• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dun yasananlardan dolayi cok mutluyum,ama mazi kalbimde yaradir

Esmeeralda

Kendin ol yeter!
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2013
137
0
26
İzmir
Yillardir onu görmuyordum ve dun sonunda onunla karsilastim.Aslinda onunla karsilasmaktan korkuyordum yillar sonra nasil bir tepki verecegimi ve nasil tepkiyle karsilasacagimi bilmiyordum.

Dun gordum.Artik baska biryerde calisiyor.Bekle 1 saniye geliyorum dedi sonra geldi seni gördugume cok sevindim fln dedi.Bana cok iyi davrandi bende cok mutlu oldum.

Dun cok mutlu oldum öyle bir tepkiyle karsilastigim icin ama gecmisi dusundugumde huzun sardi beni.Ben onu bir tiurlu anlayamadim. Bazen beni gorduginde gozleri parlar benim gibi bazense hic birsey y apmadigim halde aramiza mesafdeler koyardi.Aniden degisi verirdi.

Son düzenleme:
bence sizden duygusal manada etkılenıyor olsa mutlka bişiler gelişirid i aranızda ne gıbı bı engel olabılırki 6 yaş yaş farkı denecek bı yaş değil belkıde senın duygularını fark edıyor oyuzden uzaklaşıyordu arkadaşlığını istıyordu erkeklerın kadınlarla arkadaş olması geyiğinede pek ınanmıyorum ama

bence sizden duygusal manada etkılenıyor olsa mutlka bişiler gelişirid i aranızda ne gıbı bı engel olabılırki 6 yaş yaş farkı denecek bı yaş değil belkıde senın duygularını fark edıyor oyuzden uzaklaşıyordu arkadaşlığını istıyordu erkeklerın kadınlarla arkadaş olması geyiğinede pek ınanmıyorum ama

Hayir sonucta o bir ögretmen ben 16 o 23 yasindaydi.Ayrica ben buyuk sinifa gidiyordum oysa kucuk cocuklara ders veriyordu.Birbirimizi tanimiyorduk bile ama o beni her gördugunde selam vererdi.Sonrasinda ben sacmalidigim zaman gelip ozur fln dilemesi,benle konusmaya calismasi hicte benim ona bos olmadigimdan rahatsiz fln olmadigini gösteriyor.Ayricada beni arkadasi fln gibi de gormuyor birdefasinda ben ona arkadas olabiliriz dedim oda ne arkadasi ya dedi. Bir defasinda bir erkekle konusuyordum o zaman kavgaliydik durup bana bakiyordu.Eger öyle rahatsizdisa her defa kavga ettigimizde niye geliyordu arkamca öyleyse.Ben bir tek sorunu ögretmen olmasinda göruyorum.Ya da birsey daha olabilir bir defasinda onun bir sevgilisi oldugunu duydum o gunden sonra artik ona karsi mesafeliydim belkide oda bu yuzden bana karsi mesafeliydi bana karsilik vermiyordu.Bilemiyorum.

Hayir sonucta o bir ögretmen ben 16 o 23 yasindaydi.Ayrica ben buyuk sinifa gidiyordum oysa kucuk cocuklara ders veriyordu.Birbirimizi tanimiyorduk bile ama o beni her gördugunde selam vererdi.Sonrasinda ben sacmalidigim zaman gelip ozur fln dilemesi,benle konusmaya calismasi hicte benim ona bos olmadigimdan rahatsiz fln olmadigini gösteriyor.Ayricada beni arkadasi fln gibi de gormuyor birdefasinda ben ona arkadas olabiliriz dedim oda ne arkadasi ya dedi. Bir defasinda bir erkekle konusuyordum o zaman kavgaliydik durup bana bakiyordu.Eger öyle rahatsizdisa her defa kavga ettigimizde niye geliyordu arkamdan öyleyse.Ben bir tek sorunu ögretmen olmasinda göruyorum.Ya da birsey daha olabilir bir defasinda onun bir sevgilisi oldugunu duydum o gunden sonra artik ona karsi mesafeliydim belkide oda bu yuzden bana karsi mesafeliydi bana karsilik vermiyordu.Bilemiyorum.

Dusuncelerin cok karmakarisik. Platonik takintili bir ask. Sevdigini saniyorsun ama sevmiyorsun belki, takinti haline gelmis cunku. Belki hala sevgilisi var.

Dusuncelerin cok karmakarisik. Platonik takintili bir ask. Sevdigini saniyorsun ama sevmiyorsun belki, takinti haline gelmis cunku. Belki hala sevgilisi var.

Hayir onu sevmiyorum.Onu yillar önce sevmistim. Sadece 1 ay fln okulda bir isim vardi gidip geliyordum ve onunla karsilacagim diye korkuyordum o yuzden aklima takilmisti.Ama dun onu baska biryerde gordum bana artik orda calismadigini söyledi.Yoksa bana ne sevgilisi var mi yok mu isterse gitsin evlensin yillar gecmis ustunden.Ben sadece ilk öncesinden onunla arkadas olmak istiyordum ama o kabul etmemisti.

Son düzenleme:
Hayir onu sevmiyorum.Onu yillar önce sevmistim. Sadece 1 ay fln okulda bir isim vardi gidip geliyordum ve onunla karsilacagim diye korkuyordum o yuzden aklima takilmisti.Ama dun onu baska biryerde gordum bana artik orda calismadigini söyledi.Yoksa bana ne sevgilisi var mi yok mu isterse gitsin evlensin yillar gecmis ustunden.Ben sadece ilk öncesinden onunla arkadas olmak istiyordum ama o kabul etmemisti.

Sorun yok o zaman...

Back
X