Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.522 614.859 1.098 Malatya 19 Mayıs 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #2.801 adra .!.: Harbi naber?İş,güç ne olsun.Yaz temizliği baya uzun sürdü de. Sarı saç seni açmış. Genişletmek için tıkla... Bıyıklar ayrı bir hava katmış
adra .!.: Harbi naber?İş,güç ne olsun.Yaz temizliği baya uzun sürdü de. Sarı saç seni açmış. Genişletmek için tıkla... Bıyıklar ayrı bir hava katmış
EnHarbiKiz Mikemmel Üye Kayıtlı Üye 11 Mart 2012 30.291 60.018 798 37 19 Mayıs 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #2.802 Nevreste .!.: Bıyıklar ayrı bir hava katmış Genişletmek için tıkla... Bakıyorum da nevos gözlerini benden alamiyorsun
Nevreste .!.: Bıyıklar ayrı bir hava katmış Genişletmek için tıkla... Bakıyorum da nevos gözlerini benden alamiyorsun
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.522 614.859 1.098 Malatya 19 Mayıs 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #2.803 EnHarbiKiz .!.: Bakıyorum da nevos gözlerini benden alamiyorsun Genişletmek için tıkla... Alamıyorum Aman başka avatar yok mu Bu beni benden alıyor
EnHarbiKiz .!.: Bakıyorum da nevos gözlerini benden alamiyorsun Genişletmek için tıkla... Alamıyorum Aman başka avatar yok mu Bu beni benden alıyor
adra Yalnız gülüşümü yakala,öfkem çok ağır gelir sana. Kayıtlı Üye 16 Kasım 2008 13.765 13.418 823 19 Mayıs 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #2.804 EnHarbiKiz .!.: Iyidir datlumm,senden naberrr Tişikkir idirimm Genişletmek için tıkla... Ben yorgunum.Bugün gündüz üç saat yattım hiç huyum olmadığı halde düşün. Nevreste .!.: Bıyıklar ayrı bir hava katmış Genişletmek için tıkla... Evet ayrı bir hava katmış Nevoş.Onları da boyasaymış iyiymiş aslında.Havasına hava katardı.
EnHarbiKiz .!.: Iyidir datlumm,senden naberrr Tişikkir idirimm Genişletmek için tıkla... Ben yorgunum.Bugün gündüz üç saat yattım hiç huyum olmadığı halde düşün. Nevreste .!.: Bıyıklar ayrı bir hava katmış Genişletmek için tıkla... Evet ayrı bir hava katmış Nevoş.Onları da boyasaymış iyiymiş aslında.Havasına hava katardı.
B Be_Ni_1012 Dört yapraklı yoncayız:) Kayıtlı Üye 6 Ocak 2014 5.231 3.690 198 19 Mayıs 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #2.805 Cay varmi?
