Dün kv iftara geldi

Offff ablacım ya ne gereksiz tipleri takıyorsunuz. Tuz yok diye velvele cikarttiysa hepimizin evinde bulunan sofra tuzunu beyefendinin önüne koyup, tuz atma işlemini kademeleri ile anlatıp, yemeğe tuz atmak gibi temel beceriden (fiziksel bir engeli olmadığı halde) yoksun olduğu için dalgamı geçerdim.

Kızlar dün kv eltimler falan iftira geldi her şey çok güzeldi ama pilava hiç tuz atmamışım eşimin abisi sağ olsun cami minaresine çıkıp söylemediği kaldı . Çok utandım hala aklımdan çıkmıyor niye böyle taktım bilmiyorum:KK43:
Neden utanacaksınız ki...Eşinizin abisinin nezaket kurallarından hiç haberi yok bence..misafir geldiği evde yemek eleştirmek doğru değil, hadi çok samimisiniz diyelim bir defa eleştirdi ama konuyu bu kadar uzatıp bir bayanı, üstelik evli bir bayanı bu kadar diline dolayıp eleştirmek büyük saygısızlık ..Keşke kayinvalideniz bir ayar verseydi..

Eşinizin abisi terbiyesizin tekiymiş. Tuzsuz yemeğe çare var da tuzsuz insanlara yok abi deseydiniz.

Kızlar dün kv eltimler falan iftira geldi her şey çok güzeldi ama pilava hiç tuz atmamışım eşimin abisi sağ olsun cami minaresine çıkıp söylemediği kaldı . Çok utandım hala aklımdan çıkmıyor niye böyle taktım bilmiyorum:KK43:

UTanacak bir şey yok insanlık hali.

Ama o itin yaptığı büyük terbiyesizlik. Hiçkimse orda o abiye "bir şey olmaz saçmalama" demedi mi? Sen saatlerce ayakta, mutfak sıcağında yemek yapacaksan, bu pisliğin bulaşığına kadar kaldıracaksın, yıkayacaksın. Sonra gelip bunu diyecek. O tuzluğu keşke onun kafasına atsaydın.

Tuzluya çare yok tuzsuza var ekin bakayım deyin Gülün asla sinirlenmem böyle şeylere ama adamın yaptığı da ayup sessiz sessiz eklersin tuz yoksa ne gerek var dillendirmeye

UTanacak bir şey yok insanlık hali.

Ama o itin yaptığı büyük terbiyesizlik. Hiçkimse orda o abiye "bir şey olmaz saçmalama" demedi mi? Sen saatlerce ayakta, mutfak sıcağında yemek yapacaksan, bu pisliğin bulaşığına kadar kaldıracaksın, yıkayacaksın. Sonra gelip bunu diyecek. O tuzluğu keşke onun kafasına atsaydın.
Biraz sinirli gibisin sanki 🤣 papatya çayından beklediğim maksimum verim 🤣

Benim de çok unuttuğum oluyor biri Bişey derse çok tuzlu olacağına hiç tuzsuz olsun bi tuzluğa bakar diyorum. Ne var bunda o da yani eleştirmek için eleştirmiş işte, pilav kararında olsa başka Bişey bulurdu, boşverin.

Senin utanacağın bir şey yok ki, oruçlusun kafan dalmış olabilir insanlık hali gayet normal.
Daha geçen gün ben de atmayı unutmuşum böyle şeyler olabiliyor sen o tatlı canını sıkma.

Gül geç ne diye kendini üzüyorsun. Kafana takıyorsun gaynin sanki kendi evinde dört dörtlük yemek yiyorda buldukça bulmuş. Normal zamana değilki insan oruçlu olduğunda tadına da bakamıyor.

Konu kaynın densizliği iken konu başlığı neden kv ile ilgili?

Öküz sadece öküz.Eli var kolu var alsın ativersin, yada zıkkım yiyebilir.Kalmissin davet etmişsin,oruçlu sıcak ocakbasinda yemek yapmışsın eline sağlık diyecekken bı sagira duyurmadigi kalıyor öküz işte takmayın hiiiiç

Back
X