• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dünden beri içim içimi kemiriyor. Ne yapmalıyım?

birkimsecik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2020
392
299
53
34
Arkadaşlar Merhaba,

Yolunda giden ya da gittiğini sandığım güzel bir ilişkim var. Dün gördüğümden sonra düşünmeye başladım. Şöyle ki erkek arkadaşımın benden önce hayatında olan kişi ile ortak evcil hayvanları varmış. Bunlar ayrılınca hayvan kızda kalmış. Ve dün erkek arkadaşım telefonundan bir şey gösteriyordu bana bende tepesindeydim albümün içinde ekran görüntüsü alınmış bir fotoğraf gördüm. Kız hayvanın fotoğrafını hikaye olarak paylaşmış sosyal medyadan. Bizimki de ekran görüntüsü almış. O kadar büyük hayal kırıklığına uğradım ki.. Ama çaktırmadım. Tabi görmüş olabileceğimi tahmin etti çünkü beklemediği bir anda onun telefonunun ekranına bakıyordum biraz panikledi akşam boyunca şebeklikler yaptı. Sabah işe diye çıktım bir sorun mu var diye yazdı. Hiçte çaktırmamıştım nerdeyse. Suçlu ya suçlu olduğunu bildiği için sorguluyor. Hiç sorun yokmuş gibi davranıyorum ama içim içimi kemiriyor. Şöyle düşünüyorum, sorsam bu fotoğraf ne diye eski diyecek öyle savunacak kendisini :) gel de delirme. İyi olan tarafım diyor ki hayvanı özlemiştir belki gerçekçi yanımda e o zaman sürekli bu kadının profilinde bu adam? Tamam insan merak eder bakar kabul edilebilir belki ama ya hep bakıyorsa düşüncesi beni büyük hayal kırıklığına uğrattı. Her şey güzel gidiyorken neden beni huzursuz etti ki? Ben şimdi çok çaktırmasam da ister istemez kendimi çekeceğim biliyorum kendimi ve büyük bir kavga ile patlayacağım. Ne yapmalıyım sizce? Dün akşamdan beri ince bir sızı var içimde. Hayal kırıklığı..

Kavgaya gerek yok bence,sizi zayif onu da oldugundan daha guclu gostermekten oteye gitmez kavga etmeniz.
Tavrinizi net bir bicimde belli edin.Hatta eski yasanmisliklarimin profillerinde fink atsam hosuna gidermiydi seklinde eklestirin.Zaten fark edildiginde bu kadar tedirgin olan adam notayi cektiginizde kendisine bir ceki duzen verecektir bence.

Kavgaya gerek yok bence,sizi zayif onu da oldugundan daha guclu gostermekten oteye gitmez kavga etmeniz.
Tavrinizi net bir bicimde belli edin.Hatta eski yasanmisliklarimin profillerinde fink atsam hosuna gidermiydi seklinde eklestirin.Zaten fark edildiginde bu kadar tedirgin olan adam notayi cektiginizde kendisine bir ceki duzen verecektir bence.
Ben sakin konuşamıyorum ki. Elim ayağım titriyor sinirlenince başlıyorum ağlamaya. Ki zaten bir sorun mu var diye sorması "sor soracağını, konuşalım" demesi olarak düşünülebilir mi acaba...

Ben sakin konuşamıyorum ki. Elim ayağım titriyor sinirlenince başlıyorum ağlamaya. Ki zaten bir sorun mu var diye sorması "sor soracağını, konuşalım" demesi olarak düşünülebilir mi acaba...
Dusunulebilir,sonuc olarak otelemekten ziyade acik acik konusmak saglikli bir iliski acisindan daha muhim bence..
İcinizde biriktirip eski defterleri acmak yerinde gununde ve zamaninda anlasmazliklari gidermeniz gerek..
Sakin olamamaniz ise problem..
Ne derler bilirsiniz,Ofke ile kalkan zararla oturur.. :)
Bu nedenle daha sakin ve daha olgun tavirlar gostermeniz yarariniza olur.

Evcil hayvanı özlediği için ekran fotoğrafı aldıysa, ki bence öyledir, bir daha aldığında fotoğrafı kırpmasını, sadece hayvanın olduğu kısmı saklamasını isteyebilirsiniz. Erkekler bazen bizim kadar detaylı düşünmeyebiliyor.

Benim de evcil hayvanım var özlemesini ve fotoğrafını almak istemesini normal karşılıyorum.

İletişim çok önemli. Bu duruma kırıldığınızı net bir şekilde ifade edin bence ki sorunlar büyümeden hallolabilsin. "Eski kız arkadaşının fotoğrafını ekran fotosu almışsın rahatsız oldum sebebini öğrenebilir miyim ? "Bu kadar :) Böyle içinizde biriktirip üzmeyin kendinizi lütfen :)

Dusunulebilir,sonuc olarak otelemekten ziyade acik acik konusmak saglikli bir iliski acisindan daha muhim bence..
İcinizde biriktirip eski defterleri acmak yerinde gununde ve zamaninda anlasmazliklari gidermeniz gerek..
Sakin olamamaniz ise problem..
Ne derler bilirsiniz,Ofke ile kalkan zararla oturur.. :)
Bu nedenle daha sakin ve daha olgun tavirlar gostermeniz yarariniza olur.
Çok haklısınız. Teşekkür ederim değerli fikirleriniz için. Sakin kalmayı deneyeceğim. Dün akşamdan ve sabah sormasından bu yana hala geç kalmamışımdır heralde konuşmak için :ıslık:

Evcil hayvanı özlediği için ekran fotoğrafı aldıysa, ki bence öyledir, bir daha aldığında fotoğrafı kırpmasını, sadece hayvanın olduğu kısmı saklamasını isteyebilirsiniz. Erkekler bazen bizim kadar detaylı düşünmeyebiliyor.

Benim de evcil hayvanım var özlemesini ve fotoğrafını almak istemesini normal karşılıyorum.

İletişim çok önemli. Bu duruma kırıldığınızı net bir şekilde ifade edin bence ki sorunlar büyümeden hallolabilsin. "Eski kız arkadaşının fotoğrafını ekran fotosu almışsın rahatsız oldum sebebini öğrenebilir miyim ? "Bu kadar :) Böyle içinizde biriktirip üzmeyin kendinizi lütfen :)
Evet belki dediğiniz gibi yapmalıyım. Kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum :) 1 saat sonra eve gideceğim ve ister istemez yüzümden belli olacak durum. Dediğiniz şekilde soracağım. Umarım :)
Teşekkür ettim.

Bence büyük bir problem değil. Neden bu konuyu konuşurken ağlayıp kavgaya dönüştüreceksiniz ki? Sakince konuşabilecek esprisi yapılabilecek bir şey. eski sevgililerimizin profillerine hepimiz bakmıyor muyuz bir tek ben mi bakıyorum? 🙄
Bir de ortak hayvan varmış ve hayvanın ekran görüntüsünü almış. Çok masum ve tatlı geldi bana. Saf mıyım 😀

Storylere bakarken sırada kimin storysinin geleceğini bilemiyorum bazen. Onunkilere de bakmış bulunuyorum. Hiç sevmediğim gerizekalı bir arkadaş var, ortak iş yapmıştık, yine yapabiliriz. Arkadaş listemden çıkaramıyorum. Storylerine dediğim gibi bakmış bulunuyorum. Sevgiliniz gerçekten kötü niyetli olmayabilir. Ama iyice süründürüp özür diletmeden barışmayın.

Back
X