- Emoji Skoru
- 157.980
- Puanlar
- 798
Eşimin bunu benden gizlediğine sinirlenmem özgüvensizlik mi oldu ? Böyle karaktersiz bi insanla görüşmesini eşime yakıştırmayacağım için tepkim korkum mu oldu? Eşimin karşı tarafı suçlama sebebide benim bilmediğim birşeyi ben biliyormuşum gibi arkamdan söylüyorlar diyor. Kızada telefonda madem böyle birşey var masada açsaydınız konuyu. Ben bilmiyorum eşin böyle böyle demiş dedi.
Kız benim arkadaşım değil. Eşimin arkadaşının eşi. Hatta benden önce tanışıyorlar eşimle ben tanışmadan önce birbirlerini tanıyorlar. Ben 2 yıldır tanıyorsam eşim 10 yıldır. Ben araması yanlış diyorsam bu konuyla alakalı yanlıştı gerek yoktu aramasına. Eşim benim şahsı arkadaşımı benim şahsı bir sorunum varsa zaten arayamaz sen olayı anlayamamışsın.
Eşinizin bildigine nereden emin oldunuzda insan icinde olay cikariyorsunuz işte evet ozguvensizsiniz. Elalemin kadinin agzina bakip kavga edip kendini rezil edecegine kapini kapatir esinle acik acik sakince konusurdun biliyorsa da yine konusulur cozulur agiz aramayla olmaz o iş ne kari kocaliktan haberiniz var ne birbirinize guveniniz var.
Zaten aranizda iletisim olmadigi icin baskalarini arayip suçlama yapiyor eşiniz. Aranizda konusabilseniz elalemin kadinini aramazdi.
Sizin eşinize guvenmemeniz, iletisim sorununuzun olmasi baskasinin suçu degil bugun ayse olur yarin fatma.