başlıgı gorur gormez neden devam etmediginizi soracaktım ben de.neden dünki konundan devam etmedin
başlıgı gorur gormez neden devam etmediginizi soracaktım ben de.
bu arada sinema bileti almış da sizin su an soguklugunuzun nedeni gecmiste affetiginiz nedenden oturu mu?
yoksa sosyal medya kullanımı mı? ki orada kadınlarla yazıstıgına dair net bir bilginiz de yoktu okudugum kadarıyla.
şimdide diğer konusundan devam ediyor..
ordan bakınca korkunçmu görünüyorum
yokk diğer konudan devam etmedin deyince korkuttun o da ordan devam ediyor
şimdide diğer konusundan devam ediyor..
geyiğe dönmeden gidelim.ama öyle bir yerden devam etsin hangisini okicaz.herkes bi tarftan yorum yapıyor.haklı değilmiyim
Arkadaslar gerzek degilim forumda yeniyim ve alinti yapmayi bilmeeigim icin yeni konu actim diger konumdada eskii bi yanita cvp verdim ya ben burayi uye olmadan takip ederken birbirine samimi yanitlar veren insanlar gormusrum ne ara bukadar acimasiz kati elestiri ve cvblar veren insanlar olduk anlamadim bir reselli bi ufak bi duygu almak icin size yeni konu aciyorum ve aldigim cvba bak oraya yaziyo buraya ya,iyo bilmem ne yahu sitede uyeyiz diye insanlari kirmanin bi anlami varmi basin donduyse okuma cvb yazma yada takip edemiyosan lutfen gercek bi fikri olan dogru durust bi cvb versin haricinde litfen onu yaptin bunu ettin istemiyorum tskler
Eski konunuzun devamı olduğu için aynı içerikli 2. Konuyu açmak yasak ,arkadaşlara gelince konumun devamı diyince şaşırmışlar eski konunuzu herkes okuyacak diye birşey yok ayrıca konuma cevap yazma,yada okuma deme gibi bir söz söylemeye ne sizin nede biZim söz söylene hakkımız yok isteyen istediği cevabı yazar burası bütün kadınlara ait bir site o yüzden benim konum yada senin konun gibi bir olay yok.Arkadaslar gerzek degilim forumda yeniyim ve alinti yapmayi bilmeeigim icin yeni konu actim diger konumdada eskii bi yanita cvp verdim ya ben burayi uye olmadan takip ederken birbirine samimi yanitlar veren insanlar gormusrum ne ara bukadar acimasiz kati elestiri ve cvblar veren insanlar olduk anlamadim bir reselli bi ufak bi duygu almak icin size yeni konu aciyorum ve aldigim cvba bak oraya yaziyo buraya ya,iyo bilmem ne yahu sitede uyeyiz diye insanlari kirmanin bi anlami varmi basin donduyse okuma cvb yazma yada takip edemiyosan lutfen gercek bi fikri olan dogru durust bi cvb versin haricinde litfen onu yaptin bunu ettin istemiyorum tskler
ciddiyet lütfen.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?