dün transferim oldu 2 melek geldi içimde ama

canım merhaba hayırlı olsun transferin benimde bugün3.günüm çok yakın alcaz sonuçlarımızı inşallah güzel haberler alırız banada 2 tane transfer ettiler senin kaç hücreliydi kaçıncı gün transferiydi benim belim arıyo çok inşallah adet olmam

canım hayırlı olsun tedavin inşallah o güzel sonucu alırsın özele bu başlığı görmedim özelden mesaj gönderemiyorum daha o yüzden cevabı öteki başlığa yazdım

hayırlı olsun.umarım melekleriniz sizlere sıkıca tutunur.. Bne şuan 20 haftalık oğluma hamileyim. ama bende hiç belirti olmadı. 10.gün idrarde pozitif sonucu almıştım. belirti aramayın. benim dondurulmuş emb. tutundu.ilk denemem negatifti çok belirtiler vardı hamilelik üzerine ama olamdı.ikincisinde hiç birşey yoktu ve tuttu. nasipse zaten oluyor ikinizede bol şans. inş.olumlu sonuçları yazarsınız....

canım hayılrı olsun umarım sana sıkıcı tutunurlar benimde bugun 11 günüm beklemedeyim yarın test günüm rahmimde agrı var başkada hiç belirtim yok

ay panadolcum senin gunun gelmis mujdeyi alicaksin Insallah. ben en gec onuncu gun yaptiracagim testi, hamilelikte regle agrisi gb agri cok oluyor sakin kotuye yorma.

ay panadolcum senin gunun gelmis mujdeyi alicaksin Insallah. ben en gec onuncu gun yaptiracagim testi, hamilelikte regle agrisi gb agri cok oluyor sakin kotuye yorma.

inşallah canım dedigin gibi olurda müjde olur bana çok gerginim bel agrısı vs birşey yok ama sadece rahmin üst kısmında hafif bir agrı var sevgiler

belim ağrıyo kasığımdada sancı var ama belim yatmaktan ağrıyo kasığımıda normal sayıyorum o kadar işlem geçirdik 8 ve 7 hücreli iki embriyo transfer edildi senin kaç hücreliydi canım yada yazan arkadaşlar hepinize soruyorum bebişi tutanlar kaç hücreliydi yazın sizde

Benimde bugün transfer sonrası 9.günüm kısmetse perşembe günü kan testi yaptıracaz inşallah olumlu çıkar ben çok umutluyum...

Back
X