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.522 614.859 1.098 Malatya 19 Mayıs 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #2.806 adra .!.: Ben yorgunum.Bugün gündüz üç saat yattım hiç huyum olmadığı halde düşün. Evet ayrı bir hava katmış Nevoş.Onları da boyasaymış iyiymiş aslında.Havasına hava katardı. Genişletmek için tıkla... Bak bu güzel fikir Adra'cım nasılsın,görüşemiyoruz
adra .!.: Ben yorgunum.Bugün gündüz üç saat yattım hiç huyum olmadığı halde düşün. Evet ayrı bir hava katmış Nevoş.Onları da boyasaymış iyiymiş aslında.Havasına hava katardı. Genişletmek için tıkla... Bak bu güzel fikir Adra'cım nasılsın,görüşemiyoruz
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.522 614.859 1.098 Malatya 19 Mayıs 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #2.807 Be_Ni_1012 .!.: Eki Görüntüle 1533416 Cay varmi? Genişletmek için tıkla... Oyyyyy oyyyyy bunlar çok güzel görünüyor.Ellerine sağlık
Be_Ni_1012 .!.: Eki Görüntüle 1533416 Cay varmi? Genişletmek için tıkla... Oyyyyy oyyyyy bunlar çok güzel görünüyor.Ellerine sağlık
EnHarbiKiz Mikemmel Üye Kayıtlı Üye 11 Mart 2012 30.291 60.018 798 37 19 Mayıs 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #2.808 Nevreste .!.: Alamıyorum Aman başka avatar yok mu Bu beni benden alıyor Genişletmek için tıkla... Herşey seni baştan çıkarmak için zaten nevooooo adra .!.: Ben yorgunum.Bugün gündüz üç saat yattım hiç huyum olmadığı halde düşün. Evet ayrı bir hava katmış Nevoş.Onları da boyasaymış iyiymiş aslında.Havasına hava katardı. Genişletmek için tıkla... Yazık ama sana bitti mi işlerin peki adracim bıyıklarımı rahat birakin
Nevreste .!.: Alamıyorum Aman başka avatar yok mu Bu beni benden alıyor Genişletmek için tıkla... Herşey seni baştan çıkarmak için zaten nevooooo adra .!.: Ben yorgunum.Bugün gündüz üç saat yattım hiç huyum olmadığı halde düşün. Evet ayrı bir hava katmış Nevoş.Onları da boyasaymış iyiymiş aslında.Havasına hava katardı. Genişletmek için tıkla... Yazık ama sana bitti mi işlerin peki adracim bıyıklarımı rahat birakin
B Be_Ni_1012 Dört yapraklı yoncayız:) Kayıtlı Üye 6 Ocak 2014 5.231 3.690 198 19 Mayıs 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #2.809 Nevreste .!.: Oyyyyy oyyyyy bunlar çok güzel görünüyor.Ellerine sağlık Genişletmek için tıkla... Afıyet olsun Cuma gunum vardı pazarda camıde kermes ıkısı ıcınde yaptım Nasılsın cnm
Nevreste .!.: Oyyyyy oyyyyy bunlar çok güzel görünüyor.Ellerine sağlık Genişletmek için tıkla... Afıyet olsun Cuma gunum vardı pazarda camıde kermes ıkısı ıcınde yaptım Nasılsın cnm
adra Yalnız gülüşümü yakala,öfkem çok ağır gelir sana. Kayıtlı Üye 16 Kasım 2008 13.765 13.418 823 19 Mayıs 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #2.810 Be_Ni_1012 .!.: Eki Görüntüle 1533416 Cay varmi? Genişletmek için tıkla... Vay bunlar çok güzel.Elmalı pasta mı bu canım?Ellerine sağlık. Nevreste .!.: Bak bu güzel fikir Adra'cım nasılsın,görüşemiyoruz Genişletmek için tıkla... İyiyim Nevoş.Sorma görüşemedik bu ara.Ben temizlikçi moduna geçmiştim.Artık biri beni durdursun demeye başlamıştım.O kadar temizlik yapasım varmış.Bir ara annemin ayaklarını ıslak mendille silerken buldum kendimi.
Be_Ni_1012 .!.: Eki Görüntüle 1533416 Cay varmi? Genişletmek için tıkla... Vay bunlar çok güzel.Elmalı pasta mı bu canım?Ellerine sağlık. Nevreste .!.: Bak bu güzel fikir Adra'cım nasılsın,görüşemiyoruz Genişletmek için tıkla... İyiyim Nevoş.Sorma görüşemedik bu ara.Ben temizlikçi moduna geçmiştim.Artık biri beni durdursun demeye başlamıştım.O kadar temizlik yapasım varmış.Bir ara annemin ayaklarını ıslak mendille silerken buldum kendimi.
adra Yalnız gülüşümü yakala,öfkem çok ağır gelir sana. Kayıtlı Üye 16 Kasım 2008 13.765 13.418 823 19 Mayıs 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #2.811 EnHarbiKiz .!.: Herşey seni baştan çıkarmak için zaten nevooooo Yazık ama sana bitti mi işlerin peki adracim bıyıklarımı rahat birakin Genişletmek için tıkla... Yazık bana dimi.Bitti çok şükür.Kek yapıp kutlama bile yaptım.
