Dün Gördüğüm Rüya...

-Gzmlkz-

❤İşimiz Allah'a Kalmışsa Olmuş Bil..❤
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2017
1.063
864
73
Merhaba kızlar dün akşam çok değişik rüyalar gördüm hala etkisindeyim rüyalardan anlayanlar yardımcı olabilirmi rüyamda afedersiniz tuvaletimi yaparken içimden sanki birşey kopup tuvaletin içine düşüyor bebek olduğu belli hemde küçük değil bayağı büyük bütün olarak düşüyor o sırada hamileymişim zaten bebeğimin düştüğünü anlayınca çığlık atıyorum o anda çıldırıyorum resmen bu sizce neye işaret olabilir e buçuk hafta önce düşük yaptım onu bilinçaltı yapmış olabilirmiyim sizce? Daha sonra kalkıp tekrar yatıyorum ve yine hamile olduğumu görüyorum karnım burnumda doktor ultrasonla bakıyor kızın olucak diyor bu bi işaret olabilirmi acaba yoksa buda kız çocuğu çok istediğim için bilinçaltı mı olmuştur? Neyse doğuma alıyorlar karnımı kesip bebeği alıyorlar ama bebek olması gerektiğinden küçüktü galiba erken doğurmuştum hemen emzirmeye çalışıyorum emsin biran önce büyüsün diye orda uyanıyorum çok etkisinde kaldım tekrar gebe kalmak istiyorum inşallah gördüklerim başıma gelmez

Muhtemelen bilinçaltı rüyaları. Bende hep rüyalarımda çok kolay bebek dünyaya getiriyordum. Sürekli hamile olduğumu görüyordum.

Muhtemelen bilinçaltı rüyaları. Bende hep rüyalarımda çok kolay bebek dünyaya getiriyordum. Sürekli hamile olduğumu görüyordum.

Daha 2 buçuk hafta önce bebeğimi düşürdüm çok üzüldüm yıkıldom çokta düşünüyorum aklımdan çıkmıyor bilinçaltı olabilir dediğiniz gibi allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

Evet muhtemelen öyle. Ama yine de dikkat edin kendinize çok zor bi durum insanda psikoloji falan kalmıyor toparlamak uzun zaman alıyor. Allah hayırlısını versin üzmeyin kendinizi

Evet muhtemelen öyle. Ama yine de dikkat edin kendinize çok zor bi durum insanda psikoloji falan kalmıyor toparlamak uzun zaman alıyor. Allah hayırlısını versin üzmeyin kendinizi
verende alanda Allah birşey demeye hakkımız yok herşeyin hayırlısı :) sağolun yardımcı olduğunuz için eksik olmayın

Düşük yapmışsın üzülmüşsün ve tekrar bebek istiyorsun. Bunların etkisiyle bu görmüşsün rüyaları.

Canim herkesin dedigi gibi bilinc alti iste neyi cok istiyosal onu cikartiyo karsimiza. Ama illa yorumlamak gerekirse bebek haber olarak yorumlanir guzel haberler alirsin belkide

Canim herkesin dedigi gibi bilinc alti iste neyi cok istiyosal onu cikartiyo karsimiza. Ama illa yorumlamak gerekirse bebek haber olarak yorumlanir guzel haberler alirsin belkide
aynen kuzum haklısın Amin hepimizin kucakları dolsun inşallah

Bende birçok kez rüyamda hamile olduğumu gördüm ama sonuç sıfır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…