Dünden beri içim içimi kemiriyor. Ne yapmalıyım?

Arkadaşlar Merhaba,

Yolunda giden ya da gittiğini sandığım güzel bir ilişkim var. Dün gördüğümden sonra düşünmeye başladım. Şöyle ki erkek arkadaşımın benden önce hayatında olan kişi ile ortak evcil hayvanları varmış. Bunlar ayrılınca hayvan kızda kalmış. Ve dün erkek arkadaşım telefonundan bir şey gösteriyordu bana bende tepesindeydim albümün içinde ekran görüntüsü alınmış bir fotoğraf gördüm. Kız hayvanın fotoğrafını hikaye olarak paylaşmış sosyal medyadan. Bizimki de ekran görüntüsü almış. O kadar büyük hayal kırıklığına uğradım ki.. Ama çaktırmadım. Tabi görmüş olabileceğimi tahmin etti çünkü beklemediği bir anda onun telefonunun ekranına bakıyordum biraz panikledi akşam boyunca şebeklikler yaptı. Sabah işe diye çıktım bir sorun mu var diye yazdı. Hiçte çaktırmamıştım nerdeyse. Suçlu ya suçlu olduğunu bildiği için sorguluyor. Hiç sorun yokmuş gibi davranıyorum ama içim içimi kemiriyor. Şöyle düşünüyorum, sorsam bu fotoğraf ne diye eski diyecek öyle savunacak kendisini :) gel de delirme. İyi olan tarafım diyor ki hayvanı özlemiştir belki gerçekçi yanımda e o zaman sürekli bu kadının profilinde bu adam? Tamam insan merak eder bakar kabul edilebilir belki ama ya hep bakıyorsa düşüncesi beni büyük hayal kırıklığına uğrattı. Her şey güzel gidiyorken neden beni huzursuz etti ki? Ben şimdi çok çaktırmasam da ister istemez kendimi çekeceğim biliyorum kendimi ve büyük bir kavga ile patlayacağım. Ne yapmalıyım sizce? Dün akşamdan beri ince bir sızı var içimde. Hayal kırıklığı..
Evcil hayvanlarımdan uzak kaldığım zamanlar ailemden fotoğraf video istiyorum çok özlüyorum çünkü. Hayvanın fotosunu saklaması bundandır diye düşünüyorum. Burada kavga edilecek bir şey göremiyorum sükunetle sorabilirsiniz.zaten kendi söylemedikçe gerçeği bilmenin imkanı yok.içinizdeki şüpheyi de kavga gidermez her şeyi daha kötü hale getirir. İyi düşünüp ilişkinize devam edebilirsiniz sadece

Arkadaşlar Merhaba,

Yolunda giden ya da gittiğini sandığım güzel bir ilişkim var. Dün gördüğümden sonra düşünmeye başladım. Şöyle ki erkek arkadaşımın benden önce hayatında olan kişi ile ortak evcil hayvanları varmış. Bunlar ayrılınca hayvan kızda kalmış. Ve dün erkek arkadaşım telefonundan bir şey gösteriyordu bana bende tepesindeydim albümün içinde ekran görüntüsü alınmış bir fotoğraf gördüm. Kız hayvanın fotoğrafını hikaye olarak paylaşmış sosyal medyadan. Bizimki de ekran görüntüsü almış. O kadar büyük hayal kırıklığına uğradım ki.. Ama çaktırmadım. Tabi görmüş olabileceğimi tahmin etti çünkü beklemediği bir anda onun telefonunun ekranına bakıyordum biraz panikledi akşam boyunca şebeklikler yaptı. Sabah işe diye çıktım bir sorun mu var diye yazdı. Hiçte çaktırmamıştım nerdeyse. Suçlu ya suçlu olduğunu bildiği için sorguluyor. Hiç sorun yokmuş gibi davranıyorum ama içim içimi kemiriyor. Şöyle düşünüyorum, sorsam bu fotoğraf ne diye eski diyecek öyle savunacak kendisini :) gel de delirme. İyi olan tarafım diyor ki hayvanı özlemiştir belki gerçekçi yanımda e o zaman sürekli bu kadının profilinde bu adam? Tamam insan merak eder bakar kabul edilebilir belki ama ya hep bakıyorsa düşüncesi beni büyük hayal kırıklığına uğrattı. Her şey güzel gidiyorken neden beni huzursuz etti ki? Ben şimdi çok çaktırmasam da ister istemez kendimi çekeceğim biliyorum kendimi ve büyük bir kavga ile patlayacağım. Ne yapmalıyım sizce? Dün akşamdan beri ince bir sızı var içimde. Hayal kırıklığı..
Ona soyle

