dün kahverengi lekelenmem oldu kan testi yaptırdım beta değerim 244 çıktı ama kanama var üstüne görme olabilir mi?

Ama 7 gün sürüyormuş bi de yerleşme kılcal damarlı gelmiyor ama normal kahve ya da pembe benek tarzında lekelenmeler oluyor. Şuan erken bence kan tahlili için düşük çıkabilir biraz beklemesi daha iyi olur 🌸
Kılcal damarlı görüntüyle yerleşme yaşayanlar da oldu enfeksiyon yaşayanlarda oldu. Eğer gebelik yoksa en azından doktoru enfeksiyon varsa ilacını verir adet söktürücü verir. Ben hastalığı ilerlemeden baştan yakalamak taraftarıyım her zaman. Ayrıca bir de gebelikte varsa en baştan kontrollerimi yaptırması çok iyi olur diye düşünüyorum 🥰💕

Ama 7 gün sürüyormuş bi de yerleşme kılcal damarlı gelmiyor ama normal kahve ya da pembe benek tarzında lekelenmeler oluyor. Şuan erken bence kan tahlili için düşük çıkabilir biraz beklemesi daha iyi olur 🌸
İlk gun anlattığım.tarzda.geldi canım sonralari yumurta akı gibi şeffaf ama ne kırmızı ne pembe.ne kahve değişken bir rengi var sürekli farklı renkte geliyor ama hiç kan gibi akışkan sıvı gelmedi danlamiyorda sadece wc de afedersiniz peceteye geliyor idrardan sonra

Kılcal damarlı görüntüyle yerleşme yaşayanlar da oldu enfeksiyon yaşayanlarda oldu. Eğer gebelik yoksa en azından doktoru enfeksiyon varsa ilacını verir adet söktürücü verir. Ben hastalığı ilerlemeden baştan yakalamak taraftarıyım her zaman. Ayrıca bir de gebelikte varsa en baştan kontrollerimi yaptırması çok iyi olur diye düşünüyorum 🥰💕
Benim zatın 4 aylik düşük 1 dış gebelik.ve hamile.kalinca kan sulandırıcı iğne.kullanmam.gerekiyor pıhtılaşma sorunu varmış ama işte acile gidemiyorum yarini bekliycem malesef

Benim zatın 4 aylik düşük 1 dış gebelik.ve hamile.kalinca kan sulandırıcı iğne.kullanmam.gerekiyor pıhtılaşma sorunu varmış ama işte acile gidemiyorum yarini bekliycem malesef
Allah sağlıklı bir gebelik nasip etsin canım..👼🏻💗 pıhtılaşma varsa gecikmeden işlemlerine başla gebelik varsa riskli durumdasın çünkü. Dualarım sizinle kızlar..💕 hepimiz güzel gebelikler yaşayacağız elbet dış gebelik geçirirken bile umut doluyum rabbime güveniyorum ramazanın hürmetime hepimize sağlık sıhhat ve hayırlı sağlıklı huzurlu gebelik nasip etsin🤲🏻🌹

Doktor tavsiyesi olmadan alıp kullanmam riskli olmaz mı ? Bugün muayene oldum kese görünmedi henüz erken olabilir dedi doktor Cumartesi günü yapılacak ikinci beta dan sonra yüksek olursa değerim 2 haftaya ancak kese görünür dedi
Hayır sakın kullanmayın. Kese görünmeyen gebeliklerde doktorlar bu hormonu eğer dış gebelik varsa onu beslememek için vermiyorlar. Lütfen doktorunuz tavsiye etmeden ilaç kullanmayınız

Ben progestan aldım kendi kendime içtim arkadaşımla durumumuz aynı değerim 900lere çıkınca anlaşıldı alttan muayeneyle.. keşke sağlıklı olsaydı şuan 2 buçuk aylık olacaktık😢
Deger 900lere çikinca dış gebelik anlaşıldi mı demek istediniz? Nasıl anlaşildi peki o degerde

Deger 900lere çikinca dış gebelik anlaşıldi mı demek istediniz? Nasıl anlaşildi peki o degerde
Alttan ultrason ile 400 hcg değerde görünüyor diye biliyorum benimki neredeyse rahimde olsa karından görünecek gibiydi. Şimdi değerim sıfırlandı çok şükür canım atlattım🥰🌹

Alttan ultrason ile 400 hcg değerde görünüyor diye biliyorum benimki neredeyse rahimde olsa karından görünecek gibiydi. Şimdi değerim sıfırlandı çok şükür canım atlattım🥰🌹
[/QUOTçok şükür atlamışsın😊 Ya benim degerim 1029 iken alttan baktı doktor. Kese gözukmedi rahimde. Ama dış gebelik olacak birseyde göremiyorum heehangi bir yerde dedi. Yani dış gebelik olsaydı bu degerde tuplerde gözukürmüydü sizce

Back
X