Dün sözlüm canımı çok sıktı. Kötüyüm......

hani olması gereken yerlerime yapıyorum güzelde bi kızım. acaba tüğlümüsün derken nerelerimi bahsettiki. sonuçta onlarda biliyorlar bayanların ağda yaparak pürüssüz olduğunu.

O zaman sorun yok neden ağladın ki sen
Bence şunu demek istedi...
ne sıklıkla epilasyon yapıyorsun ..kıllı gezermisin bu konuda hassas bir bayanmısın diye sormuştur. Sen normal bakımını yapıyorsan sorun yok.. ama kıl dediğin hemen çıkıyor biliyorum sorun orda işte.. bence lazere gidebilsen büyük rahatlık..

eğer çok dert ediyorsan ben sana kesinlikle sir ağdayı öneririm bende önceden bu konuda problem yaşıyodum fakat şimdi hem acayip derecede azaltı ve çok ince tüğ olarak çıkıyor

kadında tüy olması nie igrençmiş biz insan değilmiyiz bende çok zayıf ve erken dogmuşum çok tüylü dogmuşum ve çogunu atamamöışım belimde karın bölgemde var ne yani heryerime lazer yada epilasyonmu yaptırıp acımı çekiyim eşim hiç sorun etmedi okadar sorun varken bunumu takcam paramı yetişir onlara lazerle ve canmı dayanır bitmiyoki sonuçta seven iinsan onları görmezden gelir özel bölgeleri zaten alıyoz tüm vucudumu aldırcak değilim ya allah öyle yaratömış takma canım yaaa o kıl yumagıymış sen kabul ediyonda omu etmiyo kel başa şimşir tarak

çook teşekkür ederim inşallah bizde de böyle olur . tabi şimdi benim oralarımı görmediği için belki görünce göz ardı eder. ne bieyim inşallah. çok isterim almamayı
:çok üzgünüm:

Yinede sözlünle bu konuda acik acik konus,
Sonra evlendikten sonra vay bana niye söylemedin.. beni nie uyarmadin demesin

siz beni anlamadınız ben zaten alınması gereken yerlerimi muntazaman alırım dikkat ederim ama bide almalımııym almamalımıyım diye tereddüt ettiğim yerler var hani benim için almasamda olur. ufak tüğler. ama belirğin.

Almasam da olur dediklerine en azından şimdilik dokunma bence. Yani bir kızın sırtında en fazla nasıl tüy olabilir ki? Bence sözlün bacak macak, pubik bölgeyi falan kastetmiştir sanki.

siz beni anlamadınız ben zaten alınması gereken yerlerimi muntazaman alırım dikkat ederim ama bide almalımııym almamalımıyım diye tereddüt ettiğim yerler var hani benim için almasamda olur. ufak tüğler. ama belirğin.

Peki o zaman o sorunlu yerler.. sanırım kol sırt ve göbek..
Siz rahatsız olmuyorsanız sorun yok.. ama sizde takıyorsanız alın bence

