- 9 Ocak 2017
- 73
- 1
- 1
- 29
- Konu Sahibi aysegulsivas58
-
Doktora güvenmeyip buraya mı güveneceksiniz. Hayır hamile olamazsınız. 3 ay geçmiş adet olmuşsunuz testler yapılmış usg ile bakılmış. 3 aylık hamileliğin usg de görünmemesi imkansız. Hcg nin 0.1 çıkması imkansız. Rica ediyorum korkacağınız işlere girmeyin. Her gün en az 2 konu okuyorum böyle. Güvenmiyorsanız yapmayınBugüne kadar sayısız kan testi yaptırdım 3 ay geçti ilişkinin üstünden kan testleri negatif dün ultrasonda birşey çıkmadı 3 kere adet oldum ikisi biraz farklıydısizce guvenmeli miyim atamıyorum belirtileri ustumden uzun süredir karnimda segirme var bugün yine doktora gittim kan testi 0.100 ultrasonda da bisey çıkmadı ama karnimda bisey var sanki oynuyo
Hiç gitmiyor uzun süredirCnm hamile degilsin karnında seyirme olabilir önceden bendede oluyodu hala oluyo ama hamilelikle bi alakası yok
Sırf stresten oluyo olabilir kafana takma lütfen o kadar adet olmuşsun üstüneHiç gitmiyor uzun süredir
Hamile misinCnm hamile degilsin karnında seyirme olabilir önceden bendede oluyodu hala oluyo ama hamilelikle bi alakası yok
EvetHamile misin
Bakın siz dede oluyormuş
Ama hamile degilkende oluyoduBakın siz dede oluyormuş
AnlamadimBende geçen gun doguma gittim hastaneye
Ama baktim ki hamile degilmişim
Gazmış gaz
Anlamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?