- 14 Haziran 2019
- 15.885
- 80.624
- 598
- Konu Sahibi Lotuslu cheesecake
Üzülmeyin olur öyle şeyler. Onun ayıbı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden utanacaksınız ki...Eşinizin abisinin nezaket kurallarından hiç haberi yok bence..misafir geldiği evde yemek eleştirmek doğru değil, hadi çok samimisiniz diyelim bir defa eleştirdi ama konuyu bu kadar uzatıp bir bayanı, üstelik evli bir bayanı bu kadar diline dolayıp eleştirmek büyük saygısızlık ..Keşke kayinvalideniz bir ayar verseydi..Kızlar dün kv eltimler falan iftira geldi her şey çok güzeldi ama pilava hiç tuz atmamışım eşimin abisi sağ olsun cami minaresine çıkıp söylemediği kaldı . Çok utandım hala aklımdan çıkmıyor niye böyle taktım bilmiyorum![]()
Kusur bulmaları lazımKızlar dün kv eltimler falan iftira geldi her şey çok güzeldi ama pilava hiç tuz atmamışım eşimin abisi sağ olsun cami minaresine çıkıp söylemediği kaldı . Çok utandım hala aklımdan çıkmıyor niye böyle taktım bilmiyorum![]()
Kızlar dün kv eltimler falan iftira geldi her şey çok güzeldi ama pilava hiç tuz atmamışım eşimin abisi sağ olsun cami minaresine çıkıp söylemediği kaldı . Çok utandım hala aklımdan çıkmıyor niye böyle taktım bilmiyorum![]()
Biraz sinirli gibisin sankiUTanacak bir şey yok insanlık hali.
Ama o itin yaptığı büyük terbiyesizlik. Hiçkimse orda o abiye "bir şey olmaz saçmalama" demedi mi? Sen saatlerce ayakta, mutfak sıcağında yemek yapacaksan, bu pisliğin bulaşığına kadar kaldıracaksın, yıkayacaksın. Sonra gelip bunu diyecek. O tuzluğu keşke onun kafasına atsaydın.
Biraz sinirli gibisin sankipapatya çayından beklediğim maksimum verim
![]()
Gül geç ne diye kendini üzüyorsun. Kafana takıyorsun gaynin sanki kendi evinde dört dörtlük yemek yiyorda buldukça bulmuş. Normal zamana değilki insan oruçlu olduğunda tadına da bakamıyor.Kızlar dün kv eltimler falan iftira geldi her şey çok güzeldi ama pilava hiç tuz atmamışım eşimin abisi sağ olsun cami minaresine çıkıp söylemediği kaldı . Çok utandım hala aklımdan çıkmıyor niye böyle taktım bilmiyorum![]()
Olabilir sonradan eklenir nasıl laubali bir adam ya dalga geçiyorKızlar dün kv eltimler falan iftira geldi her şey çok güzeldi ama pilava hiç tuz atmamışım eşimin abisi sağ olsun cami minaresine çıkıp söylemediği kaldı . Çok utandım hala aklımdan çıkmıyor niye böyle taktım bilmiyorum![]()
Konu kaynın densizliği iken konu başlığı neden kv ile ilgili?Kızlar dün kv eltimler falan iftira geldi her şey çok güzeldi ama pilava hiç tuz atmamışım eşimin abisi sağ olsun cami minaresine çıkıp söylemediği kaldı . Çok utandım hala aklımdan çıkmıyor niye böyle taktım bilmiyorum![]()