Dün gece sigaraları kırdım

Biri sigaralarımı kırsa ben de onu çok fena kırardım herhalde. Yetişkin birinin elinden ne o öyle çocuğun elinden çikolata alır gibi sigarasını almak? Evet zararlı ama tek zararlı şey o mu? Siz kızartma ya da fast food yerken arkanızdan gelip kafanızı o tabağa bastırsa biri ve "sağlığa zararlı, iyiliğin için yaptım" dese o an da ona girişmek istersiniz eminim, bu da aynı şey. Ayrıca sigara içen biri olarak şu başlığı okuyunca bile canım çekti, eşinizin yerinde olsam o sigaraları kırıldığı yerden yakar yakar içerim 😤

Bu sigara bırakma olayı tamamen istemeye bağlı. Hamile kaldığımı öğrendiğim an bıraktım emzirme döneminde içmedim. Ama sütüm kesildi geri gelmedi 2 ay da öyle bekledim baktım geleceği yok başladım içmeye. İstemesi gerekiyor.

Sigara içmeyenler içenlerin halinden anlamaz. Dışardan çok kolay gibi dursada inanılmaz zor bir şey. En azından benim için öyle. Keşke bıraksa eşiniz ama bu şekilde bıraktıramazsınız. Gider yenisini alır. Sahsen biri sigaralarımı kırsa acayip sinirlerim bozulur. Buna karar vermesi gereken kişi benim. Eşim dahi karışamaz evlenmeden önce içtiğimi gizlemedim sonuçta.
Anlıyorum bende 10 sene içtim ama bıraktım, o arkamda kaldı hala gelmedi

İçki içsin sigara gibi olmaz!!! Her an yanında içkiyle dolaşamazsın
Mesele sigara-içki değil. Yaptığınız saygısızlık. Kendinizde bunu yapma hakkını bulmak.

Çok mu zor gidip marketten yeni paket sigara almak?

Siz eşinize böyle davrandıkça adamın bırakacağını mı sanıyorsunuz?

2 sene önce esim ilaç yardimi ile birakti hem de hiç zorlanmadan.Kolaylastiran metodlari araştırın derim

İçki içsin sigara gibi olmaz!!! Her an yanında içkiyle dolaşamazsın

İçki ile sigaranın zarar bakımından bir farkı yok.
İçki de vücut içerisinde geçtiği tüm yollarda kanser ve bilimum diğer hastalıklara sebep olma riski gösterir.
İçki sadece sosyal olarak kabul edilebilir halde. Bir zamanlar sigara da öyleydi.
Endişeniz anlaşılır ama böyle yaparak bıraktıramayacaksınız...

Keşke yapmasaydınız pek hoş olmamış. Sizden gizli içecek zaten yarın işe gittiğinde.

Ben çözümü sigara içmeyen sevgili yaparak buldum :KK53: Nefret ediyorum sigaradan ya.

Atlattırmak kelimesi bile rahatsız edici. Siz velisi değilsiniz böyle yaparsanız kavga çıkar ki çok normal. Stres yaşayan insan daha çok sigara içer kavga nedemek stres demek. Müdahale etmeyin. Kendi farkına varmalı.

Siz kirsanizda gider alir hersey kafada biter. Bende biraz once esime kilo ile ilgili konusma yaptim sonucta kendisinin istemesi lazim. Evet biz onlari dusunuyoruz ama once is onlarda bitiyo.

Anlıyorum bende 10 sene içtim ama bıraktım, o arkamda kaldı hala gelmedi
Evlendigimizde her yolu beraber yurucez diye birsey yok yalnız. Canı gerçekten isterse bırakır. Dayatmayla birsey elde edemezsiniz. Eşiniz yerinde olsaydım en yakın markete gidip bir karton sigara alırdım zira inada binerdi iş. Bende sonradan sigara bırakan biriyim eşim benden 3 yıl önce bırakmıştı ama bana hiç bir zaman hadi hadi diye dayatmadi. 3 yıl sonrada bende artık içmek istemediğime karar verip bıraktım! Despotluk yapıyorsunuz!

Dün gece evdeki bütün sigaraları kırdım, amacım eşim pazar günü evdeyken ona ilk günü atlatıp bıraktırmak, başka türlü bırakmayacak, sabah kalktım ve lanet olsun yaa Of yaa diye sesler geliyor sigaraların başında durmuş, ne yapıcam bugünü nasıl atlattırırım, yalancı bir zevk uğruna erkenden yaşlanması ve hastalıklarla uğraşmasını istemiyorum
Iyi halt ettin is inada biner simdi

kendisi istemiyorsa siz istediğiniz kadar kırın sigaraları. bir de ekstradan maddi zarara uğramış olursunuz (sigara artık hiç de ucuz değil:)), başka bir şey olmaz.

Dün gece evdeki bütün sigaraları kırdım, amacım eşim pazar günü evdeyken ona ilk günü atlatıp bıraktırmak, başka türlü bırakmayacak, sabah kalktım ve lanet olsun yaa Of yaa diye sesler geliyor sigaraların başında durmuş, ne yapıcam bugünü nasıl atlattırırım, yalancı bir zevk uğruna erkenden yaşlanması ve hastalıklarla uğraşmasını istemiyorum
Bu maalesef sizin verebileceğiniz bir karar değil eşiniz hatta onun adına karar verdiğiniz için inadına da içebilir. Size bir kitap tavsiye edebilirim allen carr ın kitabı belki duymuşsunuzdur. Ben ve erkek arkadaşım bu kitapla bıraktık. Ben de inanmazdım pek hatta alırken de hee hee kesin bırakırım diyerek aldım ama gerçekten işe yarıyor. Bu şekilde kendisinin olmayan bir kararla zorlanmak yerine eşinize bu kitabı almanızı tavsiye ederim şahsen bana yapılsa aşırı sinirlenirdim eski bir sigara içen olarak.

Back
X