EnHarbiKiz .!.: Herşey seni baştan çıkarmak için zaten nevooooo Yazık ama sana bitti mi işlerin peki adracim bıyıklarımı rahat birakin Genişletmek için tıkla... Yazık bana dimi.Bitti çok şükür.Kek yapıp kutlama bile yaptım.
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.522 614.859 1.098 Malatya 19 Mayıs 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #2.812 EnHarbiKiz .!.: Herşey seni baştan çıkarmak için zaten nevooooo Yazık ama sana bitti mi işlerin peki adracim bıyıklarımı rahat birakin Genişletmek için tıkla... Başarılı oluyorsun
EnHarbiKiz .!.: Herşey seni baştan çıkarmak için zaten nevooooo Yazık ama sana bitti mi işlerin peki adracim bıyıklarımı rahat birakin Genişletmek için tıkla... Başarılı oluyorsun
B Be_Ni_1012 Dört yapraklı yoncayız:) Kayıtlı Üye 6 Ocak 2014 5.231 3.690 198 19 Mayıs 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #2.813 adra .!.: Vay bunlar çok güzel.Elmalı pasta mı bu canım?Ellerine sağlık. İyiyim Nevoş.Sorma görüşemedik bu ara.Ben temizlikçi moduna geçmiştim.Artık biri beni durdursun demeye başlamıştım.O kadar temizlik yapasım varmış.Bir ara annemin ayaklarını ıslak mendille silerken buldum kendimi. Genişletmek için tıkla... Sagol cnm kavala kurabıyesı kendılerı Senınde ellerıne saglık mıs yapmıssın heryerı annenın ayaklarına kadar Kızım napıyon demıstır annen
adra .!.: Vay bunlar çok güzel.Elmalı pasta mı bu canım?Ellerine sağlık. İyiyim Nevoş.Sorma görüşemedik bu ara.Ben temizlikçi moduna geçmiştim.Artık biri beni durdursun demeye başlamıştım.O kadar temizlik yapasım varmış.Bir ara annemin ayaklarını ıslak mendille silerken buldum kendimi. Genişletmek için tıkla... Sagol cnm kavala kurabıyesı kendılerı Senınde ellerıne saglık mıs yapmıssın heryerı annenın ayaklarına kadar Kızım napıyon demıstır annen
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.522 614.859 1.098 Malatya 19 Mayıs 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #2.814 Be_Ni_1012 .!.: Afıyet olsun Cuma gunum vardı pazarda camıde kermes ıkısı ıcınde yaptım Nasılsın cnm Genişletmek için tıkla... İyiyim canım sen nasılsın Kızlar nasıl
Be_Ni_1012 .!.: Afıyet olsun Cuma gunum vardı pazarda camıde kermes ıkısı ıcınde yaptım Nasılsın cnm Genişletmek için tıkla... İyiyim canım sen nasılsın Kızlar nasıl
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.522 614.859 1.098 Malatya 20 Mayıs 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #2.815 adra .!.: Vay bunlar çok güzel.Elmalı pasta mı bu canım?Ellerine sağlık. İyiyim Nevoş.Sorma görüşemedik bu ara.Ben temizlikçi moduna geçmiştim.Artık biri beni durdursun demeye başlamıştım.O kadar temizlik yapasım varmış.Bir ara annemin ayaklarını ıslak mendille silerken buldum kendimi. Genişletmek için tıkla... Yetmediyse bize gelebilirsin Ellerinize sağlık canım tertemiz olmuştur.
adra .!.: Vay bunlar çok güzel.Elmalı pasta mı bu canım?Ellerine sağlık. İyiyim Nevoş.Sorma görüşemedik bu ara.Ben temizlikçi moduna geçmiştim.Artık biri beni durdursun demeye başlamıştım.O kadar temizlik yapasım varmış.Bir ara annemin ayaklarını ıslak mendille silerken buldum kendimi. Genişletmek için tıkla... Yetmediyse bize gelebilirsin Ellerinize sağlık canım tertemiz olmuştur.