Kabul edilebilir ama ya hep bakıyorsa düşüncesi yok mu.. O bana kendimi kötü hissettiren zaten.
Özlemisdir evcil hayvani.
Hep baksa hayvanin ekran görüntüsünü almazdı bence.
Belkide o hayvan icin bakiyordu profiline, goruncede hemen ekran görüntüsünü aldı ve artik bakmayacaktir.
Benimde kedim var disariya alisverise gideyim hemen ozluyorum, evcil hayvan sevgisi bambaska

Arkadaşlar Merhaba,

Yolunda giden ya da gittiğini sandığım güzel bir ilişkim var. Dün gördüğümden sonra düşünmeye başladım. Şöyle ki erkek arkadaşımın benden önce hayatında olan kişi ile ortak evcil hayvanları varmış. Bunlar ayrılınca hayvan kızda kalmış. Ve dün erkek arkadaşım telefonundan bir şey gösteriyordu bana bende tepesindeydim albümün içinde ekran görüntüsü alınmış bir fotoğraf gördüm. Kız hayvanın fotoğrafını hikaye olarak paylaşmış sosyal medyadan. Bizimki de ekran görüntüsü almış. O kadar büyük hayal kırıklığına uğradım ki.. Ama çaktırmadım. Tabi görmüş olabileceğimi tahmin etti çünkü beklemediği bir anda onun telefonunun ekranına bakıyordum biraz panikledi akşam boyunca şebeklikler yaptı. Sabah işe diye çıktım bir sorun mu var diye yazdı. Hiçte çaktırmamıştım nerdeyse. Suçlu ya suçlu olduğunu bildiği için sorguluyor. Hiç sorun yokmuş gibi davranıyorum ama içim içimi kemiriyor. Şöyle düşünüyorum, sorsam bu fotoğraf ne diye eski diyecek öyle savunacak kendisini :) gel de delirme. İyi olan tarafım diyor ki hayvanı özlemiştir belki gerçekçi yanımda e o zaman sürekli bu kadının profilinde bu adam? Tamam insan merak eder bakar kabul edilebilir belki ama ya hep bakıyorsa düşüncesi beni büyük hayal kırıklığına uğrattı. Her şey güzel gidiyorken neden beni huzursuz etti ki? Ben şimdi çok çaktırmasam da ister istemez kendimi çekeceğim biliyorum kendimi ve büyük bir kavga ile patlayacağım. Ne yapmalıyım sizce? Dün akşamdan beri ince bir sızı var içimde. Hayal kırıklığı.

belki sosyal medyada stalk yapmayi seviyordur :) ben insanlarin profillerine girip bakmayi severim. universite arkadaslarim, cocukluk arkadaslarim vs vs oylesine bakarim. bence cok onemli degil. eger o anlamissa uzuldugunuzu acik acik konusun. ama cok da uzulmeyin bence.

Arkadaşlar Merhaba,

Ortak evcil hayvanları varmış. Ben bakmasında hiÇ bir anormallik görmedim. Bence sakin olun kendinizden emin durun ve mesele yapmayın seviyorsanız. Bu aldatma değil bana göre. Isın içinde duygusal bir bağ var.

Büyütülecek, kavga konusu edecek bir sorun yok bence.
Evcili için bakıyordur belki durumuna. Sonucta sevgiliniz özluyordur miniği. Böyle şeyler için ilişkinizi yıpratmayın

Ben sakin konuşamıyorum ki. Elim ayağım titriyor sinirlenince başlıyorum ağlamaya. Ki zaten bir sorun mu var diye sorması "sor soracağını, konuşalım" demesi olarak düşünülebilir mi acaba...
Çok olmadı galiba bu ilişkiye başlayalı😊

Arkadaşlar Merhaba,

İçinde biriktirme bence. Hayvanın fotoğrafını paylaştığını vahiyle öğrenmedi ya belliki arada bakıyor kızın profile. Geçmişte aklın kaldıysa benimle devam etme ben aklımda şüphe ile devam etmek istemiyorum diye anlat.

