Dün gece sigaraları kırdım

Eşinizin her şeyine böyle karışır mısınız?
Koskoca insan, ne yapacağına kendi karar verebilir değil mi?
Sizin yaptığınız bana yapılsa, iş çok ciddi boyuta biner.

Bende 1 Aydır içmiyorum ama bu yöntem yanlış eşimde buna benzer yada bu durumu yapsaydı emin olun inatla koli ile içerdim

Yetkililere sesleniyorum.sigara paketi 60 tl olsun.iddia ediyorum pek cok insan birakir.bu haliyle bile birakan cok oldu.yap 60 tl.ver alttan surekli subliminal kamu mesajlarini.biraksin insanlar

Tütün Üretimi yasaklansın uyuşturucu ile aynı muameleyi görsün :) bende içiyorum malesef üff benimki sıkıntıdan istesem bırakırım Sanki yalnızlığıma arkadaş çare gibi geliyor.

Hiçbiri çözüm değil, alkollü içecekler pahalı ama insanların alkol tüketmesine engel olmuyor, aksine tütün ve alkol fiyatlarının artması, insanların sigara alkol talebini gidermek için alternatifler aramasına sebep oluyor kaçak içki yapımları arttı, bazı insanlar kendi içkilerini kendi üretir oldu, kiloyla satılan tütünler, sigara kağıtları, sigara sarma makineleri var, ucuz diye onlara yönelenler oluyor, ki onlar daha denetimsiz ve içeriği pek bilinmeyen şeyler, el altından ucuz sigara satan yerler var, yani denetimsiz olduklarından bağımlıların sağlığı daha fazla risk altında, uyuşturucu en kötü bağımlılıklardan biri, Allah kimseyi o batağa düşürmesin ama o da yasak olmasına rağmen maalesef kullanımı arttı, üstelik herkes alabilsin diye ucuz satılan sentetik haplar sokuluyor piyasaya ve ne yazık ki bu sentetik haplar diğerlerinden de tehlikeli ve kötü, beyin hücrelerini öldürüyor, bir lokmacık çocukların elinde:KK43:

Sigara da bir bağımlılıktır, önce bunu kabul etmemiz lazım, ben bir sigara bağımlısıyım ve aynı alkol, uyuşturucu bağımlılığında olduğu gibi sigara içen biri kendisi istemezse siz zorla bıraktıramazsınız, ters teper içme isteği kamçılanır.

Evet sigara hiç de iyi ve sağlıklı bir şey değil, bizden sağlığımızı götüreceği aşikar, bizi seven insanların sağlığımızı düşünüp hamle yapmaya çalışması da anlaşılır bir şey ama tiryaki kendi kafasında bitirmedikçe zorlamayın.

Hiçbiri çözüm değil, alkollü içecekler pahalı ama insanların alkol tüketmesine engel olmuyor, aksine tütün ve alkol fiyatlarının artması, insanların sigara alkol talebini gidermek için alternatifler aramasına sebep oluyor kaçak içki yapımları arttı, bazı insanlar kendi içkilerini kendi üretir oldu, kiloyla satılan tütünler, sigara kağıtları, sigara sarma makineleri var, ucuz diye onlara yönelenler oluyor, ki onlar daha denetimsiz ve içeriği pek bilinmeyen şeyler, el altından ucuz sigara satan yerler var, yani denetimsiz olduklarından bağımlıların sağlığı daha fazla risk altında, uyuşturucu en kötü bağımlılıklardan biri, Allah kimseyi o batağa düşürmesin ama o da yasak olmasına rağmen maalesef kullanımı arttı, üstelik herkes alabilsin diye ucuz satılan sentetik haplar sokuluyor piyasaya ve ne yazık ki bu sentetik haplar diğerlerinden de tehlikeli ve kötü, beyin hücrelerini öldürüyor, bir lokmacık çocukların elinde:KK43:

Sigara da bir bağımlılıktır, önce bunu kabul etmemiz lazım, ben bir sigara bağımlısıyım ve aynı alkol, uyuşturucu bağımlılığında olduğu gibi sigara içen biri kendisi istemezse siz zorla bıraktırmazsınız, ters teper içme isteği kamçılanır.

Evet sigara hiç de iyi ve sağlıklı bir şey değil, bizden sağlığımızı götüreceği aşikar, bizi seven insanların sağlığımızı düşünüp hamle yapmaya çalışması da anlaşılır bir şey ama tiryaki kendi kafasında bitirmedikçe zorlamayın.
Cidden Bağımlı değilim çünkü : Sigara Olmadığı zaman içmiyorum öyle sinir stres olmuyorum, Yalnızlık dan İçiyorum Arkadaş oluyor bana resmen :( Yaşadığım ilçe de yalnızım burda hiç kimsem yok ve insanları çok tuhaf Sosyal etkinlik yapabileceğim bir yerde yok malesef bir gölü var onuda göre göre bıktım...

