• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dünya Hassas Kalpliler için Bir Cehennemdir

Farkında olmadan bir bakış takindiysaniz size takılmış olabilir. Ben öyle kötü niyetli birşey sezmedim ki anlık gelişen birşey belliki. Ortamdaki kimsenin sizin gibi algilamadigini düşünüyorum.
Yani bence sizi küçük düşürmek için özellikle yapılmış birşey değil gibi. Esprisine de söylemiş olabilir. Sanırim siz fazla alingansiniz. Biri bana yapsa güler geçerim ben
Evet çok anlık gelişti ama gerek yoktu. İşte gerçekten en iyisi gülüp geçmek. Bazen napiyim bende böyle biriyi güçlü olucam sert durucam olmadığım biri gibi niye davranayım ki komik olur diyorum.. elimden geldiğince muhattap olmamak fazla yüz göz olmamak adına en doğru şey geliyor.

B
Evet çok anlık gelişti ama gerek yoktu. İşte gerçekten en iyisi gülüp geçmek. Bazen napiyim bende böyle biriyi güçlü olucam sert durucam olmadığım biri gibi niye davranayım ki komik olur diyorum.. elimden geldiğince muhattap olmamak fazla yüz göz olmamak adına en doğru şey geliyor.
Belki o da gayri ihtiyari yaptı. Öyle düşünün. Sizi kırmak için yaptığını sanmıyorum. Ama genel olarak insanlarla fazla yüz göz olmamak iyidir.

Hepinize merhaba sevgili kk kadınları. 28 yaşında kendi halinde 3 senedir çalışan biriyim. Bugun iş yerimde kafama takılan bi olay yaşadım sizlere de akıl danışmak istiyorum. İş yerimde akşam saatlerinde müdürümüzün kapısının önünde sekreteriyle muhabbete dalmışken aniden müdür çıkıverdi yanında da yine benden üst kademede abi dediğim biri vardı. Müdür bir anda bana dönüp noldu bişey mi var dedi hızlı bi şekilde konuşurak bende şaşırdım ve ne dediğini anlamadım yüzüne 5-10 saniye bakarak yok bişey müdürüm dedim o sırada bu abi caffeamericano ağlayacak gibi ne bakıyosunn müdürün yüzüne gibi bişey söyledi herkesin içinde ve böyle dalga geçer gibi küçümser gibi. Nasıl bir insan bir insanı bu kadar kolay küçük düşürebilir sanane belki anlamadım sanane belki ağlayacağım müdür bana sormuş sanane. Ben bu abiyi Allaha havale ediyorum ve trip atamayacağım bi konumda ama bi daha yüzüne gülmeyi düşünmüyorum. İşimi halledip ayrılacağım yanından. Gururum incindi anlamamış olabilirim duymamış olabilirim sen çok mu mükemmel birisin ki beni bu kadar kolay herkesin içinde küçük düşürebiliyosun.. insanlara durması gereken sınırı çizemediğimi düşünüyorum bazen 28 yaşıma geldim bunu sonradan nasıl öğrenebilirim, nasıl kendime o özgüvenli duruşu kazandırabilirim içime dert oldu başıma ağrılar girdi
Lafı gediğine koymak diye bişey vardır... Bu ne şirretlik ne edepsizlik ayarında.... Yapılmalı yapınız.... Sınır çizmeyi bilmiyorsunuz.... Abi ne.... İşyeri orası.... Ona abi buna abla derseniz.... Evin küçük kızı konumunda bazı lafları sineye çekip aynada yada bu forumda bize yazarsınız.... Olabilir.... Annemizin karnında öğrenmedik dimi.... Hayat öğretti.... Orada pardon niye ağlamaklı bakayım sadece hemen anlayamadım hem müdür bey baba sordu.... Nokta..... Ne ayıp olurdu ne ukalaca net bir haddini bil olurdu..... Bakın bunları öğrenmek zorundayız hassas kalp herkese var sadece bazılarımız sınır çizmeyi iş ilişkileri arkadaşlık komşuluk sevgililik evlilikte sınırların aşılmasına ve geçilmesine izin vermiyor...... Yoksa bu durumlar het ilişkide mevcut...... Bu gün o abi dediğiniz bey olur yarın komşu Ayşe Teyze..... Onun ayarlamasını siz yapın..... O size ettiği lafı falancaya edemez.... Falanca da hassas kalpli olabilir ben gibi.... Lakin o hassas kalbin sınırları zorlandımı 🦂🦂🦂😅.... Kısaca anlattım.... Hayatı kendinize zorlaştırmayın Bi daha gardınızı alın o kişi yada onun gibiler için o güzel başınızı ağrıtırsanız işiniz iş sizin

Back
X