Dünkü olayın devamı

Şu eski sevgililer konusu bile bu kadar irite edici değil ya bunu bile bile 7 ay ilişki mi yaşadınız?
O kadar yorum yaptım, hakkımı helal etmiyorum 😂
Benim anlattığım anlatmadığım yüzde biri falan. Gece hayatı açısından diyorsanız evet biliyordum dinlediği şarkıcıları da biliyordum burada kötü bir şey göremedim. Sadece bu ikisi değildi ayrıca.

Yani en başından bu adamla sevgili olmanız sizin hatanızmış zaten. Aklında birisi olduğu da attığı gönderiyi silmemesinsen belliymiş, bazı şeyleri açıkça belliyken sadece karşıdaki söylediği zaman anlayan insanlara anlam veremiyorum

İnsan içinde olduğu şeyi dışarıdan görünce kendine hayret ediyor.
Evet maalesef insanın gözüne sanki perde iniyor. Kendini tanıyamıyorsun. Ben sizin ayrılmanıza çok sevindim umarım çok daha iyi insanlar çıkar karşınıza

Benim anlattığım anlatmadığım yüzde biri falan. Gece hayatı açısından diyorsanız evet biliyordum dinlediği şarkıcıları da biliyordum burada kötü bir şey göremedim. Sadece bu ikisi değildi ayrıca.
Bize bu yüzde biri kadarı kâfi geldi.
Ama şimdi konu başka bir yere evrildi. Bence basit bir nedenden ayrılmışsınız. Keşke bu kadar büyütmeseydiniz o instagramlı konuyu.

Çok önceden biriyle görüşmüştüm bir tanıdık aracılığıyla. :KK53: İlk buluşmalarımızdan birinde arabada sana en sevdiğim şarkıyı açayım demişti. Bir anda gümbür gümbür Bas gaza aşkım denilen şaheser çalmaya başlayınca neye uğradığımı şaşırmıştım. :D
Başta şaka yapıyor sandım. Yapmıyormuş, spotifyda tekrarlar listesindeydi, düşünün. Kapat şunu dedim, yooo kapatmam dedi, bitene kadar dinletti. KudrAlobar KudrAlobar bak bu da ilkeli bir erkek. :D Zevklerine sahip çıktı. Eh tabi sonraki görüşme olmadı. :D

Bize bu yüzde biri kadarı kâfi geldi.
Ama şimdi konu başka bir yere evrildi. Bence basit bir nedenden ayrılmışsınız. Keşke bu kadar büyütmeseydiniz o instagramlı konuyu.
Olan oldu biten bitti diye kendimi alıştırmaya başladım. Bir kapı kapanır diğer kapı açılır.

Çok önceden biriyle görüşmüştüm bir tanıdık aracılığıyla. :KK53: İlk buluşmalarımızdan birinde arabada sana en sevdiğim şarkıyı açayım demişti. Bir anda gümbür gümbür Bas gaza aşkım denilen şaheser çalmaya başlayınca neye uğradığımı şaşırmıştım. :KK70:
Başta şaka yapıyor sandım. Yapmıyormuş, spotifyda tekrarlar listesindeydi, düşünün. Kapat şunu dedim, yooo kapatmam dedi, bitene kadar dinletti. KudrAlobar KudrAlobar bak bu da ilkeli bir erkek. :KK70: Zevklerine sahip çıktı. Eh tabi sonraki görüşme olmadı. :KK70:
İlkelerini seveyim ben onların 😂

Ya konuya yazdığı şarkının çok üstünde durmadım güncel pop müziğe hakim değilim diye ben bilmiyorumdur dedim. Gözümde canlanan gitar çalan şarkı söyleyen cool bi herifti. Meğersem abimiz pavyon gülüymüş 😂

Bana İsmail YK dinleyen bir adamı savundurdunuz. Mutlu musunuz? 🙄

Bir de Engin.Can'dan:

"Gelene Roma′yı, gidene kınayı
Sana Ankara'yı yakarım
Seçtin parayı, açtın arayı
Başkasına abayı yakarım" ı dinle.

İs.mail YK dinleyen adamı yine savunursun. 😂😂

İlkelerini seveyim ben onların 😂

Ya konuya yazdığı şarkının çok üstünde durmadım güncel pop müziğe hakim değilim diye ben bilmiyorumdur dedim. Gözümde canlanan gitar çalan şarkı söyleyen cool bi herifti. Meğersem abimiz pavyon gülüymüş 😂
Ya ama şok olmuştum. Baslı falan Bas gaza dinletti bana ya, pencereleri de açtı. Çok utanmıştım. :KK53:
Olacak iş değildi ya, ne biçim ateşlerden kurtulmuşum. :KK52:
"Gelene Roma′yı, gidene kınayı" şeklinde şarkı paylaşan dinleyen biriyle ortak bir geleceğim olamazdı şahsen.

Ya ama şok olmuştum. Baslı falan Bas gaza dinletti bana ya, pencereleri de açtı. Çok utanmıştım. :KK53:
Olacak iş değildi ya, ne biçim ateşlerden kurtulmuşum. :KK52:
"Gelene Roma′yı, gidene kınayı" şeklinde şarkı paylaşan dinleyen biriyle ortak bir geleceğim olamazdı şahsen.
Allah korumuş dicem de akıllı kadınsın sen korumuşsundur kendini 😂

Back
X