Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim benn istanbulda ozel batibahat hastanesine gidyorum.bende 24 yasindayyim benimdde ilk denemmem sevinmen lazim herkeste olmuyo yerlesme kani ayni zamanda geleceksede 8. 12 gun gelmesi gerekCanım bende leke falan olmadı bende o yüzden tedirginim. Yerleşme kanaması olmalı diy düşünüyorum ama olmadı henüz az bi akıntı var oda fitilden dolayı sanırım. İlk denemem yaşım 28 senin ? Ve nerde yaptiriyorsun
Hayır canım yerleşme işini ilk 3 günde yapıyor bebis yani bu günlerde oldu oldu :) çünkü tüp bebek bizimkisi normal degil ki hazır döllenmiş buCanim benn istanbulda ozel batibahat hastanesine gidyorum.bende 24 yasindayyim benimdde ilk denemmem sevinmen lazim herkeste olmuyo yerlesme kani ayni zamanda geleceksede 8. 12 gun gelmesi gerek
benim sadecee 2 gun cok az geldi ama pregestoron kanamayi engelleyici hem herkeste olacak diye bisey yok umarim yerlesme kanidir benim persembe gunu yumurtalarim toplanmissti p.tesi transfer oldum 5 gunnluk mu oluyo bilmem ama birinci kalite dedi.12 tanede dondurulduHayır canım yerleşme işini ilk 3 günde yapıyor bebis yani bu günlerde oldu oldu :) çünkü tüp bebek bizimkisi normal degil ki hazır döllenmiş bu
Canm sen hangi hastneden nerden yaptirdin1. Kalite 5. Gün emryosu. Senin ?
Maşallah yumurtan cokmus. 1. Kaliteyse 5 gunluk tur canım. Tek emryomu transfer edildi. Benim donmus transfer yapıldı önceden toplatmistim yumurtayı. 2 emryo transfer edildi hayırlısı inşallah. Bende kanama falan hiç olmadı hiç bi belirti de Yok zaten normal günlük hayatımdaki gibi . Bahceci de yaptırdım benbenim sadecee 2 gun cok az geldi ama pregestoron kanamayi engelleyici hem herkeste olacak diye bisey yok umarim yerlesme kanidir benim persembe gunu yumurtalarim toplanmissti p.tesi transfer oldum 5 gunnluk mu oluyo bilmem ama birinci kalite dedi.12 tanede donduruldu
Bahcecide guzel bi hastane hem arastirmalarima gore donmus embriyolar daha kalitelli ve yuzdesi daha iyi oluyor. Hemde iki tane koymalarida avantaj bana taze bir tane yerlestirildiMaşallah yumurtan cokmus. 1. Kaliteyse 5 gunluk tur canım. Tek emryomu transfer edildi. Benim donmus transfer yapıldı önceden toplatmistim yumurtayı. 2 emryo transfer edildi hayırlısı inşallah. Bende kanama falan hiç olmadı hiç bi belirti de Yok zaten normal günlük hayatımdaki gibi . Bahceci de yaptırdım ben
Nasip canım bunlar şimdilik herşey yolunda ama. Emri de ömrü de mevla verecek . İnşallah olurBahcecide guzel bi hastane hem arastirmalarima gore donmus embriyolar daha kalitelli ve yuzdesi daha iyi oluyor. Hemde iki tane koymalarida avantaj bana taze bir tane yerlestirildi
Cok rahatladim ya bide benn cok sinirlliyim dun cok ufak.biseyden sinir bosalmasi yasadim elim ayagim titredi ve kendime sasirdim sitresten sanirim rabbim bebegini sana bagislasin5 tüp bebek denemesi yaptım bir sağlıklı evladım var tecrübe ile sabit ki o kan bulasmiş jelin parçasi panik yok bebişin seninle inşallaj
Aynen oyle bugun 4. Gunumuz oluyo degilmiNasip canım bunlar şimdilik herşey yolunda ama. Emri de ömrü de mevla verecek . İnşallah olur
Evet 4. Günümüz bugün. Bende hiç belirti yokAynen oyle bugun 4. Gunumuz oluyo degilmi
Bende cok siskinim amaa yumurta toplandigindan beri boyle kasiiklarin kaalkaarken batiyomuEvet 4. Günümüz bugün. Bende hiç belirti yokolmadı sanirim