Düne kadar çocuğu aklına gelmeyen adam ne yapmaya çalışıyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yerinizde olsam çocuğa gizli kamera yada ses kayit cihazi falan takar öyle verirdim. İçiniz rahatlar en azından.

Siz çok kızgınsınız.
Adam da samimiyetle istemiyor belli ki.
Ancak bunlara odaklanmayın.
2 yaşa yakın bir kızım var. Sosyal bir çocuk. Ancak bir süredir bana o kadar düşkünleşti ki, her zaman gördüğü kişiler bile onu sevdiklerinde yanlarına gitmek yerine bana koala gibi tutunuyor. Yada babasının yanına ben gelsem bile kurtulur gibi koşup gelir. Biraz yaşları gereği davranışları...

Bir de sürekli olarak görmediği bir insan.
Haliyle yabancılaması da olası.
Ancak görüşmüş olması da çok önemli bir durum.

Ne kadar çocuktan menfaatlenecek deseniz de çocuğunuzun haftada 1 kez de olsa babasını görmeye ihtiyacı var.

Yaşı büyüdükçe ihtiyacı artacak bunu göz ardı etmeyin.

Siz de baban şöyleydi böyleydi demeden süreci en sağlıklı şekilde yürütürsünüz inanıyorum ki.

Pekı sen ne hıssedıyorsun ... Böyle babası olacagına olmaması daha iyi diyor musun senın eskı elinde çocuğu görmek ıstıyor mu sorumluluklarını yerıne getırıyor mu benımkı 1 kurusun hesabını yapıyor aılemde yaşlılar hasta annem o öldükten sonra naparım dıye kaygısı başladı şimdiden maasım bakıcı parasına yetmez.. Eştende maddı destek olmayınca sadece şımarıklık olunca üzülüyorum gercı Allah büyük bu adamla evlendıgıme çok pişman oluyorum zamanı gerı alabilsem
Zaten ilgisiz bi baba oldugu için boşanmak benm için daha kolay oldu.
Birbirlerini çok sevselerdi vicdan yapardım.
1 kuruşun hesabını oda yapıyor ama şimdi sahip çıkmaya başladı anlamadım ne dolaplar ceviriyor. 2. Eşinden çocuguda var. Gidince göreceğim mevzu neymiş

belki çocuğun psikolojisinin bozulduğu yönünde doktor raporu alırsanız alamaz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X