konuda baskı yapmamanızı öneririm ters tepme ihtimali cok yuksek

Dün gece evdeki bütün sigaraları kırdım, amacım eşim pazar günü evdeyken ona ilk günü atlatıp bıraktırmak, başka türlü bırakmayacak, sabah kalktım ve lanet olsun yaa Of yaa diye sesler geliyor sigaraların başında durmuş, ne yapıcam bugünü nasıl atlattırırım, yalancı bir zevk uğruna erkenden yaşlanması ve hastalıklarla uğraşmasını istemiyorum
Bunu kendisinin istememesi lazım. Nafile bir hamle olmuş. Birileri sigaralarini kırdı diye sigara birakan hiç görmedim. Onu düşünüyorum kisvesi altinda düpedüz bencillik. Kusura bakmayin.

yaptığınız hareket olmamış.siz bırakmış olabilirsiniz içinizden gelmiş içten istemişsiniz bırakmışsınız.birisinin zorlamasıyla olacak iş değil bu.kendi içinden gelince bırakır.hastalık ve erken yaşlanma sadece sigarayla olan bir şey değil

Sigara içmeyenler içenlerin halinden anlamaz. Dışardan çok kolay gibi dursada inanılmaz zor bir şey. En azından benim için öyle. Keşke bıraksa eşiniz ama bu şekilde bıraktıramazsınız. Gider yenisini alır. Sahsen biri sigaralarımı kırsa acayip sinirlerim bozulur. Buna karar vermesi gereken kişi benim. Eşim dahi karışamaz evlenmeden önce içtiğimi gizlemedim sonuçta.

bir günü atlatınca bırakılacağı yalanına kim inandırdı sizi :KK53:

:KK70: :KK70: Ben çocukken bir gün okulda sigaranın zararlarını anlatmışlardı. O zaman evde ablam benden 14 yaş büyük, sigara içerdi. Benim de gece aklıma geldi ablam kanser olacak ölecek diye gittim bütün sigaralarını makasla kestim paramparça ettim. ablam görünce cinnet geçirecekti, gece gece de çıkıp alamıyor. Annem de bana bir kızdı hiç unutmam Ben de "ne biçim annesin? niye kızıyorsun kızın kanser olup ölcek" diye anneme kızmıştım. O zaman çocuktum. Şu an eşim çok sigara içiyor, ben de çok üzülüyorum, bazen arka arkaya yakar çakmaz kullanmaz, "çok içtin" dedim mi "Karışma sıgarama" der kızar. Sigaralarını parçalasam ne yapar düşünemiyorum bile, iyi sizinki off poff demiş sadece :KK70:. valla içeceği varsa anında gider yenisini alır içer. Bunu kendisinin istemesi lazım yoksa olmuyor.

Back
X