- 26 Kasım 2012
- 6.157
- 2.858
- 198
- Konu Sahibi Surekli_Karisik
Hanımlar merhaba,
Dün buraya konu açmıştım, maddi sıkıntılardan ötürü birlikte oturmak isteyen eşimin fedakar ailesi, bunu reddettiğim için bana kırılmıştı. Samimiydik, iyiydik ama ben aynı evi istemeyince şimdi araya soğukluk girdi. Her gün bir araya mecburen geliyoruz çünkü oğlum var ve torunlarını görmek istiyorlar. Ama ortam gergin ya sıkılıyorum.
Esas mesele eşim benimle konuşmuyor, sadece çocuk ya da evle ilgili bir şey olursa, yani zoraki.
Oturduğumuz ev KP-KVnin. Dün de anlattım, size ev verdik, fedakarlık yaptık dedikleri ev.
Şimdi, evi başıma kalkıyorlar, bana soğuk davranıyorlar, eşim zaten konuşmuyor. Ben neden bekleyeyim bu evde ? Fakat sanırım birlikte oturma konusu kapanmıştır. KV tamam, dedi ama küstü işte. Daha sonra nasıl yapılır edilir konuşulmadı.
Eşim bugün bana "demek ki yarın öbür gün ailemin bana ihtiyacı olsa, ben yanlarında olamayacağım." dedi. Halbuki ne zaman hastalansa baktım, gittim, tek kaldığında evinde kaldık, o bizde kaldı.
Ben pazartesi evime dönmek istiyorum. Böyle yakın ve onların evinde olmuyor. Eş deseniz zaten konuşmuyor, ha bağırıp çağırmıyor, kavga gürültü, kötü söz yok ama sohbet de yok. Çok mu basit bir sebep bu gitmek için ? En ufak bir şeyde bırakıp gitmiş mi olurum ?
Bence çok basit :/
Konusmuyor sa konusmasin siz relaks davranin her zaman ki gibi olun geçecektir
Şimdi gidersen hakliyken haksız duruma dusersin pişman olacagin şeyler yapma sakin sessiz olacakları bekle