dün test yaptımmmmmm

nur_45

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2009
1.532
1
116
40
Ankara
dün test yaptım ve pozitf çıktı ama cuma günü gidicem doktora...sizlerle paylaşmak istedim rabbim isteyen herkese nasip eder inşopuyorumnanaktan

tebrikler canım darısı başıma ve tüm bebek sahibi olmak isteyenlere
belirtilerin neydi kasık ağrın lekelenmen gögüs ağrısı warmıydı

çok sevindim canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu

tebrikler canım darısı başıma ve tüm bebek sahibi olmak isteyenlere
belirtilerin neydi kasık ağrın lekelenmen gögüs ağrısı warmıydı

çok teşekkür ederim arkadaşım....bu güzel haberi en kısa zamanda senden de duyarız inş hayırlısıyla...belirti olarak benim alt karnımda şişlik,göğüslerimde hassasiyet ve çok kasıklarımda duyduğum batma şeklindeki kramplar oldu...bunun yanında ara ara gelen mide bulantılarım ve yine ara ara olan baş dönmelerim oldu....inş hayırlısıyla sağlıkla kucağıma alırım bebeğimi duaet teyzesi:)

tüm tebrik ve iyi dilekleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar dualarınızı bekliyoruz

Bende bu ay kimyasal gbelik yasadim bebisin saglikla gelsin hayirli olsun :)

Rabbim bebeğini hayırla kucağına almayı nasip etsin. ben de 7+0 hamileyim ama düşük riskim var bugün tekrar kanamam oldu. ben de dualarınızı bekliyorum.

ohaoldumsmile
Rabbim bebeğini hayırla kucağına almayı nasip etsin. ben de 7+0 hamileyim ama düşük riskim var bugün tekrar kanamam oldu. ben de dualarınızı bekliyorum.

rabbim bebeklerimiz korusun...hayırla,sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş...arkadaşımmm dikkat et kendine....opuyorumnanaktan

inş.canım dualarım seninle.sağlıcakla doğum yapar bebeğini kucağına alırsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…