Dün geceden beri dert edindim kendime

Bende yeni kullanmaya başladım şuan 2. kutumdayım ama hala tedirginim ek korunma gerekebilir mi, hap etki etmeye başlamış mıdır diye siz hapa başladıktan ne kadar süre sonra ek korunmayı bıraktınız çok araştırıyorum okuyorum ama emin olamıyorum aydınlatır mısınız rica etsem şimdiden teşekkür ederim
İlk kutudan sonra korumaya başlıyor doktorum öyle söylemişti

Bende yeni kullanmaya başladım şuan 2. kutumdayım ama hala tedirginim ek korunma gerekebilir mi, hap etki etmeye başlamış mıdır diye siz hapa başladıktan ne kadar süre sonra ek korunmayı bıraktınız çok araştırıyorum okuyorum ama emin olamıyorum aydınlatır mısınız rica etsem şimdiden teşekkür ederim
9 günlükken başka yöntemi bıraktık. 7 günden itibaren koruyucu oluyordu. Kimyasal gebelik geçirdim 😂. İlk kutu bittikten sonra risk kalmıyor.

Çok yakın bir tanıdığımın eşi kadın doğum doktoru kendisi hapla korunuyor. Sizce böyle bir şey olsa adam karısına kullandırır mı? Ayroca böyle safsatalara inanmayın. En son yorumumda o akrabalarınız insanların özel hayatına burnunu sokacağına kendine hobi edinsin

Back
X