- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.132
- 198
Gercekten miBekliyoruz canım tarifini ve güzel sunumunuSensiz olmuyor zaten
![]()

Buldum guzel bi tarif bakalim, basliyorum yapmaya

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gercekten miBekliyoruz canım tarifini ve güzel sunumunuSensiz olmuyor zaten
![]()
Mezarci nevos hemen atlamissin bakıyorum da![]()
Kolay gelsin canımGercekten mi
Buldum guzel bi tarif bakalim, basliyorum yapmaya![]()
Ben de kıskanmadım zaten![]()
Sagol abla, ben de yarismalara katilmayinca bi eksiklik hissediyorum vallaKolay gelsin canım
Tabi canım hepimiz birbirimize birşeyler katıyoruzSeninde tariflerin ve sunumların çok güzel
![]()
Beni bu sözlerle kandiramazsin
Sen farkında değilsin ama burda tarif ekleyen herkes ile bağ kuruyoruzTarif eklemeye ara verince bağ kopuyor
Unutulanlar arasına girmek ister misin![]()
İnşaallah canımKiskanmayin kiskanmayin çıkın çıkın gelin bulusalim goruselim opuselim kaynasalim![]()
Bağımlılık yapıyor canımSagol abla, ben de yarismalara katilmayinca bi eksiklik hissediyorum valla![]()
Birgün gelecek bana dayanamayacaksınBeni bu sözlerle kandiramazsin![]()
sana gelmedigim gün,öldüğüm gündür gülümBirgün gelecek bana dayanamayacaksın![]()
sana gelmedigim gün,öldüğüm gündür gülüm![]()
Bak ben seni baştan çıkardım,ağzını gözün kaydi zekzi nevosum benim
CanımAllah korusun
![]()
Ben de seni çok baştan çıkardımBak ben seni baştan çıkardım,ağzını gözün kaydi zekzi nevosum benim![]()
Artık karışmıyorumAy evet![]()
Teşekkür ederim güzel hemsoooommm benimmmArtık karışmıyorumSen unutulanlar arasına girebilirsin
![]()
Rica ederimTeşekkür ederim güzel hemsoooommm benimmm![]()
Bu konuda evetRica ederim
Unutulmaktan memnunsun o zaman![]()
Bekliyoruz canım sunumunu ve tarifiniAKLIMDA COKKKKKK SEVDIGIM BIR TARIF VAR UMATIM YAPAR YETISTIRIR VE SUNARM SIZLERE KIZLARRRR