merhabalar.. ben sölü bi kızım sözlüm askerde birbirimizi çok seviyoruz. Sözlüm bana değer verdiğini hissettirebiliyor aynı şakilde bende dün telefonda uzunca konuştuk muhabbet ettik herşey çok güzeldi sevgi lafları özlemler duygular yoğundu. sözlüm birden bana sana bişey soracağım dedi. ve moralimi alt üst eden soruyu sordu. (benim en sıkıldığım sorunlu olduğum bişey.) aşkım ben biraz fazla kıllıyım benden tiskinirmisin dedi. bende senin elinde olan bişiy değil olmasını sen istemedin benim için sorun olmaz dedim. o da bana bu durum iğrenç gelitor ben hiç sevmem dedi sorun değilse iyi o zaman dedi. ve bana sende var mı ben ben hiç sevmem dedi. o an üzerime kaynar sular boşaldı... insanın açmak istemediği konu sorunlu olduğu bişey nasılda karşısına çıkıyor yaaa benim tüğ sorunum var bu nedenden ben evlilikten çekinen korkan biriyimdir zaten... neyse kendimi topladım bilmem dedim sana neden vucudumdan bahsedeyim evlenince görürsün dedim. o varmı yani dedi. bende var demedim bilmiyorum dedim . işte ya of ya of of of. senağlama sonra bide diyoki varsa sa sen halledersin bi şekilde diyo ben kadında tüğü hiç sevmem dedi. bunları diyeceğini bilseydim onun tüğlerine benim için sorun olmaz demezdim tiskinirim nefret ederdim derdim onun da canının sıkılmasını isterdim. ah ah bilseydim. biraz uzun oldu ama anlayın beni nolur telefonu kapattıktan sonra ağladım ağladım biraz açıldım arkadaşıma gittim ona anlatttım o kadar fazla değil canım demeyle falan teselli etmeye beni çalıştı canım benim şimdi ben napacağı evet benim tüğ sorunum var ben hep sorun olmaz falan diye ya ne bileyim bu mu gelir insanın aklına diye düşünmüştüm ama oldu işte ve ben onu hala çook seviyorum onun da sevdiğini biliyorum bana bi yol gösterin yardım edin ben ne yapmalıyım.. mafoldumben canınızı sıktıysam şimdiden özür dilerim. teşekkürler.