Dünden beri aramadı acaba ayrıldık mı:(

bende bu konuyu bugün okudum aynı durumdaydım o aramadıkça bende aramadım aradı bide bi sürü kızdı böyle basit şeylerde sen bana tripmi yapacaksın ben aramayınca hemen vazgeçiyosun diye barıştık sonunda çok kızmış neden aramadım diye ama sen arama yinede boşver resmen deliye dönüyolar aramadığında :))
peki ne kadar süreden sonra aradı bizim 2 gün oldu ve hala tık yok her telefon caldıgında bakıyorum ama yok :(

zaten sürekli çalışıyor işte ya artık bıktım hep taviz verdım kendımden ödün verdım tepeme çıktılar böle rest cekıp arıyordum sonra tabıkı onlarda havaya giriyorlardı ama bu hatayı bıdaha yapmıcam aramıcam eger ararsam gözünde hiçbi degerım olmıcak

ilginç belki bişi dedind kızdı çünkü bu erkek milletinin ne yapcagı belli olmuyo olmadık şeylere kızıyorlar cnm ya bi dşn yoksa bişi kesin sıkılmışdır yalnız kalmaya ihtiyacım vardır derrrr.

eski sevgılısının yorumlarını silmemiş face de bende söledım ona gündüz tmm canım silerim dedı aksam eve geldı baya zaman gectı hala silmedı onuda söledim sonucta bana yapılan bir saygısızlık bu dedım silmemen.hem evlenelım dıyıp kafamı ütüledi hergün her dk şimdi yaptıgına bak

e sen ara yada bı mesaj çek ne yapmaya çalışıyosun konuşmuyo muyuz nedır bu durum yani nereye kdr dıye..konuşmadan hiç bişi olmaz ki.bişi kaybetmezsın sonuçta..ortada cıddı bı problem yok gibi konuşup çözebilirsiniz..:79:

Canım aslında bu sorunun cvbını bir tek sen bilirsin bizler bilemeyiz çünkü ;

Örnek vererek açıklıyorum , bizde sözlümle çok nadir çok şiddettli bir kavga ettiğimizde 1 gün aramam mesela oda aramaz belkide 2 gün oluyor bazen , ama ayrıldık mı diye düşünmüyorumkü , biliyorumki ya o dayanamıcak ya ben en fazla 2. günün sonunda arar normal normal konuşuruz , hani ben o arada hiç ayrıldık mı şimdi diye düşünmem oda düşünmez. Ama bizim ilişkimiz 3 yıllık belki bununda etkisi vardır , belki uzun zamandır birbirimizi baya iyi tanımamızdır buna sebep , belki birbirimize iyice alışmamızdır belkide asla birimizin ayrılmıcağından dierinin emin olmasıdr...

Bizler sizin ilişkinizin içini bilemediğimiz için bu soruya her kafadan başka ses çıkar ama bence sonuç olarak kimse bilemez ... Dilerim ayrılmazsınız canım ve aranız düzelir...

:nazar:

aramak istemiyorum zaten araması için bisürü sebep var onun en azından diyorumki bari kızmak için ara ya yada deki gel görüşelim şu konuyubi halledelım ne yapmaya çalışıyosun die

Canım aslında bu sorunun cvbını bir tek sen bilirsin bizler bilemeyiz çünkü ;

Örnek vererek açıklıyorum , bizde sözlümle çok nadir çok şiddettli bir kavga ettiğimizde 1 gün aramam mesela oda aramaz belkide 2 gün oluyor bazen , ama ayrıldık mı diye düşünmüyorumkü , biliyorumki ya o dayanamıcak ya ben en fazla 2. günün sonunda arar normal normal konuşuruz , hani ben o arada hiç ayrıldık mı şimdi diye düşünmem oda düşünmez. Ama bizim ilişkimiz 3 yıllık belki bununda etkisi vardır , belki uzun zamandır birbirimizi baya iyi tanımamızdır buna sebep , belki birbirimize iyice alışmamızdır belkide asla birimizin ayrılmıcağından dierinin emin olmasıdr...

Bizler sizin ilişkinizin içini bilemediğimiz için bu soruya her kafadan başka ses çıkar ama bence sonuç olarak kimse bilemez ... Dilerim ayrılmazsınız canım ve aranız düzelir...

