Dünden beri içim içimi kemiriyor. Ne yapmalıyım?

Dün konuştum kendisiyle. Yalan söyledi :) Bakmıyorum eski onlar dedi göstermeye çalıştı. Adım gibi biliyorum ki yeni. Çokta oralı olmadım zaten bakmadım göstermeye çalıştıklarına. Uyarıda bulundum. Umarım bundan sonra daha dikkat eder hal tavırlarına. Teşekkür ederim yorumunuz için..

Böyle saçma bir sebepten ilişkinin bitmesini istemediği için o anı kurtarmalık yalan söylemiş olabilir. Anlaşılabilir bir durum bence. Ilişkinizi yıpratmayın bence böyle böyle.

Teşekkür ederim. Bende sizin gibi iyi niyetli düşünüyorum aslında genel olarak. Benim için, ilişkimiz için yaptıklarını düşününce insan bu kadar da oynayamaz, sahiden aklı diğer tarafta kaldıysa ilişkimiz adına bunları yapamaz diyorum. Böyle düşünüyorum ama bir tarafımda diyor ki "ya böyle bir durumdan hoşlanıyorsa, ya ikili oynamayı seviyorsa. Yok mu böyle insanlar var.." bu düşüncelerde bir tarafımı kemiriyor. Ben güzel giden ilişkimizde iyi tarafa tutunmaya çalışıyorum ama aptal, sineye çeken bir kadın durumuna da düşmek istemiyorum. Bilmiyorum aklım çok karışık. Ne mutlu, ne güzel ilişkimiz var insan ne ister ki, neyden tatmin olmaz. Kavgacı, tripli, anlayışsız bir insanda değilim. O da bende ilişkimizde çok fedakarız bunlar çöpe atılabilecek şeyler değil. İnsan kıyamaz heralde değil mi? Kimseyle de paylaşmıyorum şuan ki durumu, gerek yok. İlişkimizin itibarı zedelenmesin. Ne arkadaşıma ne ablama anlatamıyorum. Size anlatıyorum. Teşekkür ederim. Rahatlıyorum yazdıklarınızı okudukça. Herkese teşekkür ederim.
Eger gercekten sizi seviyorsa, sizi kaybetmeyi goze alamaz, aldatmaya cesaret edemez. Eger o karakterde biri ise de aldatacak insani urganla da baglasaniz yine aldatir. Kuruntulari bir kenara birakin ve su guzel anlarin keyfini cikarin. Aldatirsa da bitirirsiniz, bunun simdiden tasasini cekmeyin. Kendinize guvenin. Unutmayin neyden korkarsaniz basiniza o gelirmis. Korkmadan yasayin.
Sevgi emek demekmis bunu anladim. Bir seye emek veren ondan vazgecemiyor.
Onu tum kadinlardan da koruyamazsiniz. Dunyada o kadar cok kadin var ki. Ayni sekilde dunyada bir suru de erkek var. Ama ikiniz birbirinizi secmissiniz o kadar insan arasindan. Su guzel gunleri kendinize zehir etmeyin, keyfini cikarin.

Eger gercekten sizi seviyorsa, sizi kaybetmeyi goze alamaz, aldatmaya cesaret edemez. Eger o karakterde biri ise de aldatacak insani urganla da baglasaniz yine aldatir. Kuruntulari bir kenara birakin ve su guzel anlarin keyfini cikarin. Aldatirsa da bitirirsiniz, bunun simdiden tasasini cekmeyin. Kendinize guvenin. Unutmayin neyden korkarsaniz basiniza o gelirmis. Korkmadan yasayin.
Sevgi emek demekmis bunu anladim. Bir seye emek veren ondan vazgecemiyor.
Onu tum kadinlardan da koruyamazsiniz. Dunyada o kadar cok kadin var ki. Ayni sekilde dunyada bir suru de erkek var. Ama ikiniz birbirinizi secmissiniz o kadar insan arasindan. Su guzel gunleri kendinize zehir etmeyin, keyfini cikarin.
Çok teşekkür ederim. Dediğiniz gibi yapacağım. Olacak olanın önüne geçemem, akışına bırakacağım :) Çok teşekkürler tekrar. Sağlıkla, sevgiyle kalın. :KK200:

ne var ki bunda? hayvan sahibi insanlar özlüyorlar.
ben benim tüylü bamyamı teyzemden sahiplendim.
arada foto video atın özlüyoruz deyip duruyor.
biz de gönderiyoruz.

Bende bu sosyal medyaya bu kadar takık olunmasını anlamıyorum. Eşimin sosyal medyasında kim var, kimle konuşuyor, kime beğeni attı, kimin storysini izledi bir kere bakmadım.
Orası onun özel alanı. Arkadaşlarıyla, akrabalarıyla konuşuyor.
Telefonunu gizlemediği, gelen aramalara no’ya basmadığı sürece istediğini yapsın.
ola ki eski sevgilisini merak etti. Baktıysa nolcak. Adam benimle. İnsanlarla evlenince özgürlüklerini de satın almıyoruz.

sonuçta kızın fotoğrafını almamış ki ne bu hiddet bu celal :-)
bence bu tarz durumlarda biraz düz mantık bakmakta fayda var eğer hala kızı seviyor olsaydı zaten "eski" olmazdı. evcil hayvanınız olmadığı için bilmiyorsunuz belki de ama evlat gibi oluyor ve gerçekten özleniyor. evcil hayvanları için iletişimde kalan eski bir çift var çevremde. sadece evcil hayvanları hakkında fotoğraflaşıp bilgi ediniyorlar onun dışında bir görüşme konuşmaları yok.

Back
X