• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dunki konumun devami yardim kizlaaarr

niSamuh

Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2014
24
1
6
35
Düzce
Arkadaslar dun ewe geldi face sifresini verdi bana ve dediki ister ac ister kapa benim senden baska kimsemde yok sakli biside yaptigim uok aksam erken ewe geliyorum vs.. sensiz yasauamam sadece onemsizdi buyuzden solememistim..sonra sinema bileti alnis cocuklari birakip gittikama ben hala bozuk atiyorum uzatmaliniyim sizce

neden dünki konundan devam etmedin
başlıgı gorur gormez neden devam etmediginizi soracaktım ben de.

bu arada sinema bileti almış da sizin su an soguklugunuzun nedeni gecmiste affetiginiz nedenden oturu mu?
yoksa sosyal medya kullanımı mı? ki orada kadınlarla yazıstıgına dair net bir bilginiz de yoktu okudugum kadarıyla.

başlıgı gorur gormez neden devam etmediginizi soracaktım ben de.

bu arada sinema bileti almış da sizin su an soguklugunuzun nedeni gecmiste affetiginiz nedenden oturu mu?
yoksa sosyal medya kullanımı mı? ki orada kadınlarla yazıstıgına dair net bir bilginiz de yoktu okudugum kadarıyla.

şimdide diğer konusundan devam ediyor..:51::51:

:52: yokk diğer konudan devam etmedin deyince korkuttun o da ordan devam ediyor :1::10:

geyiğe dönmeden gidelim.ama öyle bir yerden devam etsin hangisini okicaz.herkes bi tarftan yorum yapıyor.haklı değilmiyim:21:

şimdide diğer konusundan devam ediyor..:51::51:

aynılarını yazdı oradan devam etme kararı aldı sanmıstım,
ama burayla alakasız eski yorumlara yanıt veriyormus.:53: ekleme vs yok. ilginc.

neyse, konu sahibi affetmissin ama yuregin aynı degil belli ki. esinde de degisme duzelme pismanlık olmamıs sanırım.
işin zor, suphenin seni rahatsız ettigi kesin. ne diyebilirim ki. kolay gelsin sana...

Arkadaslar gerzek degilim forumda yeniyim ve alinti yapmayi bilmeeigim icin yeni konu actim diger konumdada eskii bi yanita cvp verdim ya ben burayi uye olmadan takip ederken birbirine samimi yanitlar veren insanlar gormusrum ne ara bukadar acimasiz kati elestiri ve cvblar veren insanlar olduk anlamadim bir reselli bi ufak bi duygu almak icin size yeni konu aciyorum ve aldigim cvba bak oraya yaziyo buraya ya,iyo bilmem ne yahu sitede uyeyiz diye insanlari kirmanin bi anlami varmi basin donduyse okuma cvb yazma yada takip edemiyosan lutfen gercek bi fikri olan dogru durust bi cvb versin haricinde litfen onu yaptin bunu ettin istemiyorum tskler

Arkadaslar gerzek degilim forumda yeniyim ve alinti yapmayi bilmeeigim icin yeni konu actim diger konumdada eskii bi yanita cvp verdim ya ben burayi uye olmadan takip ederken birbirine samimi yanitlar veren insanlar gormusrum ne ara bukadar acimasiz kati elestiri ve cvblar veren insanlar olduk anlamadim bir reselli bi ufak bi duygu almak icin size yeni konu aciyorum ve aldigim cvba bak oraya yaziyo buraya ya,iyo bilmem ne yahu sitede uyeyiz diye insanlari kirmanin bi anlami varmi basin donduyse okuma cvb yazma yada takip edemiyosan lutfen gercek bi fikri olan dogru durust bi cvb versin haricinde litfen onu yaptin bunu ettin istemiyorum tskler

Bir kimse sana gerzek dememis. Iki burda tomarla insan ve konu var hangisi hangisiydi ne bilelim. Uc alintiyla yeni konu acmanin ne alakasi var.

Yeni konu acman sana zarar. Actim baktim dunkinin devami yazior. Bu ne ya dedim kapatiyordum az daha. Dunki konunu okumadigim icin. Ayrica burda her daim hem sert cevaplar hwm yumusak cvplar oldu. Ben hic hep birbirini pofpoflayanlar gormedim...

Ben cikipta biri bana gerzek dedi demedim ama oraya oraya yaziyo denilince insan bi durup acaba ben gerzekmiyim diyo yani konumu kapatman onemli degil elindeki yetkiyi ay con sanslisin bak kapatmadim anlaminda konusmanda sacma kapatabilursin yani :) ve son bisey pofpoflanmak isteseydim klube giderdim ben dogru durst yorumlar istedim herkes gibi .

Eski konunuzun devamı olduğu için aynı içerikli 2. Konuyu açmak yasak ,arkadaşlara gelince konumun devamı diyince şaşırmışlar eski konunuzu herkes okuyacak diye birşey yok ayrıca konuma cevap yazma,yada okuma deme gibi bir söz söylemeye ne sizin nede biZim söz söylene hakkımız yok isteyen istediği cevabı yazar burası bütün kadınlara ait bir site o yüzden benim konum yada senin konun gibi bir olay yok.

Valla gülüm buranın kurallari net. Konun varken yenisini acamazsin. Hemde göze soka soka dunkinin devami die...

Back
X