3 tanıdığım sigarayı bırakma hattina başvurma yoluyla ilaç kullanarak bıraktılar 1 ay dolmadan hepsi tiksindi. Herhangi bir zararı varmı ilaçların bilmiyorum araştırın eğer eşinizinde kararı bırakma yonundeyse denemekte fayda var bence

Cidden Bağımlı değilim çünkü : Sigara Olmadığı zaman içmiyorum öyle sinir stres olmuyorum, Yalnızlık dan İçiyorum Arkadaş oluyor bana resmen :KK43: Yaşadığım ilçe de yalnızım burda hiç kimsem yok ve insanları çok tuhaf Sosyal etkinlik yapabileceğim bir yerde yok malesef bir gölü var onuda göre göre bıktım...
Genel olarak yazmıştım aslında lakin kırılmaz beni yanlış anlamazsanız size bir şey demek isterim, ben yıllardır içtiğim için biliyorum, aslında sigara içmek için bahanelerimiz bunlar, yaşadığınız yerde yalnız olmanız zor elbette ama kendi kendinize yetebileceğiniz aktiviteler bulun, mesela resim çizmek, yürüyüş yapmak vb gibi, sigara içmek belli ki sizi rahatsız ediyor, o iyi bir arkadaş değil, sigarayı başka bir arkadaşla değiştirin, onun gibi sağlıksız arkadaş yerine meyve, çerez tüketin, bir bağımlının size bu tavsiyeyi vermesi belki garipsenebilir, kendine çaresi yok ki kime neyin önerisini sunuyor da diyebilirsiniz saygı duyarım lakin sizin bırakma isteğiniz ve potansiyeliniz var, kendiniz için yapın bir an önce kurtulun.

Evli olmanız eşiniz adına kararlar alabileceğiniz ve o kararları kafanıza göre uygulayabileceğiniz anlamına gelmiyor.
Karşınızdaki insanın sahibi değilsiniz, yaptığınız çok saygısızca.
Ben bile buradan sinirlendim. Bana böyle bir şey yapılsa büyük cinnet geçirir, gidip bir karton sigara alırdım.
Sağlık konusunda haklısınız ama yönteminiz çok çok yanlış.

yaptığınız hareket çok saygısızca
zorla yapılan iş ya karın ağrıtır ya diş
zorla kimseye hiçbişi yaptıramazsınız
benim eşimde denedi bi kaç kere böyle şeyler kıyameti kopardım

Dün gece evdeki bütün sigaraları kırdım, amacım eşim pazar günü evdeyken ona ilk günü atlatıp bıraktırmak, başka türlü bırakmayacak, sabah kalktım ve lanet olsun yaa Of yaa diye sesler geliyor sigaraların başında durmuş, ne yapıcam bugünü nasıl atlattırırım, yalancı bir zevk uğruna erkenden yaşlanması ve hastalıklarla uğraşmasını istemiyorum
Hayatım boyunca hiç sigara içmedim sevgilim sigara içiyor en başta sigara içtiği için birlikte olmamayı tercih edebilirdim ama beni rahatsız etmiyor kendi bilir koskoca adam sonuçta içen arkadaşlarıma bir kere bile öff demedim içmeyin demedim kimseye karışmaya hakkım yok sadece iyiliği için güzelce konuşur yardıma ihtiyacı varsa destek olurum baskı çok kötü bişey fiziksel sağlığını kurtarırken pskolojik sağlığını altüst edersiniz bu arada sevgilim asla benim yanımda ya da evin içinde içmez sizin sağlığınız için bir çözüm bulmak zorunda ama sigarayı bırakıp bırakmama kararı kendisinindir bana göre

İçki içsin sigara gibi olmaz!!! Her an yanında içkiyle dolaşamazsın
Gayet de dolanan dolanıyor. Bol keseden atıp tutmayin. İkisi de bagimlilik. Siz önce bagimliliklar uzerine detayli bir arastirma yapmalisiniz zira hicbir bilgi sahibi olmadiginiz aşikar. Yagmurdan kacarken doluya tutulursunuz. Allah o şekilde sinamasin.

Dün gece evdeki bütün sigaraları kırdım, amacım eşim pazar günü evdeyken ona ilk günü atlatıp bıraktırmak, başka türlü bırakmayacak, sabah kalktım ve lanet olsun yaa Of yaa diye sesler geliyor sigaraların başında durmuş, ne yapıcam bugünü nasıl atlattırırım, yalancı bir zevk uğruna erkenden yaşlanması ve hastalıklarla uğraşmasını istemiyorum

Kendi kendine bırakmayan bir kişiye ne yaparsanız yapın bıraktıramazsınız. Boşuna uğraşmayın. Ancak huzurunuzu kaçırırsınız... En iyi ihtimalle bıraktım der dışarıda içer sizden gizli ;)

ne sakin adammış o öyle

sigara içmem ama birisi bana sormadan benim sigaralarımı kırsa yıkarım oraları

uff ya deyip geçmem

Küçüktüm 9 yaşında falan. Herhalde okulda öğretmişlerdi sigarayla alkolün zararlarını. Evde annemle babamın sigaralarını çöpe atıp dolaptaki şarabı dökmüştüm ;) Gelince annemler dumur..

Genel olarak yazmıştım aslında lakin kırılmaz beni yanlış anlamazsanız size bir şey demek isterim, ben yıllardır içtiğim için biliyorum, aslında sigara içmek için bahanelerimiz bunlar, yaşadığınız yerde yalnız olmanız zor elbette ama kendi kendinize yetebileceğiniz aktiviteler bulun, mesela resim çizmek, yürüyüş yapmak vb gibi, sigara içmek belli ki sizi rahatsız ediyor, o iyi bir arkadaş değil, sigarayı başka bir arkadaşla değiştirin, onun gibi sağlıksız arkadaş yerine meyve, çerez tüketin, bir bağımlının size bu tavsiyeyi vermesi belki garipsenebilir, kendine çaresi yok ki kime neyin önerisini sunuyor da diyebilirsiniz saygı duyarım lakin sizin bırakma isteğiniz ve potansiyeliniz var, kendiniz için yapın bir an önce kurtulun.
Önerilerinizi dikkate alıyorum çok teşekkür ederim...

Ayni hareketi bir erkek yapsaydi psikolojik siddet derdik. Evet bu bir cesit psikolojik siddet. Birisi istiyor diye kisi degismez, birseyi birakmaz... ancak kendi isterse....

Back
X