merhabalar.. ben sölü bi kızım sözlüm askerde birbirimizi çok seviyoruz. Sözlüm bana değer verdiğini hissettirebiliyor aynı şakilde bende dün telefonda uzunca konuştuk muhabbet ettik herşey çok güzeldi sevgi lafları özlemler duygular yoğundu. sözlüm birden bana sana bişey soracağım dedi. ve moralimi alt üst eden soruyu sordu. (benim en sıkıldığım sorunlu olduğum bişey.) aşkım ben biraz fazla kıllıyım benden tiskinirmisin dedi. bende senin elinde olan bişiy değil olmasını sen istemedin benim için sorun olmaz dedim. o da bana bu durum iğrenç gelitor ben hiç sevmem dedi sorun değilse iyi o zaman dedi. ve bana sende var mı ben ben hiç sevmem dedi. o an üzerime kaynar sular boşaldı... insanın açmak istemediği konu sorunlu olduğu bişey nasılda karşısına çıkıyor yaaa benim tüğ sorunum var bu nedenden ben evlilikten çekinen korkan biriyimdir zaten... neyse kendimi topladım bilmem dedim sana neden vucudumdan bahsedeyim evlenince görürsün dedim. o varmı yani dedi. bende var demedim bilmiyorum dedim . işte ya of ya of of of. senağlama sonra bide diyoki varsa sa sen halledersin bi şekilde diyo ben kadında tüğü hiç sevmem dedi. bunları diyeceğini bilseydim onun tüğlerine benim için sorun olmaz demezdim tiskinirim nefret ederdim derdim onun da canının sıkılmasını isterdim. ah ah bilseydim. biraz uzun oldu ama anlayın beni nolur telefonu kapattıktan sonra ağladım ağladım biraz açıldım arkadaşıma gittim ona anlatttım o kadar fazla değil canım demeyle falan teselli etmeye beni çalıştı canım benim şimdi ben napacağı evet benim tüğ sorunum var ben hep sorun olmaz falan diye ya ne bileyim bu mu gelir insanın aklına diye düşünmüştüm ama oldu işte ve ben onu hala çook seviyorum onun da sevdiğini biliyorum bana bi yol gösterin yardım edin ben ne yapmalıyım.. mafoldumben canınızı sıktıysam şimdiden özür dilerim. teşekkürler.

yok artık ya... bir bayana sorulacak soru mu budelikafadulden

sözlün azıcık patavatsız maşallahsempatiksalakcinni

kıl tüy halledilir sevgilinin bu patavatsızlığını nasıl halledeceksin bunu düşünkafamçokkarıştı

kollar evet rahat acımadan alınıyo ama emin olun ben yeni almaya başladım erkek gibiydi esmerim bide şuan pamuk gibi kollarım ama göbegim sezeryandan beri çok sızlıyo el süremiyomki agda vurucam orayaki eşime sordum asla alma hayatım bunu yaşlılıgı var ve azalmıcak onlar agda şekerli daha çok çıkcak canın sıkılcak ben memnunum senden dedi inşallah erkek arlkadaşınızda böyle anlayışlı olur

Peki o zaman o sorunlu yerler.. sanırım kol sırt ve göbek..
Siz rahatsız olmuyorsanız sorun yok.. ama sizde takıyorsanız alın bence

ben pek fazla rahatsız olmuyorum hani kendime aynada baktığımda fiziğim çok güzel vucudumu beğeniyorum sadece olması gerekenden biraz fazla belirğin esmer olmandan da kaynaklana bilir belki ama benim dikkatimi fazla çekmiyor. dokunulunca da hissedilen bi şey de değil.

sariya boya biyik boyasi varya ondan sur
o zaman belli olmaz
cunku alirsan artabilir killar

Yinede sözlünle bu konuda acik acik konus,
Sonra evlendikten sonra vay bana niye söylemedin.. beni nie uyarmadin demesin

ya ben nasıl sorayım hem neden söylemedin olduğunu bilseydim almazdım mı diyecek öyle ise beni hiç sevmemiştir. ki böyle biri kesinlikle değil.

ya mesela benim karnımda var göbeğimde va sırtımda belde onları almak istemiyorum annem falan sorun olmaz diyor. hani öyle abartılı değil ama belli oluyor. fazla belli olanları alsam diğer küçükler daha belli oluyor ya bilmiyorum ya ben gerçekten bunu sorun ediyorum.. bu raddeye geldim haftaya kesinlikle doktora gideceğim .

