Arkadaşlar Merhaba,
Yolunda giden ya da gittiğini sandığım güzel bir ilişkim var. Dün gördüğümden sonra düşünmeye başladım. Şöyle ki erkek arkadaşımın benden önce hayatında olan kişi ile ortak evcil hayvanları varmış. Bunlar ayrılınca hayvan kızda kalmış. Ve dün erkek arkadaşım telefonundan bir şey gösteriyordu bana bende tepesindeydim albümün içinde ekran görüntüsü alınmış bir fotoğraf gördüm. Kız hayvanın fotoğrafını hikaye olarak paylaşmış sosyal medyadan. Bizimki de ekran görüntüsü almış. O kadar büyük hayal kırıklığına uğradım ki.. Ama çaktırmadım. Tabi görmüş olabileceğimi tahmin etti çünkü beklemediği bir anda onun telefonunun ekranına bakıyordum biraz panikledi akşam boyunca şebeklikler yaptı. Sabah işe diye çıktım bir sorun mu var diye yazdı. Hiçte çaktırmamıştım nerdeyse. Suçlu ya suçlu olduğunu bildiği için sorguluyor. Hiç sorun yokmuş gibi davranıyorum ama içim içimi kemiriyor. Şöyle düşünüyorum, sorsam bu fotoğraf ne diye eski diyecek öyle savunacak kendisini :) gel de delirme. İyi olan tarafım diyor ki hayvanı özlemiştir belki gerçekçi yanımda e o zaman sürekli bu kadının profilinde bu adam? Tamam insan merak eder bakar kabul edilebilir belki ama ya hep bakıyorsa düşüncesi beni büyük hayal kırıklığına uğrattı. Her şey güzel gidiyorken neden beni huzursuz etti ki? Ben şimdi çok çaktırmasam da ister istemez kendimi çekeceğim biliyorum kendimi ve büyük bir kavga ile patlayacağım. Ne yapmalıyım sizce? Dün akşamdan beri ince bir sızı var içimde. Hayal kırıklığı..