Yok zaten görüşmeyi bende istemiyorum kızda istemiyor. Bence görüşmemek daha sağlıklı fazla yüz göz olduk kendimi rahatsız hissediyorum. Kız için kızdığım tek nokta şu. Benim eşim bu adamla samimi tabiki bu durumdan rahatsız olurum veya bunu eşim biliyor mu benden gizliyor mu bilmek isterim. Benimde eşimin arkadaşının arkadaşı olsa bağlantıları olmDiğer konuya biraz daha baktım da arkadaşınız ve özellikle eşi beni rahatsız etti esas. Hoca dediğiniz kişinin böyle -hele ki sizler içerdeyken ve daha yeni tanıdığı bir adama- saçma sapan konuştuğuna inanmıyorum, eşiniz de doğru söylüyor gibi geldi, bence de haberi yok.
Bidaha bu insanların yanında o kadar rahat davranmayın, hatta bi sorgulayıp analiz edin bence ilişkinizi.
Ben kendiminde eşiminde fevri ve saçma sapan davrandığının çok farkımdayım. Ben normalde daha kontrollü mantıklı düşünüp hareket ederim ama sinirlerime hakim olamadım inanın elimde olmadan bu fevriliği yaptım. Bende şuna anlam veremiyorum diyelim eşim bana bunu anlatsa ben bunu kadına anlatmak istesem kadının eşinden neden bu kadar çekineyim ki anlatırsa anlatsın. Eşimle aramız şuan soğuk olduğu için yani bu tavıra devam mi etsem yoksa konuşsam mı noktasında kararsız kaldım şuan pekte açıkçası akıllı fikirli düşünemiyorum. Bu olaydan öncede kendimi çok iyi hissetmiyordum. Duygusallık bazen sinir duygusal dalgalanmalar yaşıyorum bu olayıda bu kadar takmam büyütmem sağlıklı değil bununda farkındayım. Kimseyle çevremden bunuda konuşmak istemiyorum sizlere sormak istedimÖnceki konuya da yazdım.
Bu kadın ve eşinde sorun var.
Hoca olan eve kadın attığını rahat rahat söylüyor, kocası kadına hemen anlatıyor o size söylüyor siz neden eşinize sormayacaksınız? Onlar karı koca her şeyi konuşurken sorun yok, siz konuşunca mı sorun?
Kadının aranması yanlış, siz karı koca fevri, saçma sapan davranıyorsunuz ama bu işin asıl sorumlusu kadın ve kocası. Ortaya atmışlar yenilir, yutulur olmayan bir mevzu, sizi ateşe vermişler resmen.
Hâla daha eşime tavır mı alayım diyorsunuz, Allah akıl fikir versin.