Dünya Bu Yaratığı Konuşuyor

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.826
898
Arjantin'in Santa Fe kentinde annesinin kamerayla kayda aldığı minik oğlunun arkasından koşarak geçen küçük yaratığın görüntüleri, tartışmaları da beraberinde getirdi.

dunya_bu_yaratigi_konusuyor_h131511.gif

Santa Fe'de bir anne, evinin mutfağında, yerde oturan oğlunu kamerayla kayda almaya başladı. Bu sırada çocuğun arkasında bulunan kapıdan fırlayan ünlü efsanevi yaratık 'Elf'e benzeyen bir canlı, koşarak fırının altına girdi. Anne ve oğlu, dikkatlerini çeken yaratığı bulmak için içeriyi kontrol etse de çabalar sonuçsuz kaldı.

Kameraya yansıyan görüntüler, internette yayınlanınca, sosyal medyada da tartışmaları beraberinde getirdi. Bazıları bu görüntünün sadece bir kurmacadan ibaret olduğunu belirtirken, bazıları da koşan canlının filmlere de konu olan efsanevi yaratık 'Elf' olduğunu iddia etti.

ELF'LER
Elfler İskandinav, Anglo Sakson ve Cermen kültür kollarına ayrılan kuzey kültürünün çok popüler bir halk inanışı figürüdür. Elfler kimi zaman iyi yürekli, şefkatli, hastalıkları iyileştiren, bitkilerin ve taşların gizli sırlarını öğreten varlıklarken, kimi zaman zararlı, hilekâr, kötü niyetli ve tehlikeli olabilirler. İnsanları ve hayvanları büyüleyip hastalandırabilirler. Bazı inanışlarda kötü niyetli Elflerden korunmak için pentagram kullanılır. Bazı elfler şaşırtıcı güzelliktedir. Elf kadınları ve elf eşler uzun sarı saçlarını tararken tasvir edilir. Oyun, dans ve şarkı üzerine kurulu neşeli bir hayatları vardır. Bazen sadece vahşi sesleri duyulur, görünmezdirler. onedio

ispanyol korku filmlerine benzemiş, "rec" falan:KK53::KK53:

Elflerin bizdeki cinlerin karşılığı olduğunu düşünmüşümdür hep.
Ama bu görüntüler gerçek mi acaba ? O kadar çok montaj yaratık,hayalet,uzaylı görüntüsü çıktı ki...

Elflerin bizdeki cinlerin karşılığı olduğunu düşünmüşümdür hep.
Ama bu görüntüler gerçek mi acaba ? O kadar çok montaj yaratık,hayalet,uzaylı görüntüsü çıktı ki...

Ben tekrar baktim ve maymun olduğunu düşünüyorum. Evin maymunu bu. Çünkü korkmuyorlar da falan filan. Camdan dışarı cikti bence

Tövbe yarabbim ne ki acaba bu gerçek mi şüphe ettim.

Ben tekrar baktim ve maymun olduğunu düşünüyorum. Evin maymunu bu. Çünkü korkmuyorlar da falan filan. Camdan dışarı cikti bence

İlkinde sessiz izlemiştim,şimdi sesli izledim.Videoyu çeken kişi bağırmıyor,korku falan yok hakikaten.

İlkinde sessiz izlemiştim,şimdi sesli izledim.Videoyu çeken kişi bağırmıyor,korku falan yok hakikaten.
Aynen. Böyle bir sey ben göreceğim de korkmayacagim ha. Valla o an direk disari firlardim pesinden bakmaktansa. Kesin montaj ya.
koşuşu bir insan gibi, maynumlar öyle koşmaz ki, ama ben de montaj diye düşündüm, ailedekiler korkmuyor çünkü bence farketmediler.
Evet gercekten de insan gibi kosuyor ama bir yaratik olduğunu sanmiyorum. Montaj bence de.

valla izleyince acaba yeryüzünde keşfedilmemiş canlı kalmışmıdır dedim, okyanuslarda veya buzullarda belki...

bana ufak bi hayvan olabilir gibi geldi

valla izleyince acaba yeryüzünde keşfedilmemiş canlı kalmışmıdır dedim, okyanuslarda veya buzullarda belki...

bana ufak bi hayvan olabilir gibi geldi
Davet edip bir tanışsaydık:KK70:
Montajsa güzel yapmışlar değilse korkacak birşey yok o da bir canlı sonuçta:KK53:

Davet edip bir tanışsaydık:KK70:
Montajsa güzel yapmışlar değilse korkacak birşey yok o da bir canlı sonuçta:KK53:

hayat çok sıkıcı Mune ya, ne bilim böyle bi uzaylı istilası felan olsa, olmadı godzilla gerçekmiş mesela, bizde izlesek, özgürlük heykelini kemirirken felan, ne gözel olur:KK53::KK53:

hayat çok sıkıcı Mune ya, ne bilim böyle bi uzaylı istilası felan olsa, olmadı godzilla gerçekmiş mesela, bizde izlesek, özgürlük heykelini kemirirken felan, ne gözel olur:KK53::KK53:

Geceleri çamaşır asarken arada bir gökyüzüne bakıp hadi artık gelsenize, chess'le ben dostuz diyorum ama gelmiyor hınzırlar:KK70:
Acaba balkona yiyecek falan mı koysam, çağrımızıdaki samimiyete binaen:KK70:

Geceleri çamaşır asarken arada bir gökyüzüne bakıp hadi artık gelsenize, chess'le ben dostuz diyorum ama gelmiyor hınzırlar:KK70:
:KK48::KK48::KK48: akşam kendime bi amerikan bilim kurgu açayım en iyisi:KK48:

kuş mu abla bunlar :27: ama balkona sarma, çerkez tavuğu yapar koyarsan ben gelirim :27:

Back
X