Arkadaşlar dün açtığım konuyu okuyanlar vardır aranızda. Ben kendimi çok kötü hissediyorum. Sabahta böyle oldum ve sebep sunmadan büyük tepki verdim eşime çok ters yaptım ve bunun karşılığında eşimde gidip o kızı aradı. Kız bana söyleme demişti ben şimdi söyledim diye kendimi sözüne güvenilmez otokontrolsüz sır tutmayan yanlış biri olarak görüyorum. Cahilce davrandın diyorum kendime. İlk defa böyle birşey yaptım evet yanlıştı yaptığım ama bu olay beni gerçekten çok huzursuz ettiği için söyledim eşime. Şuan eşime hem üzülüyorum hem kızgınım kendimede çok kızgınım. Hem doğum günüm mahvoldu huzursuzlukla geçti hem karşı tarafa rezil olduk kendime yakıştıramıyorum bunu. Bir yandan sinirliyim bir yandan üzgün. Hamileliğin verdiği ağır bi hormonsal değişim yaşıyorum sanırım bununda farkındayım ama elimde olmayan birşeyler var. Eşimle konuşmayı düşünüyorum ama bu duygularla acaba hararetlenir miyim diyorum tam olarak ne diyeceğimede bilmiyorum çünkü onada kızgınım benden gizlediğini yalan söylediğini düşünüyorum ve onunda ani saçma tepkisi yüzünden yanlış bi konuma düştüm karşı tarafada. Normalde sakince düşünür mantığımla hareket ederdim ama insan sanırım bazen bi çıkmaza bi bunalım sürecine giriyor. Huzursuzluk keyifsizlik tüm bedenimi kaplamış sanki. Eşim belki o adamın yaptığını bilmediğini söyleyerek yalan söylüyor belkide doğru tam bilemiyorum benim düşüncem bildiği yönünde. Sabah tartışmanın üstüne falan işe gitmişti zaten akşam geldi mırın kırın konuşuyorum kendine biraz tavırlı ama hayatım falan diyor pastayı kes yiyelim dedi meyveli yaptırdım öyle seviyordun dimi falan dedi. Bana ben doğum günün için 2 3 gündür hazırlanıyorum çok güzel geçsin seni nasıl daha çok mutlu ederim diye düşündüm huzursuzluk yaşadık dedi çok üzülmüş sanırım buna dünde sabahta bunu vurguladı bi yandan vicdan yapıyorum allak bullak oldum. Acaba diyorum konuşsam şu konuyu hem açığa kavuştursak hemde kırgınlığımı dile getirip onunda kırgınlığını mı alsam yada böyle tavırla mı devam etsem. İlk defa böyle kötü hissediyorum kendimi sanırım. Hiç bir fikrim zikrim yok. Bi öneriniz var mı?