:nazar:
bizim cok yeni ve ilk defa böle bişe oldugu için tahmin edemıyorum oyuzden şimdi ararsam ilişkinin resmen seyri değişcek

bizim cok yeni ve ilk defa böle bişe oldugu için tahmin edemıyorum oyuzden şimdi ararsam ilişkinin resmen seyri değişcek

Hımm o zaman dediğin gibi haklısın , resmen değişir , şöyle söyleyim kendinde en ufacık bir suç görüyorsan ara ve sadece bu konuda suçlu olduğunu söyle onun haricinde onu suçlu bulduğun konuda tavrını değiştirme , bakalım oda suçunu senin gibi kabul edebilecek mi ... Eğer ederse barışır anlaşır devam edersiniz zaten ama etmezsede , yol yakınken onu tanımış olursun ve biter belkide , hakkınızda hayırlısı olsun canım...​

Ben de arama diyenlerdenim.
Bu dünyada çok az istisnası olan evrensel bir gerçek var.
"Kaçan kovalanır":10: :4:
Sen restini çekmişsin, geri adım atarsan kaldığın yerden devam edeceksin, onun havası da cabası...
Ki sen de anladığım kadarıyla bu şekilde düşünüyorsun.
Geri adım atma.
Seviyorsa her türlü arar. Sevmiyorsa da yolu açık olsun.:10:

tekrardan mrb kızlar ben bugun dayanamadım msj attım ne yapmaya çalışıyosun bu susmana hangi anlamlar yüklemelıyım vs die ve 2 saat oldu ona bile cvp vermedi yok ya artık şundan eminimki adam beni silmiş belli :(

kızlar nolur bişe söleyin artık kaç gündür resmen yemek yiyemiyorum ya neden bu kadar taktım onuda anlamıyorum napmaya çalışıyo onuda anlamıyorum :((((:2:

zaten seven insan arar o kadar adım atmışım ama aramıyo buda demek oluyor kı beni sevmiyor bu kadar basit:(

canım sen kendini tut atma mesaj atmışsın bir msj ama
bundan sonra asla atma!
üzülen sen olursun bırak aramak isteyen insan arar
seni çok iyi anlıyorum.
ben sevgilimden yaklaşık 4 ay oldu ayrı olalı araya tekrar barışma gibi çabalar girdi olmadı.
neyse sonra duydumki babası kalp krizi geçirip vefat etmiş..
bana kuzeni söylüyor bunları.işta sana ihtiyacı var ancak sen destek olursun ona
bende tamam dedim elimden ne geliyorsa yapmaya hazırım
ölüm bu sonuçta diye başınız sağolsun diyip onlardan haber bekledim..
kaç tane mail attım hem kuzenine hem ona ama ne oldu attığımla kaldım..
böyle bir durumda insan ne olursa destek ister sevdiğinden daha
babasının haberini duymadan bana sebebim diyorduher şeyin sebebisin diyordu..
ama ne oldu sözde kaldı bugün nerdeyse 20 gün oluyor.
maillerime bir cevap bile gelmedi
amacım özel ilgi falan değildi sadece yanında olmak istedim
kuzenide öyle yazınca bana bir tuhaf oldum..cepten msne girip 5 dk bile cevap verebilirlerdi..
vermesinlerde zaten.Artık beklemiyorum restide çektim kendileri bilir..
ve lütfen sende arama ararsan daha çok kaçıcak senden
buna bizzet ben şahit oldum hep aramadığım zaman kendini toplayınca
beyfendi aramak istediği zaman aradı..ama artık arasa bile tren geçti artık umrumda bile değil..

Son düzenleme:
bidaha zaten kesinlikle aramam çünkü yapacagımı yaptım ve adımı yaptım artık ona kalmış bundan sorada umrumda değil açıkcası keşke dememek için attım o msjıda kendımı rahat hıssetmek için ama cvp bıle vermedı kendi bilir kimsenin peşinde koşamıcam artık yaşım olmuş 26 küçük çocuk degılımkı aglayıp sızlanayım ona benimde bir gururum var

doğal olan tekiyi vermişsin..
o sana bağırma hakkını nerden buluyor ? sende normal olarak tepkini koymussun.
sanki sen bir hata yapmıssın da sana karşı sitemlerde aramamaklar falan.
eğer ararsan "bana bağırabilirsin bu senin hakkın bir daha sana böyle bir tepki vermiycem" demiş olursun.
neden bu kendini ezdirme düşüncesi.
umarım böyle bir düşünceyi faaliyete geçirmezsin.
üzülmen bile mantıksız.
bi ilişki mutlu olmak için birlikte bir şeyler paylaşmak için yaşanır.
moralin bozukken sinirini benden çıkar diye değil.
eğer mutlu olunamıyorsa o ilişki zaten biter.takıntı haline getirmeye .arabesk düşüncelere hiç gerek yok.
face de şarkı paylaşmıs.
sakın sen de ona karşılık bir şey yapma.
seni seven insan seni ezmez!korur!

Back
X