• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dünya Bu Yaratığı Konuşuyor

kuş mu abla bunlar :KK53: ama balkona sarma, çerkez tavuğu yapar koyarsan ben gelirim :KK53:
Şimdi biz yaratıklar konusunda acemi ve cahiliz tabii:KK70:
insan bu canlıların nerden geleceğini kestiremiyor, haliyle yüzümüzü ufka, gökyüzüne çeviriyoruz fakat yorumunla bir silkelenip kendime geldim, bundan sonra bir gözüm gökte bir gözüm yerde:KK70:
Çerkez tavuğu sarma mı? Onları yaparsam bizimkiler yer bitirir öcük böcüklere birşey kalmaz, 2 sandviç yapar koyarım:KK72:

Allahin bu koca kainati bizim icin yarattigini dusunmek de fazla kibirlice olmuyor mu? Gunes sistemi gibi daha nice sistemler varmis, gerci dunyada bile neleri vardir bilmedigimiz, gormedigimiz..

Şimdi biz yaratıklar konusunda acemi ve cahiliz tabii:KK70:
insan bu canlıların nerden geleceğini kestiremiyor, haliyle yüzümüzü ufka, gökyüzüne çeviriyoruz fakat yorumunla bir silkelenip kendime geldim, bundan sonra bir gözüm gökte bir gözüm yerde:KK70:
Çerkez tavuğu sarma mı? Onları yaparsam bizimkiler yer bitirir öcük böcüklere birşey kalmaz, 2 sandviç yapar koyarım:KK72:

Cıks...

Gelselerde bizim memlekete gelmezler herhal... Gora da komutan Logar ın dedesinin Türkiye ye ziyareti ve biz dostuz dediğinde başına gelenleri düşününce bence gelmezler buralara... :27:

Çok tatlı ama olsa severdik

Back
X