• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dünya Hassas Kalpliler için Bir Cehennemdir

Caffeamericano

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2019
292
537
103
Hepinize merhaba sevgili kk kadınları. 28 yaşında kendi halinde 3 senedir çalışan biriyim. Bugun iş yerimde kafama takılan bi olay yaşadım sizlere de akıl danışmak istiyorum. İş yerimde akşam saatlerinde müdürümüzün kapısının önünde sekreteriyle muhabbete dalmışken aniden müdür çıkıverdi yanında da yine benden üst kademede abi dediğim biri vardı. Müdür bir anda bana dönüp noldu bişey mi var dedi hızlı bi şekilde konuşurak bende şaşırdım ve ne dediğini anlamadım yüzüne 5-10 saniye bakarak yok bişey müdürüm dedim o sırada bu abi caffeamericano ağlayacak gibi ne bakıyosunn müdürün yüzüne gibi bişey söyledi herkesin içinde ve böyle dalga geçer gibi küçümser gibi. Nasıl bir insan bir insanı bu kadar kolay küçük düşürebilir sanane belki anlamadım sanane belki ağlayacağım müdür bana sormuş sanane. Ben bu abiyi Allaha havale ediyorum ve trip atamayacağım bi konumda ama bi daha yüzüne gülmeyi düşünmüyorum. İşimi halledip ayrılacağım yanından. Gururum incindi anlamamış olabilirim duymamış olabilirim sen çok mu mükemmel birisin ki beni bu kadar kolay herkesin içinde küçük düşürebiliyosun.. insanlara durması gereken sınırı çizemediğimi düşünüyorum bazen 28 yaşıma geldim bunu sonradan nasıl öğrenebilirim, nasıl kendime o özgüvenli duruşu kazandırabilirim içime dert oldu başıma ağrılar girdi

İşe gittiğinizde birine abi demeyin. Kısa, net, ciddi ve gereksiz samimiyet olmadan konuşun. Kişisel sorulara cevap vermeyin, aralarda çay kahve içmeyin, yemeğe grup olmadıkça beraber gitmeyin, çay kahve servisi görev dağılımınızda değilse asla yapmayın..... Google’da dedikleri gibi yazar ve çıkar.

Kafanıza takmayın. Takıyorsanız bile takmıyormuş gibi davranın. Boşverin geçer gider.

Üzüldüm size ama tebessüm de ettim.HoppaÇünkü çok hassasınız evet ama abartılacak bir şey yok kendinizi kahredecek kadar.

İnanın o abi dediğiniz kişi bu olay üzerine 2 sn bile düşünmedi ama siz hala bu olaya üzlüyorsunuz,tavır koyuyorsunuz. Değer mi? Adam ya patavatsız ya da sadece takılmak istedi.İnanın hatta emin olun size karşı bir kastı yoktur.

Gururunuz incinmesin. Gülün geçin n'olcak. Hatta şu konuyu da kapttırın okuyup kendinizi doldurmanıza değmez.:KK48::KK70:

Siz kendi ellerinizle teslim etmedikçe kimse kendinize olan saygınızı elinizden alamaz.

Konuşma tarzından hoşlanmamış olabilirsin ama bu küçük düşeceğin bir durum değil ki neden öyle düşündün
Ben de böyle düşünüyorum. Kim ne derse desin o an oluşan yüz ifademiz çok önemli ortam enerjisinde. Ürkek bakışlar takındıysanız, evet alakasız ve küçük düşülecek bir durum değil ama küçük düştüğünüz düşünülebilir.

Ben de böyle düşünüyorum. Kim ne derse desin o an oluşan yüz ifademiz çok önemli ortam enerjisinde. Ürkek bakışlar takındıysanız, evet alakasız ve küçük düşülecek bir durum değil ama küçük düştüğünüz düşünülebilir.
Aynen bir de adam dan dun konuşan lüzumsuz bir tip de olabilir hemen kişiselleştirmemek gerek. Adamın davranışına üzülmek yerine kızılır bence.

Sorun sizde değil..bazi insanlar boyledir..kotudur sebepsiz amasiz kotu...nedeni nicini yok..o oyle dogdu oyle de ölür

Bazıları insan ezmeye yada küçük görmeye bayılır üst kademede gördükleri için kendilerinizi...
Sen böyle ufak tefek seyleri kendine dert edip modunu iyice düşürme.. saygi cercevesinde düşüncelerini belli et..

Konunun hassas kalp ve cehennem ile alakasını biri hayrına açıklayabilir mi ?

Hassas olduğunuz çok belli
Abi mi?
O abi olmazdı ben gibi biri için hadsiz dangalak ağzını kırdığımının olurdu :olamaz: :KK53:

Şirkette abi-kardeş muhabbetine girerseniz bu muamaleyi de görürsünüz. Kurumsal kimliğe ters bir kere. Neyse yine mapusa düşmek istemiyorum susayım en iyisi :bicak:

Dalmışım, bugün çok çalıştım çok yorgunum, biraz keyfim yok dikkatimi veremedim cümlelerle vb cümlelerle anlık bertaraf edeceğiniz bişey için and içmek çok komik olmuş. Kötülük falan demişler anlayamadım adam ne kötülük yapmış 10 saniye birinin suratına bakılsa iyi misin diye sorarım ben de ?

Hepinize merhaba sevgili kk kadınları. 28 yaşında kendi halinde 3 senedir çalışan biriyim. Bugun iş yerimde kafama takılan bi olay yaşadım sizlere de akıl danışmak istiyorum. İş yerimde akşam saatlerinde müdürümüzün kapısının önünde sekreteriyle muhabbete dalmışken aniden müdür çıkıverdi yanında da yine benden üst kademede abi dediğim biri vardı. Müdür bir anda bana dönüp noldu bişey mi var dedi hızlı bi şekilde konuşurak bende şaşırdım ve ne dediğini anlamadım yüzüne 5-10 saniye bakarak yok bişey müdürüm dedim o sırada bu abi caffeamericano ağlayacak gibi ne bakıyosunn müdürün yüzüne gibi bişey söyledi herkesin içinde ve böyle dalga geçer gibi küçümser gibi. Nasıl bir insan bir insanı bu kadar kolay küçük düşürebilir sanane belki anlamadım sanane belki ağlayacağım müdür bana sormuş sanane. Ben bu abiyi Allaha havale ediyorum ve trip atamayacağım bi konumda ama bi daha yüzüne gülmeyi düşünmüyorum. İşimi halledip ayrılacağım yanından. Gururum incindi anlamamış olabilirim duymamış olabilirim sen çok mu mükemmel birisin ki beni bu kadar kolay herkesin içinde küçük düşürebiliyosun.. insanlara durması gereken sınırı çizemediğimi düşünüyorum bazen 28 yaşıma geldim bunu sonradan nasıl öğrenebilirim, nasıl kendime o özgüvenli duruşu kazandırabilirim içime dert oldu başıma ağrılar girdi
Farkında olmadan bir bakış takindiysaniz size takılmış olabilir. Ben öyle kötü niyetli birşey sezmedim ki anlık gelişen birşey belliki. Ortamdaki kimsenin sizin gibi algilamadigini düşünüyorum.
Yani bence sizi küçük düşürmek için özellikle yapılmış birşey değil gibi. Esprisine de söylemiş olabilir. Sanırim siz fazla alingansiniz. Biri bana yapsa güler geçerim ben

Back
X