Annenizi de sizi de bilemem..
Ama benim göbek,bel ve sırtımda tüy olsa hiç düşünmeden aldırırdım.. Benim pek tüy sorunum yoktur ama duyuyorum da kollarını bile aldıranlar varmış.. Gerekiyorsa alınacak başka çözümü yok bunun..
Ama bir erkek için yapmazdım bunu..
Kendim çok rahatsız olurdum şahsen..
Ama sizin için sorun yoksa dert etmeyin..

canım sıkma canını...bende evlenmeden önce senin gibiydim göbeğimdeki tüyleri çok kafama takıyordum ve acaba nişanlım bu tüyleri görünce birsey dermi diye cok kafama takmıştım..sanki sadece bende varmış gibi :) düğün günü aldım...ama pismanım canım sakın alma.simdi almıyorum zaten bende.tüy sarartıcı kremler var canım onları kullan eger rahatsızlık duyuyorsan.ben tüy sarartıcı kremini yazın kullanıyorum...kısın fazla kullanmıyorum....bu arada sözlün senin tüylerinden rahatsızlık duyuyorsa ilk önce kendi tüylerinden kurtulsun.en azından bayanlarınkı fazla belli olmuyor.onlarınki kapkara oluyor laelaelaelaelae

Annenizi de sizi de bilemem..
Ama benim göbek,bel ve sırtımda tüy olsa hiç düşünmeden aldırırdım.. Benim pek tüy sorunum yoktur ama duyuyorum da kollarını bile aldıranlar varmış.. Gerekiyorsa alınacak başka çözümü yok bunun..
Ama bir erkek için yapmazdım bunu..
Kendim çok rahatsız olurdum şahsen..
Ama sizin için sorun yoksa dert etmeyin..

Aynen laalecim katılıyorum sana.. bende bunu demek istedim gerekiyorsa alınmalı..
Şahsen ben alırdım..

ben gögüslerimde karnımda sırtımda olsa kesinlikle alırdım çünkü kendim rahatsız olurdum.
madem sözlün o kadar rahatsız önce kendininkilerden kurtulsun. sırtında kılı olan bir erkek öğğğğk düşünemiyorum mesela ben çok iğrenç geliyor.

sıkma canını hiç...

teşekkür ederim beni fazla rahatsız etmiyor. sırf o istiyo diye kendime eziyet de edemem bi alınırsa süreklilik isteyen bişey nihyetinde . ayrıca var dediysemde öyle erkek gibi falan değil yaa ayva tüğleri ama normalden biraz belirgin.

Seni rahatsız etmiyorlarsa zaten dokunma. Sen kendin için yap yapacağını, o da muhtemelen tutup da "e peki bu geri kalanı?" demez, Biz erkeklere nazaran daha detaycıyızdır.

sözlünün sana böye bir soru sorması çok saçma sapan olmuş. ne münasebet bu ne cürret anlamadım doğrusu. hele hele askerde böyle bişiy düşünüyo olması çok tuhaf geldi doğrusu...
kısacası saçmalamış. rahatsız oluyorsa ve daha sözlüyken size bunları sorma cüretinde bulunuyorsa o zaman epilasyon en iyi çözüm gibi. karşılasın masrafını kurtulun sizde.
hey allahım yaaa...

teşekkür ederim beni fazla rahatsız etmiyor. sırf o istiyo diye kendime eziyet de edemem bi alınırsa süreklilik isteyen bişey nihyetinde . ayrıca var dediysemde öyle erkek gibi falan değil yaa ayva tüğleri ama normalden biraz belirgin.

Alışkanlık meselesi işte..
Siz öyle rahatsanız ne ala..:1rolleyes:
Dedim ya benim tüy problemim hiç yoktur.. Ama bacağıma krem sürerken elime bir tane değse hemen rahatsız olurum..Hemen alırım makinayla..
Öyle alışmışım ben de işte..bayanssulusmile
O zaman sözlünüz tüylerinizle ilgili bişey derse böyle rahat olduğunuzu,eziyet istemediğinizi söylersiniz.:1rolleyes:
Demek ki başta da dediğimiz gibi çok da dert edilecek bişey yokmuş di mi?:lepi:

Back
X