Teşekkür ederim. Bende sizin gibi iyi niyetli düşünüyorum aslında genel olarak. Benim için, ilişkimiz için yaptıklarını düşününce insan bu kadar da oynayamaz, sahiden aklı diğer tarafta kaldıysa ilişkimiz adına bunları yapamaz diyorum. Böyle düşünüyorum ama bir tarafımda diyor ki "ya böyle bir durumdan hoşlanıyorsa, ya ikili oynamayı seviyorsa. Yok mu böyle insanlar var.." bu düşüncelerde bir tarafımı kemiriyor. Ben güzel giden ilişkimizde iyi tarafa tutunmaya çalışıyorum ama aptal, sineye çeken bir kadın durumuna da düşmek istemiyorum. Bilmiyorum aklım çok karışık. Ne mutlu, ne güzel ilişkimiz var insan ne ister ki, neyden tatmin olmaz. Kavgacı, tripli, anlayışsız bir insanda değilim. O da bende ilişkimizde çok fedakarız bunlar çöpe atılabilecek şeyler değil. İnsan kıyamaz heralde değil mi? Kimseyle de paylaşmıyorum şuan ki durumu, gerek yok. İlişkimizin itibarı zedelenmesin. Ne arkadaşıma ne ablama anlatamıyorum. Size anlatıyorum. Teşekkür ederim. Rahatlıyorum yazdıklarınızı okudukça. Herkese teşekkür ederim.