dün yaşadığım olay...!!! napcam ben böyle...

arada tartısmalar yada dargınlılar olsada eşimle tartışmamızda kırgınlıgımızda çok sürmez bizim dayanamayız,,küs girmekten kastım sarılıp yatmak yerine iyigeceler diye soğuk uyumaktı..Yataga küs girdiğimiz hiç olmadı ama insan kırgınkende içten güleryüz gösterilemiyor..

tabi haklısın canım kimse kırgınken güleryüz gösteremez.. ben yatak ayırıyorsunuz sandım o yüzden öyle dedim...

ben şimdi böyle konuşuyorum kolay geliyor belki ama bakalım evlendiğimde ben neler yaşayacağım.. illaki tartışmalar olur da yatakları ayırmak asla istemem... herhalde biz de dayanamayuız...

erkekler kadınları anlamak zor derler ama asıl erkekleri anlamak zor.. hepsi bi tuhaf =)

tabi haklısın canım kimse kırgınken güleryüz gösteremez.. ben yatak ayırıyorsunuz sandım o yüzden öyle dedim...

ben şimdi böyle konuşuyorum kolay geliyor belki ama bakalım evlendiğimde ben neler yaşayacağım.. illaki tartışmalar olur da yatakları ayırmak asla istemem... herhalde biz de dayanamayuız...

erkekler kadınları anlamak zor derler ama asıl erkekleri anlamak zor.. hepsi bi tuhaf =)

Yok canm evimizde olupta bir kez bile ayrı uyumadık daha eşimle biz,,yatakları ayırmak hoş bir şey degıl sonra tekrarı gelir zaten bunu yapmak çözümde degil sonuçta..Evlilikte yaşananlar daha farklı oluyor inan bunu sende göreceksin.

Yok canm evimizde olupta bir kez bile ayrı uyumadık daha eşimle biz,,yatakları ayırmak hoş bir şey degıl sonra tekrarı gelir zaten bunu yapmak çözümde degil sonuçta..Evlilikte yaşananlar daha farklı oluyor inan bunu sende göreceksin.

evet haklısın şuan her şey laylay loy bizim için hayat toz pembe.. asıl ewlenince gerçek hayat başlayacak.. ama önemli olan her ne olursa olsun eşler birbirine saygı sewgi anlayış çerçewesinde olmaya dewam ederse zor olan durumlar kolayca halledilir.. aradaki saygıyı sewgiyi yok etmemek gerekir...

Evet akşam geldiler, dördümüzde girdim mutfağa hazırlayıp yedik yemeğimizi. Ben masayı toplayayım sen kahveyi yap dedim. kahveden sonra beyler geçtiler içeriye, kız benlik başka bişey varmı dedi, ben yıkayayım sen yerleştir makineye birlikte geçelikm içeriye canım sıkılıyo burada yalnız dedi. Ve devamı geldi, içimde olan her şeyi söyledim. Başkalarının üzerinden örnek vererek hep onun yaptıklarını anlattım. Oda ozamn sen banada kızmışsındır dedi. Bende evet kızdım dedim masadan onlarla birlikte kalkıp içeri oturuyosun kahveyi ben üçünüze yapıp getiriyorum dedim. ve işte bu yüzdende hiç canım istemedi ve davet etmek istemedim falan diye açıkca söyledim. Herneyse biz ilk defa mutfakta oturduk ikimiz. Hem meyve hazırladık hem muhabbet ettik. Beylerde şaşırdı diyebiliriz.
Eşime gelince; eve gidene kadar evde olsun eskisi gibi bir problem yok gibi sıkı fıkı davrandı bende aynı şekilde. Kesin bunlar gidince konuşuruz diye düşünüyodum. Onlar kapıdan çıktı bizimkisi direk odaya geçti ben mutfakta işimi bitirinceye kadar tv de. Neyse ben geldim anladı zaten tepkimi noluyo sana bi kaç gündür dedi ağzının ucuyla. Aaa bende farklı bişey mi var sence, konuşmuyorum yanında durmuyorum suratı gülmüyo ne olabilirki bende dedim. geçtim odaya yattım sabahta hiç konuşmadan çıktık geldik. Ya ben anlamıyorum alıp beni karşısına konuşmuyo, demekki rahatsız değil hiçbişeyden. Ne yapıcam ben böyle yaa, istiyorum artık kendi çabalasın adam akıllı konuşmak için. Yoksa geliyo sarılıyo atıyo tutuyo şebeklik yaparak her şey gecer sanıyo. Ama ben gerçekten kırgınım bu sefer oyüzden onun böyle davranarak değilde konuşarak çözmesini bekliyorum. Ama ondan bir adım yok bunun için…

Canım erkekler bazen sorunu açık şekilde duymadıkça kendi kendilerine çıkarım yapamıyorlar. Eşin senin tutarsızlığını fark etmiş ve neler olduğunu sormaya çalışmış ama senden biraz ters bir tepki alınca konuyu irdelemeyip kaçmayı tercih etmiş. Beylerin geneli böyle davranır zaten. Baktılar konu sarpa sarıyor en yakın çıkıştan kaçarlar. :1: Burada iş sana düşüyor yine. Eşinden bu gibi tespitleri kendiliğinden yapmasını bekleme. Hissettiğin her şeyi açık açık anlat. Bahsi geçen bayanla mutfakta nasıl açıkça konuşup sohbet ettiyseniz aynen öyle konuş eşinle de. Olayları senin açından görmesine yardımcı ol. Böylece hem sorunu çözersin hem de eşinin gözünde tutarsız bir tablo çizmekten kurtulmuş olursun.:71:

Back
X