Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Azarlayan ver tersleyen ben oldum genelde,ben çok sinirliyim o çok sakindir, cabuk sinirleniyorum sinirlenince de çok çemkiriyordum,son zamanlarda hakaret de ediyordum sonra da haklı olsam bile özür diliyordum vicdan yapıp :/Azarlama, tersleme ve asagilamalari alttan alip tepene cikarmak "fedakarlik" degildir yalniz.. Evli olsan ortada kurtarilmasi gereken bi durum var derim ama 6 ayda ne bu boyle, neyin fedakarligi ayrica..
Sana asilan birini evine davet etmis, dunyada arkadas kalmamis gibi, bu asagilama degil mi?Azarlayan ver tersleyen ben oldum genelde,ben çok sinirliyim o çok sakindir, cabuk sinirleniyorum sinirlenince de çok çemkiriyordum,son zamanlarda hakaret de ediyordum sonra da haklı olsam bile özür diliyordum vicdan yapıp :/
Aldatılmadan kurtulduğuna dua et bence tatlımO kadar yalnız hissediyorum ki kendimi, kimseye de derdimi anlatamıyorum annem bile o seni çoktan kafasında bitirmişti senin haberin yok dedi bu söz o kadar canımı acıttı kilütfen siz de kırıcı yorum yapmayın ağlamaktan helak oldum zaten
Olay şuydu:ben bunun telefonunu karıştırıyordum(o hep yapar benim telefonuma bunu ben de arada yapmaya basladım neyse) birden buna yazan bir kızdan mesaj geldi napıyorsun filan diye ne zaman baksam bu kızla mesajlaşıyor kız üniye hazırlanıyor yardım istiyor filan diyor ben de kızdım sürekli bu kızla mesajlaşıyorsın filan diye, ben bir erkekle 2kelime konuşsam hemen beni aldatıyorsun diyor ben ona kızdım diye triplere girdi bu çifte standart değil mineyse ikinci olay da şu: bir arkadası bana asılmış zamanında(beni 1kere gördü sadece) senin için ahlaksızca seyler söyledi ben de bağırdım bir daha onunla konuşmicam filan dedi, faceden filan da beni eklemişti gördüğümde de tersledim biraz çocuğu,
çok sinirlendim tamam dedim kızdım da ne biçim arkadaş çevren var filan diye, dün telefonunu karıştırırken bu güya konuşmayacağı arkadasına bize gel filan demiş beynimden aşağı kaynar sular indi annem de o zaten seni çoktan beyninden silmiş dedi, sizce de öyle mi? Bir de son zamanlarda(son 1aydır) ben çok sinirliydim, sürekli bağırıyordum çemkiriyordum ona sizce silmiş olabilir mi,sürekli başkalarının aklına uyup benle kavga ediyordu önceden ayrılalım dediğimde ağlayan yalvaran çocuk dün git geri de dönme dedi herkesin içinde,ilişkinde ciddi misin sen dedi orda dert anlattığımız bir abla, kendi bilir bitirmek istiyorsa biter dedi, ben de bitti bile dedim, ne aradı ne mesaj attı sizce soğumuş mu benden gerçekten bitti mi 6aydır çıkıyorduk çok fedakarlık yaptım çok emek verdim çok bencildi çoğu kez, nankördü,sürekli sinirli olduğum için kendimi suçluyorum, sizce ne yapmalıyım((
O kadar yalnız hissediyorum ki kendimi, kimseye de derdimi anlatamıyorum annem bile o seni çoktan kafasında bitirmişti senin haberin yok dedi bu söz o kadar canımı acıttı kilütfen siz de kırıcı yorum yapmayın ağlamaktan helak oldum zaten
Olay şuydu:ben bunun telefonunu karıştırıyordum(o hep yapar benim telefonuma bunu ben de arada yapmaya basladım neyse) birden buna yazan bir kızdan mesaj geldi napıyorsun filan diye ne zaman baksam bu kızla mesajlaşıyor kız üniye hazırlanıyor yardım istiyor filan diyor ben de kızdım sürekli bu kızla mesajlaşıyorsın filan diye, ben bir erkekle 2kelime konuşsam hemen beni aldatıyorsun diyor ben ona kızdım diye triplere girdi bu çifte standart değil mineyse ikinci olay da şu: bir arkadası bana asılmış zamanında(beni 1kere gördü sadece) senin için ahlaksızca seyler söyledi ben de bağırdım bir daha onunla konuşmicam filan dedi, faceden filan da beni eklemişti gördüğümde de tersledim biraz çocuğu,
çok sinirlendim tamam dedim kızdım da ne biçim arkadaş çevren var filan diye, dün telefonunu karıştırırken bu güya konuşmayacağı arkadasına bize gel filan demiş beynimden aşağı kaynar sular indi annem de o zaten seni çoktan beyninden silmiş dedi, sizce de öyle mi? Bir de son zamanlarda(son 1aydır) ben çok sinirliydim, sürekli bağırıyordum çemkiriyordum ona sizce silmiş olabilir mi,sürekli başkalarının aklına uyup benle kavga ediyordu önceden ayrılalım dediğimde ağlayan yalvaran çocuk dün git geri de dönme dedi herkesin içinde,ilişkinde ciddi misin sen dedi orda dert anlattığımız bir abla, kendi bilir bitirmek istiyorsa biter dedi, ben de bitti bile dedim, ne aradı ne mesaj attı sizce soğumuş mu benden gerçekten bitti mi 6aydır çıkıyorduk çok fedakarlık yaptım çok emek verdim çok bencildi çoğu kez, nankördü,sürekli sinirli olduğum için kendimi suçluyorum, sizce ne yapmalıyım((
Seni öyle iyi anlıyorum ki ben 2 aylık biten ilişkim için 2 aydır ağlıyorumO kadar yalnız hissediyorum ki kendimi, kimseye de derdimi anlatamıyorum annem bile o seni çoktan kafasında bitirmişti senin haberin yok dedi bu söz o kadar canımı acıttı kilütfen siz de kırıcı yorum yapmayın ağlamaktan helak oldum zaten