EnHarbiKiz Mikemmel Üye Kayıtlı Üye 11 Mart 2012 30.291 60.018 798 37 20 Mayıs 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #2.816 adra .!.: Yazık bana dimi.Bitti çok şükür.Kek yapıp kutlama bile yaptım. Genişletmek için tıkla... Vayy vayyy yakışırrr resim istiyoruz
adra .!.: Yazık bana dimi.Bitti çok şükür.Kek yapıp kutlama bile yaptım. Genişletmek için tıkla... Vayy vayyy yakışırrr resim istiyoruz
adra Yalnız gülüşümü yakala,öfkem çok ağır gelir sana. Kayıtlı Üye 16 Kasım 2008 13.765 13.418 823 20 Mayıs 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #2.817 Be_Ni_1012 .!.: Sagol cnm kavala kurabıyesı kendılerı Senınde ellerıne saglık mıs yapmıssın heryerı annenın ayaklarına kadar Kızım napıyon demıstır annen Genişletmek için tıkla... Evet kavalaya benziyor zaten.Pudra şekeri görünce elmalı pasta sandım. Sağol canım.Güldü bana napıyosun diyerek.
Be_Ni_1012 .!.: Sagol cnm kavala kurabıyesı kendılerı Senınde ellerıne saglık mıs yapmıssın heryerı annenın ayaklarına kadar Kızım napıyon demıstır annen Genişletmek için tıkla... Evet kavalaya benziyor zaten.Pudra şekeri görünce elmalı pasta sandım. Sağol canım.Güldü bana napıyosun diyerek.
B Be_Ni_1012 Dört yapraklı yoncayız:) Kayıtlı Üye 6 Ocak 2014 5.231 3.690 198 20 Mayıs 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #2.818 Nevreste .!.: İyiyim canım sen nasılsın Kızlar nasıl Genişletmek için tıkla... Bızdende ıyılık sukur gunluk kosturmaca Telım kac dakkadır atmadı benı sıteden Ay duzelmıstır ıns
Nevreste .!.: İyiyim canım sen nasılsın Kızlar nasıl Genişletmek için tıkla... Bızdende ıyılık sukur gunluk kosturmaca Telım kac dakkadır atmadı benı sıteden Ay duzelmıstır ıns
adra Yalnız gülüşümü yakala,öfkem çok ağır gelir sana. Kayıtlı Üye 16 Kasım 2008 13.765 13.418 823 20 Mayıs 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #2.819 Nevreste .!.: Yetmediyse bize gelebilirsin Ellerinize sağlık canım tertemiz olmuştur. Genişletmek için tıkla... Yok Nevoş ben almayayım.Bu temizlik yetti. EnHarbiKiz .!.: Vayy vayyy yakışırrr resim istiyoruz Genişletmek için tıkla... Kek bitti.Çok güzel olmuştu valla.
Nevreste .!.: Yetmediyse bize gelebilirsin Ellerinize sağlık canım tertemiz olmuştur. Genişletmek için tıkla... Yok Nevoş ben almayayım.Bu temizlik yetti. EnHarbiKiz .!.: Vayy vayyy yakışırrr resim istiyoruz Genişletmek için tıkla... Kek bitti.Çok güzel olmuştu valla.
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.522 614.859 1.098 Malatya 20 Mayıs 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #2.820 Be_Ni_1012 .!.: Bızdende ıyılık sukur gunluk kosturmaca Telım kac dakkadır atmadı benı sıteden Ay duzelmıstır ıns Genişletmek için tıkla... Yaz geliyor kosturmacalarımız arttı. Aman atmasın
Be_Ni_1012 .!.: Bızdende ıyılık sukur gunluk kosturmaca Telım kac dakkadır atmadı benı sıteden Ay duzelmıstır ıns Genişletmek için tıkla... Yaz geliyor kosturmacalarımız arttı. Aman atmasın