Dünkü konumun devamı

Vander

Guru
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2018
8.285
22.014
348

Dünkü konum buydu.Bugün de konuştuk ben o kadınla goruşmek istemedıgımı söylememe ragmen kendisi ısrarla goruşmemi istiyor ama görüşünce mutsuz oluyorum.

Dedim ki sen görüş ama ben asla görüşmek istemiyorum dedim.Sen çocuksun dedı bu kararın çocukça dedi

Ama önemli olan kendi kararlarımı verebilemem değil mi ? mutlu olmak istiyorum.

Çok mu abartıyorum?

valla ben de anlamadım. yakın kız arkadaşı ile sizi tanıştırmak mı istiyor noluyor?

Haksız falan değilsin gayet haklısın önce bunu belirteyim. Elin kızının doğumgünü için sana 300-500 masraf yaptırıp ayağına mi çağıracak. Pesssss. En nefret ettigim erkek modeli. Net. Erkek dediğin biraz ağır oturaklı olur.

Kızı kıskandırmak için sizi kullanıyor.

Bu ne öfke ?
Pardon da yazdığınızı bir okur musunuz ? Ne dediğiniz belli değil.
Burada ki üyelere çemkirdiğiniz gibi adama da çemkiriyorsanız zaten ilişkiniz yola gelmez.
Madem soru kabul edemeyecek haldesiniz o halde konu açmayın. Sizi kibliyorum. Çok kabasınız .
Ha bir de not: hayatınızda size yanlış davrananlara veremediğiniz tepkiyi , burada ki suçsuz hatunlara vermeyin olur mu ?

Ben suçsuz kimseye vermıyorum siz bilirsiniz dusuncemı paylasıyorum ki gunluk hayatımdada baya tepki verıyorum

İlişkinizin bitme sebebi sizin mutsuzluk hastalığınız olabilir, önceki konulardan hatırladığım kadarıyla.

Böyle birinin size, sizin de ona ihtiyacınız yok.
Ayrı dünyaların insanısınız.
Boşa uğraşmayın.

Keskin sirke küpüne zarar bacım.
Bu ne şiddet bu ne celal otur bir soluklan hele.
Buralara dertlenip konu açtığına göre belli ki seviyorsun.
Madem o kadar tanıştırmak istiyor tanış bakalım işin ucunda ölüm mü var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…