Dun transfer oldum ve bugün.

Yok cnm bu iyiye isarer bence sabret benmde kalbimde umut yok sanki hic anne olamam gibi degisik bi duygu

Hele ben hiç anne olamayacm diye korkudan uykularım kaciyo . İnşallah hepimizde anne okuruz hayirlisiyla

Sizin sıkıntı neydi canım ? Neden tüp bebek ?
Ben polikistlik over hastaiyim.cnm yani pko hastasi senede kendiliginden en fazla 2 kere adet goruyodum so th n bu evleneli 7. Seneme gircem asiilama denedik fakat pko hastalariinda yumurtalarin hepsi birdenn buyuyor o zamaannda asilama olmuyo

Evet canım biliyorum çok sıkıntılı bi durum ya çok kilo vermek yada tüp bebek denemek gerek sanırım. Gerçi bu kulaktan dolma şeyler benim için çok bi bilgi de yok allah hayirlisini versin insallah

Ben polikistlik over hastaiyim.cnm yani pko hastasi senede kendiliginden en fazla 2 kere adet goruyodum so th n bu evleneli 7. Seneme gircem asiilama denedik fakat pko hastalariinda yumurtalarin hepsi birdenn buyuyor o zamaannda asilama olmuyo
Anladım canım allah yardımcımız olsun

Evet canım biliyorum çok sıkıntılı bi durum ya çok kilo vermek yada tüp bebek denemek gerek sanırım. Gerçi bu kulaktan dolma şeyler benim için çok bi bilgi de yok allah hayirlisini versin insallah
Aynen cnm rabbbom yuzumuze guler ins ben p.tesi dayanamayip eczaneden test alip yapcm

Ben yapmayı düşünmüyorum canım. Çok korkuyorum çünkü negagifi erkenden görmeye cesaretin yok . On gün kadarcikda olsa anne gibi hissetmek istiyorum ben

Cok rahatladim ya bide benn cok sinirlliyim dun cok ufak.biseyden sinir bosalmasi yasadim elim ayagim titredi ve kendime sasirdim sitresten sanirim rabbim bebegini sana bagislasin
Şunuda söyliyim.ne kadar oluruna bırakırsan o kadar iyi kızımda cok rahattım sonrakı 4 denememde stres stres hergün her belirtiye netten bakıyorum hergün aklımda nasip olmadi demem o ki rahat ol takma kafaya olucak insallah

Ya olmayack gibi gelio rHatim o yuzden ya amn dustu.olmadi die dusunmuom agir olmadigi surece isimu yapiom

Çok saçma geç oluşsa ne demek yaa. Biz doğal yolla hamile kalmaya çalışmıyoruz ki döllenmiş hazır emryo bu ilk üç gün tutundu tutundu yoksa olmaz zaten. Hemde sonradan cogalsa diyelim hadi geç tutundu misal 0.1 mi çıkar ya yuhh . Ne bilim 30 çıkar 20 çıkar yani. 8 gün olmuş daha bugünden sonra mi tutunacakmis.. Çok sinirliyim cokkk. Allahım bize de nasip et hayırlı anne olmayı bi an evvel lutfenn

Aminnnnn bazi insanlaatin.lanina ve idrarine bebek 12 gundenn evvel islemiomus bilmiorm okuyorm 4. Gununde bile 8.2 gorenler fln var ya yarin hastane var esim cok umutlu ama bende umuda dair bisey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…