Evcil hayvanı eski sevgilisi değilse, elbette görebildiği her yerde ona ulaşmaya çalışır.
Hatta ben yavru için görüştüklerini söyleyeceksiniz dye bekledim, bu bile normal.
Çocuk nasıl bir evlatsa, hayvan da aynı şekilde evlat.

Evcil hayvanı eski sevgilisi değilse, elbette görebildiği her yerde ona ulaşmaya çalışır.
Hatta ben yavru için görüştüklerini söyleyeceksiniz dye bekledim, bu bile normal.
Çocuk nasıl bir evlatsa, hayvan da aynı şekilde evlat.
Bir tarafım iyi niyetle, hoşgörüyle karşılıyor tabi ki. Bende hayvan canlısı biriyim, empati de yapabiliyorum fakat sürekli bakıyor olması beni rahatsız eden. Ve bunu saklıyor olması.

İçinde biriktirme bence. Hayvanın fotoğrafını paylaştığını vahiyle öğrenmedi ya belliki arada bakıyor kızın profile. Geçmişte aklın kaldıysa benimle devam etme ben aklımda şüphe ile devam etmek istemiyorum diye anlat.
Evet içimde tutamadım. Dün konuştum. Konuşmamızda çok tatmin etmedi beni. Durumdan rahatsızlığımı dile getirdim. Umarım bundan sonra dikkat eder.. Ne diyelim.

Büyütülecek, kavga konusu edecek bir sorun yok bence.
Evcili için bakıyordur belki durumuna. Sonucta sevgiliniz özluyordur miniği. Böyle şeyler için ilişkinizi yıpratmayın
Benimde genel tavrım yapıcıdır. Toksik bir ilişki değil ki bizim ilişkimiz. Gerek yok böyle gerginliklere. Ama haberim olsun isterim. Hakkım değil mi yanlış mı düşünüyorum.. Bilemiyorum. 2 gündür huzursuzum.

Ortak evcil hayvanları varmış. Ben bakmasında hiÇ bir anormallik görmedim. Bence sakin olun kendinizden emin durun ve mesele yapmayın seviyorsanız. Bu aldatma değil bana göre. Isın içinde duygusal bir bağ var.
Dün konuştum kendisiyle. Yalan söyledi :) Bakmıyorum eski onlar dedi göstermeye çalıştı. Adım gibi biliyorum ki yeni. Çokta oralı olmadım zaten bakmadım göstermeye çalıştıklarına. Uyarıda bulundum. Umarım bundan sonra daha dikkat eder hal tavırlarına. Teşekkür ederim yorumunuz için..

belki sosyal medyada stalk yapmayi seviyordur :) ben insanlarin profillerine girip bakmayi severim. universite arkadaslarim, cocukluk arkadaslarim vs vs oylesine bakarim. bence cok onemli degil. eger o anlamissa uzuldugunuzu acik acik konusun. ama cok da uzulmeyin bence.
Konuştum arkadaşım. Konuşmanın neticesinde bir kez daha hayal kırıklığına uğradım çünkü yalan söyledi. Uyarı yaptım. Bakalım ne olacak..

Insan evcil hayvan besleyince onu evladi gibi goruyor. Nasil desem ailenin ferdi oluyor o, bir hayvan gozu ile bakilmiyor.
Bir kopegim vardi yillar once. Hala ozlerim resimlerine bakarim. Bizim icin ozeldi o, siradan bir kopek degildi.
Tabi ki onu da anlamaya çalışıyorum bende hayvan canlısı biriyim, bahçede ki köpeğimiz öldü hala aklımda, özlüyorum. Özleyebilir, ona lafım yok ama bakmıyorum diye inkar etmesin dürüst olsun, haberim olsun. Direk yargısız infaz yapmamak adına konuştum, içimde büyütmedim. Tatmin oldum mu olmadım.

Özlemisdir evcil hayvani.
Hep baksa hayvanin ekran görüntüsünü almazdı bence.
Belkide o hayvan icin bakiyordu profiline, goruncede hemen ekran görüntüsünü aldı ve artik bakmayacaktir.
Benimde kedim var disariya alisverise gideyim hemen ozluyorum, evcil hayvan sevgisi bambaska
Sizin gibi iyi niyetli düşünmeye çalışıyorum :) Teşekkür ederim herkes yapıcı yorumlar yapmış.

Back
X